maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameAllendy: NDP krijgt verrassing in binnenland

Allendy: NDP krijgt verrassing in binnenland

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 25 mei – De Nationale Democratische Partij, NDP, van Desi Bouterse wacht een onaangename verrassing. Dit zegt Caprino Allendy, voorzitter van Bep en leider van A Combinatie. De traditioneel sterke positie van de NDP in het binnenland wankelt serieus.

Dat heeft alles te maken met de propaganda van Bep. Die draait beter dan ooit. Als het een beetje meezit schraapt de partij alle parlementszetels in Sipaliwini en in Brokopondo. “Men verwacht dat de NDP dezelfde rol zal vervullen in het binnenland. Maar ze mogen op geduchte tegenstand rekenen. NDP heeft nu twee zetels in Sipaliwini, als ze één halen, mogen ze blij zijn. Hetzelfde geldt voor Brokopondo”, aldus Allendy.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Hij is lelijk vergeten dat hij in Sipaliwini nog een probleem heeft.
  Alleen schurken kunnen hem redden, hij weet dat dit het leven van een man heeft gekost deze helikopter figuur.Hij moet denken dat wij slapen unu anu langa.
  Ze gaan allemaal opgesloten worden.
  En unu tja info.


  Maak melding
 2. waarschijnlijk te weinig geslaape..loopt ie te ijlen..arme caprendy..hopelijk is er plaats morgn voor hem op de hartbewaking van AZ


  Maak melding
 3. onder ontwikkelden uit het binnenland; komt vooral niet meer naar de stad, als je je handel wilt komen verkopen of wat dan ook, want dan waag je je op glad ijs, je bent dan in bouta gebied; wees op je hoede, want de fort zeelandia is heel dichtbij….
  dagelijks komen jullie allemaal naar paramaribo voor handel en geluk, wat is er nog mis met jullie, blijf dan liever lekker in je eigen binnenland, als je toch al alles al hebt…Als jullie hem straks echt boos maken, dan weet je wat hij gaat doen…wij zullen zelf en iedereen zal het meemaken wie gaat regeren…baviaan was venetiaan, wil je weer zo,d dom figuur 15 jaar op de stoel laten zitten..


  Maak melding
 4. Ja Allendy,door je omkooppraktijken samen met die oerdomme Brunswijk,kwam MegaC niet verder,doordat jullie de stemmers GROF GELD hebben gegeven om voor AC te stemmen,wacht maar als dit uitkomt,dan worden jullie voor goed uit het politieke centrum geweerd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES