Justitie Suriname laat Toni Braxton imitator gaan

9

PARAMARIBO, 10 jun – De Amerikaanse Trina Johnson mag van justitie weer gaan en staan waar ze wil. De vrouw die op de harten trapte van honderden Surinaamse Toni Braxton fans, kan niet worden beschuldigd van opzet. Phony Toni zelf is als een kind zo blij.

Trina Johnson heeft niet minder dan drie maanden doorgebracht in voorarrest. “Dat was een hele beproeving. Alleen God en de meisjes in de gevangenis hebben mij er doorheen geholpen”, zei Johnson na de rechterlijke uitspraak. Volgens de rechter is opzet niet bewezen. Volgens Johnson was zij naar Suriname uitgenodigd om op te treden als imitator van de R&B artieste.

Achteraf bleek ze een show te moeten geven, die was verkocht als een live optreden van Toni. Ze kreeg niet de kans ook maar één lied te zingen. Kort na haar verschijnen op het podium, begon het publiek te schelden en met projectielen te gooien. Johnson hoopt nu vurig dat Suriname haar goede intenties inziet. “Ik heb teveel te verliezen om een heel volk bij de neus te willen nemen.”

9 REACTIES

 1. Jammer dat we onder andere ook door het maken van fouten wijzer worden.
  Was het maar zo dat we alle en dan ook alles op de wereld foutloos zouden doen.

  Ma 2 en 3 keer mag niet gebeuren,dan ga ik zelf de indruk krijgen dat iedereen in Suiriname slaapt, maar gelukig is dat niet het geval.


  Maak melding

 2. Wat een lekker bruin ding zeg…mi Gado man wat hebben die gasten daar in Par’bo gedaan.
  Maar wij weten zij is zwart.
  Pak haar op laat haar daarna flink pinaren.

  Maak beest van haar laat haar zwerven.

  e man luister noh..!!!!!!!!!..gaan jullie deze meid schadeloos stelen hoor.

  Vanaf dag een kon men toch denken en weten dat er gewoon teveel twijfels waren en nog steeds zijn.
  Dan mag jij wie dan ook geen geweldadigheid toepassen onderr het mom van RECHT…Dan wil ik weten welke rechtsstaat…BIJ TWIJFEL IS HET ALTIJD DUIDELIJK……TWIJFEL…. TWIJFELS….DAN KAN MEN GEEN STRAFRECHT TOEPASSEN……STEL DOMME JUSTITIE DAAR IN SU……achterlijke club van idioten.
  ROT OP DE POLITIEK HEEFT JULLIE DAAR GEZET WAT KAN OF MOET MEN ANDERS VERWACHTEN…..WREEDADIGHEID i’ja.


  Maak melding

 3. Waarom heeft zij vier maanden in voorarrest gezeten? Volgens mij had zij geen schuld aan deze zwendel. Ja, die plurk van een organisator, die moeten ze lang opsluiten. Wie weet wat hij haar op de mouw heeft gespeld.


  Maak melding

 4. en dat zal ik van iemand geloven die al een hele poos met de organisator meeliep en hem met hand en spandiensten had geholpen..

  lichtzinnig kan ik zo iemand niet noemen.


  Maak melding

 5. Trina je bent heel erg mooi en ook sexy.Je hebt je laten misleiden door een stel idioten.Kom bij me.Ik woon in Holland.Ik wil met je trouwen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.