Loverboy geen vreemd fenomeen meer in Suriname

10

PARAMARIBO, 24 jun – De loverboy als een ver van mijn bed show behoort voor Suriname definitief tot het verleden. Was het vroeger nogal meewarig reageren op het zoveelste Nederlandse bericht over activiteiten van loverboys, ze blijken nu ook in Suriname actief. In het parlement zijn al de eerste waarschuwende geluiden te horen.

Volgens parlementariër Soecila Angoelal wordt vooral gemikt op schoolmeisjes. Loverboys hangen met mooie auto’s rond scholen. De meisjes worden gelokt met mooie praatjes en dure cadeaus. Eenmaal in de tang moeten de slachtoffers of prostitueren of drugs transporteren. Angoelal ziet extra problemen bij de aanpak vanwege de emotionele band tussen slachtoffer en loverboy.

De meisjes zullen niet makkelijk bereid zijn bezwarende verklaringen af te leggen. Volgens oppositieparlementariër Herman Schalwijk worden in het binnenland tienermeisjes uit Marrongemeenschappen verleid tot prostitutie. De meisjes worden dan tewerkgesteld in de werkkampen van Braziliaanse goudzoekers. Hun vaak sociaal zwakke families krijgen geen toegang tot de kampen.

10 REACTIES

 1. Het is jammer dat Suriname onlangs de doodstraf heeft afgeschaft, maar ja als zo iemand je dochter zo behandeld denk ik toch dat ie de doodstraf hoort te verdienen en zal krijgen ook.

  Maar ja dat krijg je ervan als de Surinaamse regering BIJNA alles 1 op 1 overneemt van NL, dan neemt de bevolking ook BIJNA 1 op 1 over.

  Suriname moet keihard optreden tegen dit opkomende probleem, hoge straffen opleggen, al hun luxe afpakken (zal toch wel crimineel geld zijn) en in Santo Boma smijten.

  De eerste de beste moet gewoon 10 jaar de gevangenis in, laat dat de anderen maar afschrikken. Leren ze er niet van en hun worden gepakt, dan gaan ze maar langer achter slot en grendel.


  Maak melding

 2. Smerige bende zowel klant, meisjes en de jongens…VARKENS…..EZELS

  MAAR DEZE ROTZOOI HEBBEN WIJ AAN FRONT TE DANKEN…..EN VAAK WORDEN GEWOON OP EEN DAG 5 TOT 8 Juka jongens dood geschoten door Brazilianen…wat doet Front…met Opa Ro…lippen…lippen…. brrrrrrrrrr…meer NIKS.


  Maak melding

 3. de grootste klant is het parlement zelf; die verdienen genoeg uit de belasting pot, en kunnen daar zichzelf uitleven. de arme surinamer die maar 500/700 srd verdiend moet daarmeer zijn of haar kinderen onderhouden, dus heeft wel wat anders aan hun hoofd….


  Maak melding

 4. ophangen die handel…..anno 2009….loverboys in SU???…kan toch niet????…of wel???…ecomonische slachtoffers????…..dan maar de hele bevolking van SU…….oorzaak???
  het beleid van VENE……….onder BOUTA had je dit niet……….jammer dat ik niet mag stemmen…….


  Maak melding

 5. @Opa Bakki

  Beetje erg seniel aan het worden of gewoon je pilletjes vergeten?

  Of, en dat is waarschijnlijker, de zoveelste nickname van een berucht forum lid? 😆


  Maak melding

 6. nu zijn het loverboys , vroeger heette het pooier, pooiers deden toch ook hetzelfde , wat vandaag de loverboys doen , hoeveel surinaamse vrouwen werden niet geronselend om in de watermolenstraat te werken of in cayenne. dat was in de jaren eind 60 en 70.

  men moet de dames meer voorlichting geven,om niet zo inhalig en hebberig te zijn.

  de vrouwen laten zich makkelijk verleiden en misleiden , vandaar dat ze een makkelijke prooi worden van de gewetenloze gasten.


  Maak melding

 7. daar heb je het weer,,,,,,,,,,,,
  wat kan die mevr Soecila Angoelale
  goed copieren zegt met haar loverboy gedoe dure mobietjes dure kadotjes met mooie autos voor de school staan wachten,letterlijk overgenomen van de nederlande media mevr, Angoelal


  Maak melding

 8. @8 powa,ik wil jou erop wijzen dat over het algemeen de werkwijzen van loverboys over wereld bekeken dezelfde overeenkomsten heeft.

  Alleen nu maken de jongens de meisjes of jongens de jongens verslaafd door cocain aan hun geslachtsdelen te smeren, zonder dat het slachtoffer zich daar bewust van is. En jij maar steeds denken dat je hot bent.

  In deze wereld heb je de onder en bovenverslaving.
  Je moet geld gratis voor zo’n hufter gaan verdienen en dan moet je zwaar afhankelijk zijn.

  Powa joe na duidelijk beste stuurlui staan aan wal en geen onderzoek doen.
  Wat zou die mevrouw dan volgens jou moeten zeggen, waar had die mevrouw het dan over moeten hebben, vind je dat ze niet verder mag kijken dan haar neus lang is.
  meneer beleid komt in vele gevallen als je het goede nastreeft, in de hele wereld overeen met elkaar. dus!


  Maak melding

 9. ook die nederlanders die naar suriname gaan om onze zusters en broers te gaan vernietigen moeten aangepakt worden .
  ben zelf surinaamse nederlander maar vind het belachelijk dat we naar suriname gaan en ons eigen volk vergiftigen met die nederlandse manieren


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.