‘Nederlander vast voor verkrachten 4-jarige’

42

PARAMARIBO, 23 mrt – De Surinaamse politie heeft een Nederlander opgepakt voor onder meer het verkrachten van een 4-jarig meisje. Hij gaf leiding aan een kindertehuis en heeft ook andere minderjarigen misbruikt en mishandeld, meldt de Wereldomroep woensdag.

politiekleinHet zou gaan om ex-marinier H.de G. uit Nieuw-Vennep die sinds 2008 in Suriname woont. Hij gaf leiding aan kindertehuis Lobi-Blesi in Tamanredjo, een dorp vijftien kilometer buiten Paramaribo.

In het tehuis verblijven volgens de omroep ongeveer twintig kinderen uit sociaal zwakke milieus. De bal kwam aan het rollen toen een voormalig vrijwilliger onraad rook. Zij werd aangeklampt door een meisje dat vertelde dat ze was achtervolgd met een stok en dat haar strot was dichtgeknepen.

42 REACTIES

 1. Horden europeanen gaan om deze reden naar Azië , dit is toch geen incident meer.
  ‘ De Joods christelijk ‘ PVV ,’ noemt mensen uit de voormalige koloniën primitief.’ ” Wie is er nou eigelijk geciviliseerd ? “”
  De ‘ Tien geboden ‘ moet aan gevuld worden .


  Maak melding

 2. Zelfs deze misselijkmakende praktijken blijft Suriname niet bespaard.
  Hopelijk is het geen topje van de ijsberg.
  Ik houd mijn hart vast voor de eerste arrestatie binnen de RKK!

  Er zullen vast wel weer reactie komen over de rol van Nederlanders in Suriname etc. etc., maar ik hoop dat dit in dit geval nu eens even achterwege kan blijven.
  Het gaat hier niet om politiek, maar om een volwassen man en zeer kwetsbare kinderen.
  Hoop op ieders medewerking, ok?


  Maak melding

 3. Niet alleen in de Suri gevangenissen weten ze hier raad mee, maar de mogelijkheden zijn wat ruimer :).

  Deze “hond” heeft nog een leuke tijd in het vooruitzicht.


  Maak melding

 4. Verschrikkelijk!Deze pedofiel moet sowieso gestraf worden.Eerst een psychologische test laten ondergaan,dan heb je een geringe kans voor dit verschrikkelijke vergrijp.In Nederland heb je veelpedofielen.Ouders watch-out…u bent gewaarschuwd.


  Maak melding

 5. De Surinaamse Regering moet deze mensen goed sreenen, want zogenaamd, doen ze liefdadigheidswerk, omdat ze al uitgeblust zijn in Nederland en niet kunnen vrijlopen, ze doen het sociaal werk voor hun pik en jammer dat hun vrouwen ook meedoen Surivrouwen kijk uit met die Nederlandse mannen. Groet kwiekwie


  Maak melding

 6. We moeten heel voorzichtig zijn met uitspraken. Het kan ook zo zijn dat die voormalige vrijwilliger gewoon een verhaaltje opmaakt. De politie van Suriname arresteerd mensen vaak genoeg mensen zonder enig bewijs. Als je kind bij de buurvrouw gaat en ook een verzonnen verhaaltje verteld en zij klaagt jouw aan als ouders ben je morgen ook in de bak. Zo makkelijk is dat.
  Dit wil niet zeggen dat die directeur geen ontucht heeft gepleegd maar men moet de zaak eerst goed onderzoeken.


  Maak melding

 7. Blanke nederlanders worden toch op handen en voeten gedragen in Su !
  ,ik zal niet generaliseren,maar het grootste gedeelte zijn profiteurs en egotrippers.Surinamers leer hiervan,wordt wakker…..CB.


  Maak melding

 8. Hopelijk komt hij er niet onderuit,want hier in Nederland komen ze(pedofielen) er met een slag en wimpel er vanaf.Overal zijn deze gasten te vinden.Wanneer houd het op? Heeft deze ex-marinier wel 1 VOG,of is Suriname er niet bekend mee.trouwens die VOG zegt ook nix,watch out Surinam want ze(pedo) zn overal te vinden.Ik snap 1 ding niet 1 EX-MARINIER het woord zegt het toch al of niet soms ,van de 10 ex marinier zn er 8 ontspoort


