Stichting schenkt computers voor Suriname

4

De stichting Volkshuisvesting Tiel heeft afgelopen week een aantal computerartikelen geschonken aan de stichtingen Vrienden van Suriname. Hiermee kan een computer leerplaats op het Tonka eiland, gelegen in het binnenland van Suriname, worden gerealiseerd.

De stichting heeft in totaal acht desktops, zeven HP servers, acht monitoren, één netwerk, één HP scanjet, één HP laserjet en één cd-tower gekregen. Verschillende dorpsraden hebben zich nu bij de Stichting gemeld met het verzoek ook in hun dorp een computer leerplaats op te richten.

De goederen zullen te zijner tijd ook bij andere leerplaatsen in Suriname gebruikt worden.

4 REACTIES

  1. Als de pc’s inderdaad voor het doel waar ze voor bestemd zijn worden gebruikt is er volgens mij geen vuiltje aan de lucht.
    En degenen die de goederen hebben geschonken zijn tegoedertrouw. waarom zou dit reden moeten zijn voor negativiteit. we kunnen onze tijd toch beter besteden of zelf een computer schenken aan wie? dat kan je dan zelf bepalen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.