Geen hoop voor Surinaamse kankerpatiënte Brunings

2

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 14 aug – Kankerpatiënte Ingrid Brunings heeft tevergeefs de gesponsorde overtocht gemaakt naar Nederland. De drie en veertigjarige is niet te genezen van haar tongkanker. Dit concluderen specialisten van het Nederlands Kanker Instituut/Anthony van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam, Nederland.

De hulpverlening wordt nu beperkt tot pijnbestrijding. “Het is te laat. Er kan nu echt niets meer gedaan worden”, zegt Geor Hering van de Constantin Foundation tegenover de Ware Tijd. Zijn organisatie heeft de overtocht grotendeels betaald in samenwerking met andere donoren. Getracht wordt Ingrid zo gauw mogelijk weer thuis te krijgen. De overtocht was als het ware een laatste strohalm.

Brunings is eerder behandeld in Colombia. Daar was al geconstanteerd dat de kanker te vergevorderd was. Toch was er nog hoop op genezing, vanwege de vermaardheid van het Nederlandse Kanker Instituut. Volgens de specialisten zou genezing wel mogelijk zijn geweest als de vrouw enkele weken eerder was gearriveerd. Maar toen was er nog geen geld beschikbaar voor de overtocht.

2 REACTIES

  1. Ik geloof het verhaal van Henk Goedschalk.De aankoop van goud ging over heel veel schijven waardoor er in het geheel heel veel geld betaald moest worden.Daarnaast was een groot deel van het metaal nepgoud.Dit heeft de inflatie in de hand gewerkt omdat het Surinaams geld minder gedekt was door goud.Dit is een van de grootste geheimen van Venetiaan geweest.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.