  Maak melding

 9. Ik heb het eerder gezegd en het nu toch naar buiten!
  Eerst gingen ze naar azie en dat het daar een beetje minder is geworden zoeken ze hun heil in su.
  Dit is ook een beetje te danken aan onze eigen surinamers. Zij halen dit soort volk naar su.
  En nogmaals alle tehuizen mogen van mij part dicht want er wordt daar veel gerotzooit met kinderen die niets te bereieken hebben in deze wereld.
  En nogmaals het is weer een blanke die het doet.
  In nederland zijn het ook de nederlanders die dit ssort rotzooi uithalen.
  Ophangen die zooi.
  A tang so


  Maak melding

 10. Spreek je uit ervaring Molenaar?

  Het mes snijdt aan meerdere kanten. Met name die verwekkers, die er geen donder om geven waar hun produkt verzeild raakt. Zij zijn lkang blij om zo’n kind ergens te droppen. Het land zit vol van dit soort pseudo oppassers.


  Maak melding

 11. wat een hypocriet zijn jullie wel, alsof surinamers zo braaf zij en dat zij dit nooit doen. Ik zou graag willen weten hoe jullie zouden reageren als het een surinamer zou zijn. En daar heb je er genoeg van ook. Dus wees objectief !


  Maak melding

 12. De Tollie afhakken en 15 jaren Sant-Boma Jail in als het inderdaad zo is!!

  Wanneer de vrijheid van haar is afgenomen, waarom zou het niet anders kunnen?

  Denk ook aan mijn naam a.u.b.


  Maak melding

 13. ik vraag mij af of iedere boerenlul een tehuis kan beginnen in suriname, waarom heeft niemand naar deze man zij achtergrond gekeken voor deze met kinderen mocht omgaan dit zij allemaal vragen die beantwoord moeten worden.
  ook in suriname hebben deze beesten hun weg gevonden.


  Maak melding

 14. Misselijk!

  Na de afgelopen perikelen hiero, is het verstandig om alle jonge jongens die ergens hoofd zijn van een of ander kindertehuis, kinderopvang, etc. etc. grondig te screenen.
  Deze gast is 26jr. verdacht jong voor zo’n baan!


  Maak melding

 15. Een kans voor open doel. Het is een Hollander, dus laten we met zijn alle de Hollanders eens wegzetten als pedofielen ( kolebrie, sang seng, Kwie Kwie, Pinto ( natuurlijk) Charley)

  Jullie laten je wel lekker kennen zeg!


  Maak melding

 16. En er zitten zowel kinderen in tehuizen in Suriname omdat vaders uit een bepaalde bevolkingsgroep het niet zo nauw nemen met hun ouderlijke verantwoordelijkheid. Heel veel jonge meisjes zwanger maken blijkt een favoriete bezigheid van deze ‘heren’


  Maak melding

 17. @ jerry,
  Het maakt geen malle moer uit welke kleur of waar deze BEEST vandaan komen, je moet met jou poten afblijven van onze kinderen dat is de boodschap.Ze kunnen niet harder gestraft worden als het aan mij lig. het moet niet zo zijn dat iedere toerist verdacht is maar ik vindt sommige ontwikkeling best verdacht in de hedendaagse Suriname.neem een kijkje laat in de avond aan de waterkant dan schrik je wat je ziet.


  Maak melding

 18. Nr 14 Jerry: ga svp je mond spoelen en lees 10 x de nr 15.

  Zie ook mijn naam als zulke debielen mijn pad kruisen!! Wie en van waar die klootzak vandaan ook mag zijn!! In stukken hakken die piemel en aan de aasgieren mee voeren.


  Maak melding

 19. “Zij werd achtervolgd met een stok en haar strot werd dichtgeknepen”. Dat is geen verkrachting maar aanranding. Heel verschil. Wat niet wil zeggen dat dit niet gestraft moet worden, overduidelijk. Overigens: Nu is het een Nederlander maar in hoeveel Surinaamse gezinnen vinden er onverkwikkelijke zaken met kinderen voor die het nieuws niet halen? En baby’s volstoppen met drugs en naar Nederland vervoeren? Hebben we allemaal boter op ons hoofd?


  Maak melding

 20. Eerst het vooronderzoek van justitie afwachten.

  En als blijkt dat deze verdachte een pedo is,dan mag hij van mij kennis maken met pingomirras.Daarna voor heel lang opsluiten!!
  Srika


  Maak melding

 21. Schuld!

  Als dit waar is dan zal een behoorlijke gevangenisstraf in een Surinaamse cel hem zwaar vallen.
  De waarheid van dit bericht moet nog bewezen worden na onderzoek. Ik beschuldig hem nog niet zonder alle feiten te weten.


