VHP in regeerteam Suriname is gerucht

18

PARAMARIBO, 23 mrt – Geruchten over onderhandelingen tussen de VHP en president Bouiterse slaan nergens op. Dit zegt Radjkoemar Randjitsingh, ondervoorzitter van de VHP. Het is dus niet waar dat er ministeries worden aangeboden. De VHP is principieel.

Eerder is gekozen voor blijven in het Nieuw Front en dus in de oppositie. Daar blijft het bij. Hardnekkige geruchten willen toch dat de partij de plaats zal innemen van Nieuw Suriname. “Maar er zijn geen gesprekken gaande, althans niet in opdracht van de VHP-leiding”, zegt Randjitsingh tegenover de Ware Tijd. Hij sluit niet uit dat VHP’ers op individuele basis onderhandelen.

Maar dan gebeurt dat niet met de zegen van het bestuur. Binnen de VHP is er nogal wat kritiek op hetafzien van deelname in de coalitie. Vooral de financiers van de partij zouden grote opdrachten bij Openbare Werken mislopen. Ranjitsingh heeft voor hen geen troost: “De VHP blijft bij het Nieuw Front.”

18 REACTIES

 1. Is het niet de heer Randjitshingh die de huidige regering beschuldigt van vriendjes politiek en dergelijke?
  Nu de VHP niet meer deel uit maakt van de regering lopen de grote financieerders van de VHP opdrachten mis. Als dat geen vriendjes politiek is dan weet ik het niet.
  Als deze gasten zijn zo hypocriet als ik weet niet wat.
  Nu spelen al deze gasten zogenaamd de moraalridders maar ondertussen hebben ze allemaal gewoon boter op hun hoofd.
  Alleen de leeghoofdige wikileaks gelooft nog
  in deze hypocrieten. Maar Wikileaks gelooft alles als het maar anti Bouterse is.


  Maak melding

 2. Geroddel van Doorn,

  Doorn als ik je m(issie) doorn noem, dan raak je gepikeerd!
  Maar nu blijkt dus voor de zoveelste keer dat je gebakken lucht “loopt” te verkopen op deze site.

  Kijk nu wat je hebt veroorzaakt, met je geroddel! Echte roddeltante, ohh my.

  http://www.waterkant.net/suriname/2011/03/18/nationale-partij-suriname-richt-pijlen-op-ndp/
  “Ik heb nieuws voor je, de mogelijke nieuwe voorzitter van VHP Randjietsingh was minister van LVV tijdens de revo, maar niet dat alleen, zijn zoon is getrouwd met de dochter van NDP’er Vishnudath.

  Ik kan je nog meer vertellen.

  He geen enkele VHP’er heeft het bericht in de krant totnutoe ontkent.”

  Je baas zal niet blij zijn. Je weet dat ze ook wkn lezen.
  Strafpunten. Hahahahihihi…..

  Voortaan tjoep bita, tjoep khere…

  “Het is beter om onwille van je principes verslagen te worden, dan te winnen met leugens.”
  Calwell

  doegh, doegh.


  Maak melding

 3. VHP dit, VHP dat.

  Als of wij met z’n allen staan te wachten op de VHP. In elk geval is dat zij die op mij lijken gedonder voor enige tijd geparkeerd.


  Maak melding

 4. @ Sharaida,
  Als ik moet kiezen tussen twee kwaden dan zal mij keuze nooit vallen op een moordenaar bedrieger dictator crimineel drugshandelaar, ik hoop dat ik nu heel duidelijk ben waarom ik nooit de kant van de man zal kiezen die met behulp van het buitenland mijn volk jarenlang heeft geknecht. het gaat om de realiteit (dame)iemand als Bouterse kan nooit een voorbeeld functie bekleden en helemaal geen president worden laat dat door die prasi oso mentaliteit van jou doordringen .


  Maak melding

 5. Ik laat alle negatieve items varen. Voor het land, letwel voor Suriname, is dit de beste oplossing. De VHP moet zich niet laten meesleuren door de NPS. M.i. moet de VHP kant van de regeerders kiezen. Anders vrees ik dat zij even groot!!! worden als de NPS. Zal ook gelijk het einde betekenen van de VHP.


  Maak melding

 6. Als je dat stelt nr1 dan gef je toe dat ook deze machthebber hetzelfde doen. Dus geen verandering van beleid, maar alleen de poppetjes dat moet je ook toegeven.


  Maak melding

 7. De ‘ VHP ‘ hoor er gewoon bij in ’t belang van suriname. Er zit veel potentie in de partij. Veel mensen zijn teleur gesteld in de ‘ NPS ‘ die hun achterban voor ’t domme hield .


  Maak melding

 8. Het is niet verboden om meerdere paden te bewandelen. Het is zelfs wijs. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden.

  Bouterse heeft niet het eeuwige leven. Na zijn dood of andere reden moet de VHP wel scenario’s klaar hebben om met de NDP (zonder Bouterse dus) voor Suriname te werken.

  Wel eerst zorgen voor interne eenheid. Debat, discussie en meningsverschillen zorgen ervoor dat je groeit in geestelijke ontwikkeling.

  Het is zelfs verstandig om te onderzoeken hoe de mogelijke van samenwerking met Oost-Guyana gestalte zou kunnen krijgen.

  Hindustanen zijn nu buitenspel gezet dus gedeelte onafhankelijkheid en samenwerkingsverbanden met nationale en internationale geestgenoten behoren tot de mogelijke oplossingen.


  Maak melding

 9. Mispoes!

  Grote opdrachten van OW&V mis lopen mag nooit de reden zijn om over te stappen.
  Het geeft aan hoe smerig de politiek in Suriname vooral, smerig is. Eigen voordeel eerst, maar niet in lands belang.


  Maak melding

 10. Wikileaks,

  Wat erg jammer dat jij door jouw starheid mbt Bouterse niet in staat bent evenwichtig en met een toekomstgerichte visie te denken.
  Wat mij betreft mag je Bouterse haten, je mag Bouterse verachten (dat is jouw recht) maar daarnaast mag je Suriname wel een warm hart toedragen en positieve ontwikkelingen in Suriname evenwichtig bekijken.
  Net als jij keur ik de gebeurtenissen in de jaren tachtig onder leiding van Bouterse resuluut af. Ook ik zou wanneer ik de keuze had niet voor Bouterse als president kiezen.
  Maar voor de zoveelste keer. Ik ben geen rechter. En het zijn de rechters die straks moeten bepalen of Bouterse schuldig is.
  Ik heb niet voor rechter gestudeerd en ik mag aannemen jij ook niet.
  Ik hoop dat dit eindelijk tot jouw kronto ede doordringt. Ik ben geen aanhanger van Bouterse!
  Wat voor mij belangrijk is dat deze regering
  een economische visie heeft die Suriname economisch vooruit kan helpen. Bouterse is wat dat betreft een bijkomstigheid.
  Wat kan ik er aan doen dat Bouterse nu president is?
  Ik zou ook als een gek kunnen lopen schreeuwen dat Bouterse een massamoordenaar is maar wat schiet ik ermee op?
  Bouterse ligt daar absoluut niet wakker van.
  Nee, laat de rechters maar over Bouterse beslissen.

  @ verandering,

  De corruptie is in de Surinaamse maatschappij verweven. Dus inderdaad ook nu bestaat er corruptie en vriendjes politiek.
  ik ben de laatste die dat zou ontkennen.
  Hopelijk zal deze regering de eertse stap
  zetten om dit aan te pakken door de anti-corruptie wet te behandelen en te accepteren.


  Maak melding

 11. Wikileaks
  Het is je grote vriend Venetiaan die 10 jaren gehad heeft Bouterse achter slot en grendel te krijgen en liet de kans gaan.Nu is het zo de “back ups” van de VHP begrijpen dat er geen contracten binnen komen van het OW dus willen ze liefs terug om gretig te grabbelen in de ton vol met valse contracten op het ministerie,daarom heb je deze manoeuvres van de VHP,het gaat om geld niet om de politiek.


  Maak melding

 12. Esmerald op 2

  We weten inmiddels al dat je niet het vermogen bezit om zaken in de juiste perspectief te zien, vaak raaskaal je gewoon in de ruimte zonder echt te weten waarover het precies gaat.

  Nu dicht je mij zoveel macht toe en zelfs dat mijn baas boos gaat worden.

  Politieke discussies is een veels te hoog gegrepen zaak voor jouw, dat moge duidelijk zijn.

  Voor een ieder die van wanten weet, geldt nogsteeds zeg nooit, nooit in de politiek.

