Surinaamse zanger Damaru even in Nederland

2

PARAMARIBO, 29 jun – De populaire Surinaamse artiest Damaru bracht afgelopen weekend een bliksembezoek aan Nederland. Damaru was er dit keer om zijn single ‘Mi rowsu’ te promoten. Het nummer werd op 26 juni uitgebracht door het Nederlandse platenlabel Top Notch waar de zanger onder contract staat.

Damaru, wiens echte naam Dino Canterburg is, was afgelopen weekend onder andere te bewonderen in de Free Record Shops van Rotterdam en Amsterdam voor Instore Shows en signeersessies. Ook gaf hij gisteren (zondag) een verassingsoptreden op het Haagse evenement Parkpop, het grootste gratis toegankelijke popfestival van Europa.

Vandaag stapt de 22-jarige zanger weer op het vliegtuig naar Suriname.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.