Raffinaderij Staatsolie Suriname weer op gang

2

PARAMARIBO/TOUT LUI FAUT, 1 sep – De raffinaderij van Staatsolie te Tout Lui Faut is weer opgestart. Dit meldt het bedrijf. De aanloop nam bijna twee weken in beslag. Nu lijkt alles weer bij het oude na de brand. De oorzaak is intussen achterhaald.

Een verbindingsstuk van het lozingsysteem bleek lek. De brand trof de proces unit. Uiteindelijk blijkt de schade minder omvangrijk. De raffinaderij is goed beveiligd. De nationale brandweer hoefde niet in actie te komen bij de brand. De brandweer van Staatsolie had de brand al gauw na de ontdekking onder controle. De raffinaderij ging dicht voor wat inspectiewerk.


2 REACTIES

  1. Ai baja, Ik zie het voor me Desi en Sarkozy van gedachten wisselen met handgebaren en een onderonsje van Carla Bruinie en Ingrid Bouterse.Frankrijk of Nederland Weet je dat Frankrijk een claim legt op een groot deel van het oosten van Suriname en Desi door zijn antie holland politiek zo in handen valt van de Fransen en daarmee een stukje Su weer weg geeft. Ik wil niet praten over het franse slavernij verleden.Think about.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.