  Maak melding

 22. Het trieste van dit bericht is dat de nationaliteit van de vermeende dader doorslaggevend is geweest, om dit bericht in de media te laten verschijnen. Het kind echter, is voor het leven getekend.

  Dagelijks worden kinderen het slachtoffer mannen die uit pure machtswellust hun duivelse lusten op kinderen botvieren. Jammer genoeg halen die berichten het wereldnieuws niet.

  Maar Pinto het zijn niet alleen de mannen die dit doen. Hoevelen uit econ. zwakkere milieus vallen niet ten prooi aan luie moeders die voor een paar centen hun dochter aan een satanische buurman ‘lenen’. Dan wordt elke buitenlandse weldoener met open armen ontvangen. Het lijkt wel dweilen met de kraan open in Sur.

  Wie iets voor deze kinderen wil doen, kan een steentje bijdragen in het veranderen van de econ. situatie in het land. Van kinderrechten is er nog niet veel te merken.

  De hebi van machtswellust komt in alle milieus voor. Het land heeft behoefte aan sterke mannen en vrouwen die voor de kinderen willen opkomen. De nood is hoog, tijd voor aktie. Want over enkele dagen is dit bericht al weer oud nieuws en wordt de cirkel nooit doorbroken.

  Child slavery continues…all over the world


  Maak melding

 23. Nr 13 Pinto!! Je snapt het niet he??

  Ik ga nr 2 Henk Molenaar niet verdedigen maar jij hebt echt verstand van – 0.00% verstand, ondoordacht, geen eigenwaarde en respectloze reacties!!

  Maar dan, heb ik ook spijt van dit om aan jou te vertellen. Je weet het zelf denkt ik!!
  Kom niet meer op deze Forum svp! Je bent gek en je maakt ons ook gek denk je en dat gebeurt niet! als je een beetje kabbissa hebt, onthoudt dan aub!! lullkoek!

  Nr 2 heeft het goed bedoeld, alleen is het aan jou om dat te snappen. De vraag is of jij dat kan of hebt????? neem lekker een JOint!!!

  Niet tot de volgende reactie!!!

  Wat niet mag, moet je ook niet doen!!

  God zij met haar!!!!( de 4 jarige)

  Laat het niet jou kind zijn!!!

  EN OOK NIET VAN EEN ANDERE!!!


  Maak melding

 24. Molenaar 20,
  Wat zich bij bepaalde bevolkingsgroepen achter de gordijnen voltrekt is ook niet van de poes. Breek mij de bek naait open. Alleen het wordt angstvallig verzwegen. Helaas timmert die blakaman aan de weg.


  Maak melding

 25. Het wordt tijd dat de totale Surinaamse gemeenschap erbij stilgaat staan hoe bijzonder kwetsbaar jonge kinderen zijn, en als de ouders de verantwoording niet kunnen opbrengen om hun kinderen te beschermen moet de Reggering daar wat aan gaan doe !! Kinderen zijn de toekomst, Het wordt hoog tijd dat deze regering naast wetgeving ook moet gaan werken aan toezicht en handhaving hiervan.


  Maak melding

 26. ach pinto laat zien hoe kinderlijk hij is die man denkt dat hij leuk is maar hij zet zich zelf alleen maar belachelijk door die stomme reactie van hem.


  Maak melding

 27. Middag mensen en mensenkinderen”je kan niemand meer vertrouwen (schandalig).dit is nou een ecgte zieke geest afhakken die Ballen.Aldus Ba-we.een fijne dag nog.


  Maak melding

 28. Nr 29 Pinto: Kijk dat bedoel ik nou hoe laag je bent! geen eigenwaarde en zelfrespect, laatstaan voor een andere!

  Je laat inderdaad jou kant zien. Geen twijfels meer mogelijk in jou doen en laten! Laag, Lagie en wan lesie moro Lagie! Als bij jou en jou soort niet met lezen en schrijven valt dan is het trappen en janken.

  Bah, ik moet gaan kotsen!!


  Maak melding

 29. De regering moet zicht ook gaan afvragen hoe het komt dat 4 jarige kinderen terecht komen in een tehuis. Als je ziet wat voor rijkdom dit land heeft.

  Ik kan nog steeds niet begrijpen waarom mensen kinderen op wereld brengen waar ze niet voor kunnen zorgen.

  Omdat er wettelijk niets geregeld is kunnen pedofielen toeslaan. In Nederland ben je financieel verantwoordelijk voor je kind totdat hij of zij 21 jaar is.


  Maak melding

 30. Jammer echt heel jammer dat we meteen weer met zijn alle, iemand die we totaal niet kennen aan het kruis nagelen. Ik hoop dat jullie open kunnen staan voor de waarheid, en die is dat hij zijn vaderland heeft verlaten om bij jullie de rotzooi op te gaan ruimen.Die kinder woonden bij hem omdat ze zwaarmishandeld werden en ze alleen maar werden gezien als ballast voor die ouders. Al eerder is H bedreigt en dat was omdat hij in een ander tehuis juist niet tollereerde dat de meisjes en jongens niet veilig waren voor de Surinaamse loverboy’s , Nu is hij maar aan een ding schuldig geweest en dat is dat hij naief is geweest. Onze vrijwilliger die zich zo mooi profileerd is de grootste klootzak in dit verhaal, en die zouden ze moeten opsluiten. In de tijd die ik opgetrokken heb met Surinamers heb ik een ding geleerd en dat is dat sommige alles doen om een positie te krijgen in een bedrijf of instelling en gaan daarbij overlijken. helaas voor H is hij tegen zo een man aangelopen en daar plukt hij nu de vruchten van.Helaas komt het tevaak voor dat je zomaar in de bak word gegooid zonder dat je iets gedaan heb en gelukkig zijn er dan hopenlijk onafhankelijke rechters. jullie zouden goed kunnen nadenken voordat je een man beschuldigt van iets wat hij totaal niet heeft gedaan en ook nooit door buren of mensen die bij hun komen is gezien , en omdat nu een man dit roept is hij opeens die smeerlap en wat jullie er nog meer van maken.
  denk is na het kan jou ook overkomen en hoe zal je het dan vinden. Bid liever voor gerechtigheid daar hebben jullie veel meer aan en wacht totdat het verhaal van onze vrijwilliger begint te wankelen en uiteindelijk helemaal niet waar te zijn. Hangen jullie hem dan ook publiekelijk Op, Ik ben benieuwd!!


  Maak melding

 31. Hallo Frank,

  Je slaap de spijker precies op zijn kop!
  ]
  De kakkerlakken die nog nooit iets voor hun eigen volk hebben gedaan zien nu hun kans schoon om even alle Hollanders als pedofielen weg te zetten.

  Nogmaals als de man het werkelijk heeft gedaan is geen strak te zwaar.

  Maar het is opvallend hoeveel mensen op dit forum hun kans schoon zien om even lekker opm de Hollanders in te hakken. Wat hebben deze kakkerlakken ooit in hun leven gedaan om de duizenden Surinaamse kinderen die zonder pa of ma opgroeien te ondersteunen. Ik weet het antwoord wel.


  Maak melding

 32. Nog even een opmerking. als de Surinamers hun verantwoordelijkheid zelf namen was dit tehuis niet nodig geweest en een ieder de Henk een Pedofiel noemt zou een kind dat verwaarloost en vertrapt door zijn eigen ouders in huis nemen en een veilige opvoeding moeten geven. Of is trappen naar een hard werkend echtpaar makkelijker? Denk helaas dat ik het antwoord al weet……


  Maak melding

 33. Nog even een opmerking.Als de Nederlanders hun verantwoordelijkheid zelf namen was dit tehuis,(Het Hofnarretje
  in Amsterdam)niet nodig geweest,en daar zijn heel veel kinderen misbruikt,dus praat me niet over de verantwoordelijkheid van de surinamers,Nr.39…………..CB.


  Maak melding

 34. @ frank,
  ik sta altijd aan de kant van de slachtoffers en helemaal wanneer het om weerloze kinderen gaat dus die zielige verhaal die jij hier uithangt lijk meer op het preken voor eigen parochie. het maakt geen moer uit om wat voor reden die kinderen daar terecht zijn gekomen, je moet met jou poten van ze afblijven klaar uit. Frank ik heb een vraag aan jou, ben jij ook pedo ? want het enige dat jou interesseert is die vermeende dader nergens lees ik jou reactie medeleven met de slachtoffertjes je maakt jou alleen druk over die man met ziekelijke geest ophangen die handel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.