  Alles wat je nu hoort van deze VHP’ers kan morgen anders zijn, ik heb weer nieuws voor je, de verkiezingen voor een nieuw VHP bestuur is nogsteeds niet achter de rug, de kapitalisten binnen de VHP die het eigenlijk voor het zeggen hebben binnen de VHP hebben waarschijnlijk hun positie al bekend gemaakt, het is dus afwachten. Zonder deze kapitalisten is VHP verloren, dat weet je dus niet.

  Gebrek aan principes en leugens gaan in de politiek blijkbaar hand in hand, zelfs in jouw koude kikkerland.

  Dus inderdaad voortaan tjoep bita, tjoep khere…, want je weet totaal niets.


  Maak melding

 13. @ sharaida,
  Weer laat je zien hoe onwetend en kortzichtig jij bent, als het aan jou lig moeten wij met zijn allen de rode loper uitrollen voor jou lijder DDB.Ik rol liever een bommentapijt voor hem uit.Je hoeft geen rechter te zijn om te weten dat iedere overtreding van de wet en het schenden van mensenrechten bestraft moet worden zo gaat dat in iedere beschaafd land knoop jij dit in ju prasi oso mentaliteit van jou.
  Bouterse heeft geen tijd om voor de rechter te verschijnen maar wel voor feesten , colakreek buitenland noem maar op.Vertel jij mij welke economische visie deze regering heeft.als het deze zelfde is als in de jaren tachtig dan ken ik nu al de resultaat want het zijn de zelfde mensen die mijn land op de rand van de afgrond hebben gezet die nu aan de macht zijn , waar zijn al die beloftes voor de jongeren die massaal op deze bedrieger en massamoordenaar hebben gestemd.
  Ik beoordeel Bouterse aan de hand van zijn verleden en zijn heden, hij is nu bezig het zelfde te doen namelijk onze grondwet buitenspel zetten , suriname wordt nu geregeerd door Bouterse en zijn criminele vrienden zelf zijn partners binnen de oppositie worden niet geteld bij belangrijke beslissingen, is dit de manier hoe een je een land vooruit wil brengen?is dit democratie ? is dit transparantie ? vertel mij sharaida.
  Mij advies aan jou is ga jou verdiepen in de geschiedenis van Bouterse dan mag jij terug komen als jij na de jaren tachtig bent geboren wil ik jou aanraden om een pas op de plaats te maken a.u.b


  Maak melding

 14. Raaskallen!

  Politieke discussies zijn vaak raaskallen in de rondte. Omdat eenieder zijn of haar eigen waarheden kent, zal er altijd verschil van mening zijn waardoor men ineens gaat raaskallen.
  Het product politiek daar kan je over discusieren als iedereen dezelfde waarheden of onwaarheden aanhoudt. “is nie waar!” is tijdens een prasie-oso politieke discussie het meest gebezigd zinnetje. En als men het een beetje beu wordt of onwaarheden vertelt dan krijg je “sou sabie! Oen njang KA!!”

  De meeste politici kennen de waarheden en de onwaarheden maar velen kennen de Wet niet.
  Daarom kan men de ander niet overreden.
  De verschillende vechtpartijen in de Senaat en scheldkannonades zijn daar veerbeelden van.

  Het is misschien mode om nooit, nooit te zeggen in de politiek, maar bij vaststaande en bewezen feiten weet ik wel precies wat ik moet zeggen: “The truth and notting but the truth!” Never!


  Maak melding

 15. vhp na soso mofo.
  ze hebben de kans gehad om ddb te berechten
  en dat is ze niet gelukt.
  wie kom je dan voor de gek houden?

  alle politieke partijen zijn zakkenvullers.
  zolang al deze namen die nog in de dna bestaan en niet door de Heer zijn geroepen zal het hier in suriname zo blijven.
  politiek verkleden heden , allemaal rotSooi.
  toekomst zal het wel wijzen.


  Maak melding

 16. Voor die knoeipoezen van de VHP is er geen plek in het huidig kabinet.

  Kijk maar naar de Hermitageweg, die zogenaamd volledig is gerioleerd en nog eens voorzien van een asfalt toplaag, maar nu al vol kuilen zit. Die onafgebouwde bruggen zeggen alles over hun z.g. kennis en kunde.

  Weg met die hap.


  Maak melding

 17. Je hebt dom, dommer, domst en dan heb je doorn.

  Capiche!
  Probeer je er maar uit te kletsen, helpt niet.
  Een goed verstaander heeft een maar half woordje nodig.
  Mss ben je aangenomen door een onder-onder-onder-aannemer van de Hoofdaannemer, maar das dan ook alles.
  Meer kunstje ken je niet hé!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.