Rinke Swierstra in Suriname: Ik ben geen pedofiel

39

PARAMARIBO, 5 jun – “Ik ben geen pedofiel. Ik ben zelf misbruikt en weet welke pijn en verdriet dat als kind meebrengt”, Dit zegt de van pedofilie betichte Nederlander Rinke Swierstra. Berichten over vermeende pedofiele handelingen in Saramacca en Nickerie zouden nergens opslaan. Swierstra gelooft dat hij het slachtoffer is van een persoonlijke afrekening.

Zijn voormalige vriend Roberto Plomp wil hem oud zeer betaald zetten. Plomp heeft via het internet verkondigd dat Swierstra kinderen misbruikt in Suriname. Projecten als het opzetten van een kinderverblijf zouden alleen maar op pedofiele motieven stoelen. “Het doet mij erg veel pijn, ik ben geen pedofiel. Ik ben biseksueel”, zegt Swierstra tegenover de Ware Tijd. Kinderen valt hij niet lastig.

Dat hij in Nederland veroordeeld is voor pedofilie komt eerder door een misverstand. “Door omstandigheden ben ik in iets terechtgekomen. Mijn veroordeling wordt nu als wapen gebruikt. Er is een heksenjacht tegen mij waar economische belangen een rol spelen”, aldus Swierstra. Zijn voormalige echtgenote betichte hem ervan haar twee zonen te hebben misbruikt.

39 REACTIES

 1. veroordeling misverstand
  zelf ook misbruikt geweest
  slachtoffer van oudzeer.
  allemaal ingridienten voor nog meer van het zelfde.

  patriot


  Maak melding

 2. meneer aub het land uit!
  regering wordt wakker.
  bezorg onze kinderen in suriname geen nachtmerrie!
  dit kan toch niet
  kinderen komen deze trouma nooit bovenop!!
  matschappelijke instanties worden jullie wakker aub. Dit is een noodkreet


  Maak melding

 3. Heb in de wandelgangen van de criminelen hun wijfjes gehoord dat ze allemaal hulp behoevend willen zijn in Suriname middels het opstarten van tehuizen.

  toen ik ook hoorde voor kinderen die zwerven en geen moeder en vader hebben was het al duidelijk.

  Suriname no djie sma schone kans omdat hij wit is. Als je bewust bent en bewust beleid maakt als overheid voor deze soort mannen. dan is het beleid maar 1 lange regel.

  Voor pedofielen en kinderverkrachters de doodstraf. we willen geen fillepijnen worden.

  Inn die zin de doodstraf.
  de wereld accepteert ook de landen waar je bij smokkel van drugs exit van de wereld ben.

  Suriname kom in beeld met deze wet.en daarna volgt nog meer wat niet door de beugel kan bijv XTc en coke smokkel.


  Maak melding

 4. Ja, ja het zal allemaal wel, je moet gewoon oprotten uit Suriname. Open maar een kinderdag verblijf in NL. Jij bent niet te vetrouwen dus wegwezen.

  Hahahaha, een misverstand?? Waarom is het dan geen misverstand en ouwehoeren jullie nog steeds over Bouterse??

  Of waarom is het geen misverstand dat alle Surinamers van te voren al verdacht is van smokkel door de 100% controle??

  Waarom is het geen misverstand dat Surinamers in NL gekort worden op hun AOW??

  En ga zo maar door…..

  Ik vind wel dat als jij 1 ding uithaalt, het maakt niet hoe ernstig,als jij maar 1 kind aanraakt moeten ze je in je blote kont op jou eigen kosten opsluiten op een cola fles in Santo Boma, en als het zover is dat je niet meer kan zitten moet Suriname jou het land uit smijten, het maakt niet uit hoe, van mij part ga je staand per KLM terug.


  Maak melding

 5. Als ik alle ingrediënten leest in dat kleine stukje krantenartikel, dan heb ik op zijn zachtst uitgedrukt toch wel mijn bedenkingen.
  Ik ben niet in de positie om een oordeel te vellen over deze heer Rinke Swierstra.
  Maar:
  Bisexueel
  Veroordeeld wegens pedofilie (al of niet terecht)
  Ex die hem beschuldigd van misbruik van zijn zonen

  Als ik met zo’n ballast rond zou lopen afgezien van het feit of het wel of niet waar is zou ik in geen enkel opzicht de schijn op mij willen laden dat ik nu in de gelegenheid zou kunnen komen om met mijn tengels aan kinderen te zitten.

  Geen enkele pedofiel zal er openlijk voor uitkomen dat hij pedo is, dus als dit met deze heer het geval is zal hij er ook niet voor uitkomen.

  Maar alles op een rijtje zettende geloof ik dit figuur voor geen meter, nee zelfs geen milimeter.


  Maak melding

 6. Waarom zou hij LIEGEN ? is er een bewezen feit ? is het geen heksenjacht?is hij geen mens ? en ja waar rook is .is er inderdaad ook vuur.maar rook goeft niet alleen van vurr te komen .het kan wellicht ook van een verhitte omgeving komen..ben van mening dat hij met oprecht zijn bedoelingen heeft.of wil iemand zijn slaatje hier uit slaan .zoals we weten dat het gebeurt in Suriname .


  Maak melding

 7. Geachte reageerders jullie zijn allemaal meelopers en dat zal ik blijven zeggen hoe raar het ook klinkt. Zelfs de Surinaamse regering heeft geen navraag of onderzoek naar gedaan wat dit betreft en vele zaken als deze en andere. Jullie horen wat onderzoeken niets en zeggen het na zonder bij na te denken of het zo kan zijn of niet.
  Precies hetzelfde met de Surinamers en met klemtoon de bevolking die nog net 35 en lager die niks bewust heeft gemaakt van de revolutie en alleen bouterse voor hun ogen houden en zelfs vergeten welk leed ze hun ouders en het bevolking heeft aangedaan die allemaal uren lang in de rij moest staan voor een kilo suiker waarmee voor jullie vooral thee werd gezet voordat jullie naat school gingen. Probeer dat soort dingen die je ouders broers zus familie heeft meegemaakt om voor jullie te zirgen dat er zelfs vrouwen moesten gaan hoeren om hun kinderen van eten te voorzien. Ga dat maar onderzoeken. Ik ben geen pedo of wat dan ook.
  de reden is dat toen ik in Suriname een groot huis hebt gebouwd hoor ik ook verhaaltjes achteraf deze meneer heeft zeker met drugs te maken, maar niemand ziet dat ik in weer of geen weer koud heet sneeuw en noem maar op al 5 uur s’ochtends me bed uitga om te werken n.b. in de bouw en zie nog kans om s’middags nog 2 uur te gaan schoonmaken en dan toch. JULLIE HEBBEN HETZELFDE VERSTAND VAN GARNALEN VOLGENS MIJ. O ja die hebben geen verstand en jukllie ook.


  Maak melding

 8. Wat pedofiel mensen moetten wakker worden er is al heeel! lang seks toerisme in suriname aan de ganggg. Nu gaan ze een beetje bruja doen om dat een pedofiel daar tegen de lamp aan is gelopen dit is geen nieuws voor mij suriname kan je vergelijken met thailand. Oudere mannen en jonge jongens vertrekken vaak met de gedachte in hun achter hoofd dat ze daar lekker gaan scoren. Ik heb het zo vaak daar gezien oudere mannen die het aanleggen met meiden die pas 18 geworden of jonger zijn Dus ik vindt niet dat we nu zo hypocriet moetten doen om die pedo.s tuurlijk moet er iets aan gedaan worden maar pak dan het hele zooitje aan vindt ik. pak die oude en die jonge mannen dan ook op die suriname als een soort seks paradijs zien wordt wakker mama sranang weet wie je binnen laat en in sranang zelf lopen helaas ook veel smeerlappen rond laat me het zo zeggen veel van de mannen daar .Zijn gewoon tegierig voor vrouwen ik kraak mijn land niet af hoor maar het fatsoen is afentoe heel ver tezoekken daar.


