zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameTussentijdse evaluatie OAS: verkiezingen soepel

Tussentijdse evaluatie OAS: verkiezingen soepel

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 25 mei – “We hebben geen noemenswaardige klachten binnengehad. Ook hebben we geen onregelmatigheden waargenomen.” Dit zegt Irene Klinger, hoofd van de waarnemersmissie van de Organisatie van Amerikaanse Staten, OAS. Suriname stelt niet teleur.

“Alles gaat er vreedzaam aan toe. Mensen van verschillende politieke partijen staan broederlijk naast elkaar propaganda te maken bij de stembureaus. Dat is buitengewoon”, zei Klinger tijdens een tussentijdse evaluatie. “Suriname houdt zijn traditie hoog van goede verkiezingen.” De missie heeft door de dag heen ruim tachtig procent van de stembureaus bezocht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES