Kortgeding tegen beledigende Surinaamse minister

6

PARAMARIBO, 13 mei – Minister Celsius Waterberg van Volksgezondheid heeft een kortgeding aan zijn broek. Het Onafhankelijk Kiesbureau, OKB, pikt zijn beledigingen niet. De toezichthouder op de verkiezingen is alles behalve een “familieclub.” Het steekt ook nog dat Waterberg geen sprankje berouw aan de dag legt.

Integendeel. Waterberg deed een schepje boven op eerdere uitspraken: “Als men club geen mooi woord vindt, dan kan vereniging of organisatie gebruikt worden.” Met name OKB-voorzitter Jennifer van Dijk-Silos moet het ontgelden. Zij zou zich laten omringen door bloedverwanten. Voor het OKB is de maat vol. Het kortgeding moet minstens een publieke verontschuldiging afdwingen.

Waterberg wijt de afgang van zijn A Combinatie aan het bureau. De late indiening van kandidatenlijsten hoefde niet te leiden tot uitsluiting. Het zou Van Dijk-Silos zijn geweest die op haar achterpoten was gaan staan. “Vanaf dag één hoorde u bij monde van de OKB-voorzitter wat er zou gebeuren als een bepaald besluit zou worden genomen door het Centraal Hoofdstembureau of de president”, aldus Waterberg.


6 REACTIES

 1. Wie geen eer en respect voor een ander heeft is een paria!!! Zo laag dat je niet meer kan in denken en beschrijven.

  Van deze Celsius Waterberg van Volksgezondheid moet de ministerschap uit de handen afgerukt worden. Hij was toch een voorbeeldfiguur??
  Hij verdient wel de Opvoedkunde, Gezondsheids en gemeenschaps cursus, anders is hij straks proffessor in weet-nietskunde.


  Maak melding

 2. Is het niet verstandig dat hij c02berg de eer aan zich zelf houdt en verdwijnt uit het beeld..

  Het is schandalig wat deze cabinet regering heeft laten zien de afgelopen 5 jaar.

  Totaal waardeloze ambtenaren die geen enkele vorm van waarde en normen hebben genoten,laatstaan om een integer lijder te zijn een voorbeeld voor de toekomstige jeugd het volk..

  Je schaamt je als sme’ers..

  alendy heeft gelijk dat zijn soorgenoten alle diploma’s hebben verbrand..,want verstand hebben ze niet..


  Maak melding

 3. De toezichthouder op de verkiezingen OKB is alles behalve een “familieclub.” Het steekt ook nog dat Waterberg geen sprankje berouw aan de dag legt. Waterberg wijt de afgang van zijn A Combinatie aan het bureau. De late indiening van kandidatenlijsten hoefde niet te leiden tot uitsluiting
  Ik vind dat Waterberg toch eens een keer moet gaan inzien dat Verkiezingen verlopen moeten volgens de regels Van de Surinaamse Grondwet en dat alle politieke partijen zich daaraan moeten houden anders staat hun hetzelfde te wachten dat wat met de A Combinatie gebeurt is, waarbij deze partij uitgesloten is van deelname aan deverkiezingen in de Kies Districten Paramaribo-, Para- en Brokopondo District.

  http://www.youtube.com/watch?v=DhueuTBSvsY&feature=related

  Hoop dat de Verkiezingen voor het OKB op 25 mei aanstaande in Suriname rustig zullen zonder noemenswaardige incidenten.

  Zoals aangegeven volgens de procedure van het Onafhankelijk Kiesbureau vast gelegd in de Surinaamse Grond Wet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.