  Maak melding

 9. Ik geloof Swierstra zijn verhaal.Vrouwen kunnen uit rancune het leven van een man totaal verwoesten door hen vals te beschuldigen.Er zijn genoeg zskeen bekend van mannen die ten onrechte zijn beschuldigd van incest.H


  Maak melding

 10. Regering zet de man het land uit, voorkomen is beter dan genezen.Er is toch ook een samen werking met de nederlandse justitie, waarom doet men geen navraag over deze man zijn wandel en handel? kom toch in actie voor het te laat is.


  Maak melding

 11. Jurist Sarabdjitsingh,

  De feiten spreken voor zich dus jammer dat u dat niet ziet.
  De man is veroordeeld (dus niet verdacht)
  Als je veroordeeld bent als pedofiel, dan ben je het.
  Zolang je niet veroordeeld bent, dan ben je verdachte, mét veroordeling ben je schuldig.
  Laat kinderen opgroeien met kinderen, hun ervaringen met kinderen hebben van hun eigen leeftijd en niet met een vieze ouwe man van 50+. Gatverdamme, bah. Lynchen die lafaard!
  Dan zegt ie dat niet eens de straat op durft te gaan en dat hij is ondergedoken. Wel als je onschuldig bent dan hoef je dat toch niet te doen? Dan heb je vast wel bewijs van je onschuld toch? Oeps, dat heeft rinke niet, hij staat met zijn billen bloot op pedowaarschuwings-sites die waarschuwen voor monsters zoals hij. Tja… dan is het wat anders toch?

  MiNaMiNaYu


  Maak melding

 12. “Dat hij in Nederland veroordeeld is voor pedofilie komt eerder door een misverstand” zegt die rinke.

  MiNaMiNaYu: da hoe dang?
  Als een land secuur is met dit soort feiten, dan is het NL wel, je wordt niet zomaar veroordeeld voor pedofilie tenzij er overvloedig bewijs is waarmee je veroordeeld kunt worden. Dus rinke, dit is stieresjit.

  “Door omstandigheden ben ik in iets terechtgekomen. Mijn veroordeling wordt nu als wapen gebruikt. Er is een heksenjacht tegen mij waar economische belangen een rol spelen”, aldus Swierstra. Zijn voormalige echtgenote betichte hem ervan haar twee zonen te hebben misbruikt.

  MiNaMiNaYu: wat voor omstandigheden dan?
  Dat je bloot onder de douche werd betrapt met een snikkel terwijl je bezig was met haar zoons? Je zegt ook dat je ex-vrouw er pas een half jaar later mee kwam, na de scheiding.
  Weet je waarom? Ik zal het je vertellen.
  Die arme jongens durfden pas nadat je uit beeld was te vertellen over wat je met ze had gedaan. Dit waren zeer emotionele dingen voor de moeder en de kinderen. Je hebt zo te zien geen enkel besef of gevoel voor wat je deze mensen hebt aangedaan. Je hebt levens vernietigd. Pas op hun 20e zijn de jongens een beetje eroverheen gekomen en kunnen ze het bespreken in beperkte kring.

  Wat voor economische belangen bedoel je eigenlijk rinke? Bedoel je dat je overal mensen geld bent verschuldigd en dat je elke keer verkast als je niets meer los kunt peuteren bij mensen? Stuurt je zus geen geld meer voor je? Je hebt toch je arbeidsongeschiktheidsuitkering vanuit NL? Is dat nog steeds niet genoeg geld voor je? Tja, als je zo een luxe leventje met jonge jongens op na wilt houden dan heb je meer cente nodig ja. Die jongens willen iets terug voor hun gunsten aan zo een ouwe vent.
  Bovendien heet dat frauderen als je een arbeidsongeschiktheidsuitkering opstrijkt en daarnaast nog werkt in het buitenland. Ach, het UWV is al op de hoogte gesteld dus je krijgt binnenkort bericht van ze.


  Maak melding

 13. “Dat hij in Nederland veroordeeld is voor pedofilie komt eerder door een misverstand” zegt die rinke.
  MiNaMiNaYu: da hoe dang? Als een land secuur is met dit soort feiten, dan is het NL wel, je wordt niet zomaar veroordeeld voor pedofilie tenzij er overvloedig bewijs is waarmee je veroordeeld kunt worden. Dus rinke, dit is stieresjit.

  “Door omstandigheden ben ik in iets terechtgekomen. Mijn veroordeling wordt nu als wapen gebruikt. Er is een heksenjacht tegen mij waar economische belangen een rol spelen”, aldus Swierstra. Zijn voormalige echtgenote betichte hem ervan haar twee zonen te hebben misbruikt.
  MiNaMiNaYu: wat voor omstandigheden dan? Dat je bloot onder de douche werd betrapt met een snikkel terwijl je bezig was met haar zoons? Je zegt ook dat je ex-vrouw er pas een half jaar later mee kwam. Weet je waarom? Ik zal het je vertellen. Die arme jongens durfden pas nadat je uit beeld was te vertellen over wat je met ze had gedaan. Dit waren zeer emotionele dingen voor de moeder en de kinderen. Je hebt zo te zien geen enkel besef of gevoel voor wat je deze mensen hebt aangedaan. Je hebt levens vernietigd. Pas op hun 20e zijn de jongens een beetje eroverheen gekomen en kunnen ze het bespreken in beperkte kring.
  Wat voor economische belangen bedoel je eigenlijk rinke? Bedoel je dat je overal mensen geld bent verschuldigd en dat je elke keer verkast als je niets meer los kunt peuteren bij mensen? Stuurt je zus geen geld meer voor je? Je hebt toch je arbeidsongeschiktheidsuitkering vanuit NL? Is dat nog steeds niet genoeg geld voor je? Tja, als je zo een luxe leventje met jonge jongens op na wilt houden dan heb je meer cente nodig ja. Die jongens willen iets terug voor hun gunsten aan zo een ouwe vent.


  Maak melding

 14. Swierstra is niet beticht van pedofilie. Hij is veroordeeld wegens het plegen van ontucht met minderjarige jongens van 10 jaar. Swierstra zegt dat hij geen pedofiel is. Dat klopt, iemand die ontucht pleegt met een kind jonger dat 13 jaar is een pedoseksueel, dat is een slag erger dan pedofiel.

  Plomp is geen voormalige vriend. Plomp is iemand die Swierstra wou helpen met het ontwarren van zijn warrige plannen omdat het er geloofwaardig uitzag. Totdat duidelijk begon te worden dat zijn bedoelingen anders dan nobel waren. Toen is Plomp gestopt met ondersteunen – eind 2005. Plomp heeft in 2006/7 de signalen van misbruik van minderjarigen gerapporteerd aan de autoriteiten. Toen was nog niet bekend dat Swierstra in Nederland veroordeeld was wegens ontucht. Swierstra had een verhaal over onterecht veroordeeld zijn wegens uitkeringsfraude vanwege zijn Stichting Esperanza in Portugal. September 2006 kreeg Plomp te horen dat hij Portugal uitgegooid was wegens het plegen van ontucht met een minderjarige.

  Toen Plomp afgelopen 5 mei toevallig op de site van dutchpredators het bewijs van Swierstra’s veroordeling wegens het plegen van ontucht met minderjarigen tegen kwam heeft hij de zaak opnieuw aangekaart.

  Roberto Plomp


  Maak melding

 15. Geloof het of geloof het niet. Oordeel niet te voorbarig,want zolang er niet een gedegen onderzoek in Suriname zelf plaats vindt, kan je niets over de aantijgingen jegens deze man zeggen.

  Het is overigens een vingerwijzing of een aanfluiting waard want ons rechtssysteem deugt geheel niet. Het rechtsgevoel van de burger wordt al te vaak op flagrante wijze en schaamteloos geschonden. Maatschappelijke organisaties ontbeert het aan daadkracht. Vaak laten verantwoordelijke autoriteiten het afweten of worden zaken / dossiers onder de stapels gelegd en anders zonder enige vorm van doortastendheid met smoezen of met valse voorwendsels gewoon afgedaan.

  Onlangs nog het geval van een medewerkster die door een buitenlandse kolonel in hotel Torarica werd aangerand. Deze man werd toen zonder vorm van proces het land uitgezet. De medewerkster is thans gebroken en moet haar rechtsgevoel terug zien te vinden bij een hoger rechtscollege.Suriname zal dan op het matje moeten worden geroepen.

  Ik ben van oordeel dat er aan de top van s’landsbestuur de sociale normen ook dermate zijn vervaagd. Het individualisme viert dan hoogtij en het wordt tijd dat er hier een einde aankomt. Een taak dat feitelijk is weggelegd door juist deze waardeloze potentaten.

  De Surinaamse burger moet gaan inzien dat zij niet aan de kant kunnen blijven zitten. Zij zullen moeten opkomen voor het algemeen belang door meer actiegericht bezig te zijn.
  Organiseer je op verschillende gebieden en op allerlei wijze in alle lagen van de samenleving maar laat controle vooral niet weg.


  Maak melding

 16. Ik ben sranangmang en ik heb het over Suriname wat in NL gebeurd interesseerd met geen moer, maar ik vind dat als deze viezerik in Nederland voor zijn praktijken is veroordeeld, dan zou die eigenlijk het land (NL) niet eens uit mogen. Als ik het voor het zeggen had in Suriname had die man een probleem gehad want ik had hem zonder pardon direct op een KLM vlucht gezet richting NL op zijn kosten natuurlijk.

  Er zullen heus ook wel Surinamers zijn die net zo als deze man is maar dan vindt ik dat Suriname hun hard moet aanpakken en er geen nieuwe toelaten uit het buitenland want anders komen er dalijk vliegtuigen vol van ze. Want de kinderen van Suriname zijn de toekomst van Suriname en daar moeten we zuinig op zijn.

  Van der Meer nummer 9,

  Veel leed die Surinamers zijn aan gebracht komt ook een beetje door Nederland en Nederlanders, zij hebben het land geplunderd en vervolgens hebben ze nog de Surinamers in Nederland nog gediscrimineerd. Dat zal jij ook wel weten, hey bruine, ww-accent, aap, ga terug naar je land, en ga zo maar door.

  Over Bouterse moet je ook je kop houden want daar is ook niks van bewezen dus jullie soort mensen zijn ook meelopers. Maar ik ken die tijd van de lange rijen voor winkels maar anno 2009 heeft Nederland ook lange rijen maar niet voor winkels maar voor de voedselbank zo goed gaat het. Ik sta nog liever in de rij bij de bakker in Suriname dan in de rij voor een krat eten bij de voedselbank ergens in NL. Dat is ook leed, toch?

  En tja als je leuke dingen wilt moet je hard werken want voor niks gaat de zon op. Het is je eigen keus dat je je mars breekt en alleen maar werkt en de plee schoonmaakt om er een huis van te bouwen in Suriname.


  Maak melding

 17. juni 6th, 2009 at 9:11 am
  Ik kan alleen hopen dat het een telefonische interview was vanuit Nederland met dwt, anders snap ik het ook niet meer.

  Na Mi

  Na Mi, (leuke nick overigens;-)
  Hij was ten tijde van het interview in Suriname, nu is hij hier sinds een paar dagen 😉
  De techniek he! (9 uur vliegen en je bent in Ptatakondré)
  MiNaMiNaYu


  Maak melding

 18. True Tory,

  Mi mattie,

  Dus als hij op een site als dutchpredators.com staat, dan weet je dat hij absoluut zeker is veroordeeld want ze zetten ook de bewijsstukken daarvoor op het net neer, die kun je zo inzien. Alleen de namen en adressen van de slachtoffers zijn onherkenbaar gemaakt, die van hem niet.
  En die kolonel die ze het land hebben uitgezet: prima zo, jammer genoeg worden militairen beschermd door hun eigen regels weet je, zij vallen onder de marechaussee dus justitie kan er niet veel mee. Ze hebben hun eigen rechtssysteem en daar heeft de burger ikweetnietwanneergeleden voor gekozen dmv haar gekozen bestuurders.

  Dat de Surinaamse burger moet gaan inzien dat zij niet aan de kant kunnen blijven zitten ben ik volledig met je eens, opkomen voor het algemeen belang en actiegericht bezig zijn is iets wat ze over het algemeen niet doen. Hetzij door allerlei belangenverstrengelingen aan de top of soms, heb ik gemerkt, doordat ze compleet zijn lamgeslagen door wat ze meemaken aan onrecht in het land. Armoede is een slechte geleide.

  Je oproep om zich te organiseren op verschillende gebieden en op allerlei wijzen in alle lagen van de samenleving waarbij controle vooral niet weggelaten moet worden ondersteun ik van harte.

  Het wordt tijd dat het Surinaams volk haar verantwoordelijkheden gaat nemen en zelf de handen uit de mouwen gaat steken. Pak dit soort sujetten aan die naar ons land komen om onze kinderen te misbruiken. Weg ermee!

  Ik wens u allen een strijdlustig weekend!

  MiNaMiNaYu


  Maak melding

 19. MiNaMiNaYu,
  Reactie en vervolg n.a.v 24 / 20

  De kolonel uit Baghrein om wie het gaat,had het feit bekend. Hij gaf aan dat hij in zijn eigen land met een mogelijke doodstraf zou kunnen worden geconfronteerd.

  Weliswaar is de kolonel Suriname uitgezet maar dit zet geen zoden aan de dijk want het slachtoffer zit nog altijd met onverwerkte gevoelens die zij nu haar hele leven zal moeten dragen. Maar vooral ook de aantasting van het rechtsgevoel maakt dat wij burgers met een onbeschermd en onbehaaglijk gevoel van onvrede, onzekerheid en onveiligheid zitten.

  Het is maar zoete koek om te mogen volstaan met het oordeel van OVJ Punwassi.Die had het over politieke/diplomatieke onschendbaarheid.
  Naar mijn mening heeft Punwassi deze zaak met allerhande drogredenen afgedaan.Wellicht zijn er eigen belangen overwogen maar is men te laf om dat naar voren te brengen.

  Het kan niet zo zijn dat hooggeplaatsten ten koste van ieder gepleegd feit onschendbaar zijn en in principe doen wat zij niet laten kunnen. Terzake deze moet het recht zijn loop hebben want het rechtsgevoel van de burger mag niet aan de onzin van één of andere onschendbaarheid ondergeschikt zijn.

  De zaak had eigenlijk ook voor de krijgsraad kunnen dienen. Daarbij zou een mogelijke afstraffing of veroordeling geen verdere gevolgen voor de kolonel in zijn eigen land hoeven te hebben, hooguit een disciplinaire maatregel die hem zou worden opgelegd. Immers het internationaal recht laat niet toe dat iemand dubbel gestraft wordt.

  True tory


  Maak melding

 20. juni 7th, 2009 at 11:52 am
  @MiNaMiNaYu

  En nu maar voor zorgen dat hij in Ptatakondré blijft die ouwe gluiperd. Geen visum meer voor hem.

  Na Mi
  ———————–

  Lieve mensen, even een kleine correctie voordat het een eigen leven gaat leiden:
  Dus ik had het over Plomp…Plomp zit in NL. Niet over dat monster swierstra, dat ding zit nog in Suriname.

  Grtzzz


  Maak melding

 21. Hey True tory,
  Ik ben het eens met je dat die lage mensen die hooggeplaatst zijn gestraft moeten worden, maar het punt is dat deze lage vent een positie heeft waarbij hij (denkt dat hij) alles kan maken en breken. Juist als je op zo een positie bent zou je dubbel zo voorzichtig moeten zijn met wat je doet. Hoge bomen vangen veel wind, iedereen weet meteen wat je hebt uitgevreten.
  Dus die politieke / diplomatieke onschendbaarheid is een ding dat al sinds de politiek bestaat, héél lang geleden dus, eigenlijk sinds de mens bestaat.
  Het is niets anders als een manier om een bepaalde groep mensen toe te staan sjit uit te halen en ermee weg te komen. Daar verschilt Suriname dus niets van, je ziet het overal in de hele wereld terug. Daarom kan een witte viespeuk als swierstra wegkomen met wat hij doet. Hij is wit, dus hij denkt in een land als Suriname te kunnen doen wat hij wil. Hij denkt, die domme zwartjes laten alles toe uit dat enorm gezag voor alles wat een witte huid heeft en wellicht euri’s. Let wel, ik zeg niet blank want dat heeft een associatie met rein en schoon. Dat is dit beest zeker niet.

  Romeins recht is internationaal, hetgeen niet betekent dat d.m.v. eigen wetten in landen hiervan afgeweken kan worden of dat er aanvullingen zijn. Bijv. in Nederland kun je wel opnieuw veroordeeld worden voor een feit gepleegd in het buitenland. Met name bij pedofiele zaken en nog wat andere misdaden.
  Dus als swierstra naar NL komt, dan staat hem nog een verrassing te wachten. Hij is niet voor niets NL uitgevlucht.

  Mocht hij terugkeren naar NL, dan hebben we een fijn welkomst comité voor hem in petto waarbij hij gratis logies krijgt en dan heeft hij die buttplug zeker nodig.

  MiNaMiNaYu


  Maak melding

 22. Waarom zou hij LIEGEN ? is er een bewezen feit ? is het geen heksenjacht?is hij geen mens ? en ja waar rook is .is er inderdaad ook vuur.maar rook goeft niet alleen van vurr te komen .het kan wellicht ook van een verhitte omgeving komen..ben van mening dat hij met oprecht zijn bedoelingen heeft.of wil iemand zijn slaatje hier uit slaan .zoals we weten dat het gebeurt in Suriname .

  Jurist Sarabdjitsingh

  Beste mijnheer Sarabdjitsingh, u reageert als een jurist die de Duivel verdedigt.
  Er zijn feiten die bewezen zijn.
  Deze mijnheer is een VEROORDEELDE pedofiel.
  Van pedofielen is bekend dat zij altijd naar mogelijkheden blijven zoeken om met kinderen in kontakt te komen.
  Als u weet dat u deze neigingen heeft en u geeft werkelijk om deze kinderen, doe dan alleen een donatie op een bankrekening, maar blijf verre van deze kinderen vandaan.
  Maar de heer Swierstra zegt van kinderen te houden en zoekt deze kinderen op.
  Met zo’n verleden, kan en mag je niet meer met kinderen in aanraking komen.
  U stelt kinderen bloot aan een groot gevaar.
  Weet wel dat deze kinderen voor hun leven lang getekent zijn.
  Ze gaan hun leven lang gebukt onder de loodzware last die ze mee moeten sjouwen.
  Zou u die verantwoording op u willen nemen?
  Zou u uw eigen zoon en dochter met deze persoon alleen in een kamer achter durven laten?
  Beantwoord deze vragen eerst naar eer en geweten en kom dan pas terug op dit forum.

  Verder wil ik iedereen oproepen om geen heksejacht tegen deze Swierstra te ontketenen.
  Het is niet juist om een lynchpartij te veroorzaken, daar hebben wij het recht niet toe.
  Wij moeten ons niet verlagen tot het niveau van deze man.

  Hou hem wel in de gaten overal waar hij gaat en waarschuw iedereen waar hij in de buurt komt.
  Hou de autoriteiten op de hoogte van het reilen en zeilen van deze man, zodat ze hem kunnen verhoren en passende maatregelen kunnen nemen.


  Maak melding

 23. Liever Nu discussie over het invoeren en handhaven van de doodstraf of levenslang voor vrouwen, mannen,asdolenten, die kinderen hun vrijheid op een gezonde ontwikkeling in een overzichtelijke omgeving ontnemen.
  Ik vind de doodstraf/levenslang in deze toepasselijk.
  In sommige gevallen mag je niet week zijn.

  Dja inie sranang presie no de voor ongezonde sexuele handelingen.

  We mogen juridische gezien zijn piemel of haar vagina en de ogen niet 3 maal per dag met peper behandelen, dus rechter zou alleen een keus uit doodstraf of levenslang moeten kunnen maken.

  Op dit gebied moet de wereld weten dat we geen djoegoe,djoegoe willen. RESOLUUT het standpunt van Suriname en haar volk:”in Suriname ruimt de overheid pedofielen,pedoseksuelen,kinderverkrachters op middels maar 2 rechten”.


  Maak melding

 24. Suriname hou een referendum onder de kinderen en vertel ze hoe en doormiddel van welke handelingen, wij als bewuste volwassenen hen willen beschermen voor NU en STRAKS, zodat zij dat in de toekomst blijven handhaven.

  De wereld veranderd, maar Suriname hoeft niet in alles te veranderen bijv wat zeggen mensen rechten org. hoe je met deze vampieren,demonen,wezens,monsters moet omgaan.


  Maak melding

 25. Beste mensen

  Gelooft deze man, hij is in Nederland veroordeeld omdat hij ontucht heeft gepleegd met kinderen. Hij staat op de website van veroordeelde pedofielen.
  Hij moet het land uitgezet worden.Hij dacht dat hij ongestoord zijn zaken in Suriname kon doen. Het is bekend dat westerse pedofielen naar niet westerse landen gaan om hun praktijk uit te voeren. Het komt heel weinig in Nederland voor dat je door misverstand wordt veroordeeld. Houdt jullie kinderen uit zijn buurt en hoop dat hij zo snel mogelijk een enkele ticket krijgt.


  Maak melding

 26. sorry deze man is een pedofile geloven jullie hem niet eens een dief altijd een dief
  al komen de grieken met geschenken vertrouw ze niet (gevaarlijk spel) hij moet terug naar Nederland land der pedofile


  Maak melding

 27. Wat gebeurd er in toch Suriname?
  De goede naam van een persoon die durfde deze viespeuk aan te geven wordt door het slijk gehaald.
  Hoeveel bewijs willen ze nog hebben daar bij justitie?
  Het zou me eigenlijk niet moeten verbazen want als het land zelf stikt van de pedofielen op alle nivo’s, zelfs de hoogste, dan is het logisch dat zo een monster vrijuit gaat.
  Wel, ik heb respect voor de aangever en dat gel*l over een verbroken relatie is de grootste onzin en niets anders als kwaadsprekerij om de rest van de Surinaamse bevolking te weerhouden van het ageren tegen dit soort beesten.
  Kibri deng piking!

  Rinke Swierstra
  Huidige woon- /verblijfplaats onbekend.
  Verklaring werkgever (PDF)
  Informatie OVJ (PDF)
  Uitspraak hoger beroep: 240 uur dienstverlening.
  Bron: http://www.dutchpredators.org/?page_id=180

  I rest my case.


  Maak melding

 28. Ik ben slachtoffer van deze man in Nederland voor ontucht.
  Deze man mag nooit met kinderen in aanraking komen !!!
  Ik zit dit nu te lezen na jaren eens kijkend op het internet of deze man te vinden is en in kom deze bizarre verhalen tegen.
  Echt te walgelijk gewoon dat deze man zo praat !
  Deze man hoort echt in een kliniek thuis !!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.