Surinaamse student heeft Mexicaanse griep

9

PARAMARIBO, 2 mei – Een Surinaamse student die Internationale Handel studeert aan de universiteit in Guadalajara, Mexico, is besmet met het Mexicaanse griepvirus oftewel het ‘varkensgriepvirus’. Volgens Dagblad Suriname was de student met zijn verloofde op Greneda toen hij plotseling onwel werd.

Hij werd erg moe, had hoge koorts en bultjes over zijn lichaam. In het ziekenhuis constateerde artsen dat hij besmet was met het virus. De jongeman kreeg hiervoor medicijnen toegediend die goed lijken aan te slaan. Zowel hij als het gezin waar hij vertoefde zijn in quarantaine geplaatst meldt de Surinaamse krant.

Het ministerie van Volksgezondheid in Suriname heeft een bericht de deur uitgedaan waarin het adviseert dat reizen naar Mexico voorlopig moet worden vermeden.

9 REACTIES

 1. Pinto come up man… i tja ding…dinki boeng..mi boi…………jammer toch.!!!!VERFOEILIJK.foeifoei.

  Pinto.

  Kom maar naar onze eigen Anton de Kom, ook al is het er geen sinecure om te studeren.


  Maak melding

 2. Ooit liep ik tegen Hong-Kong griep aan.
  Echt waar alle jouw botten gingen kapot !!!!…Korzu noh Korzu ai boi….ik denk dat het tegen de 44 graden temp. aanliep…. DODELIJK.!!!!!


  Maak melding

 3. dit kan ieder mens gebeuren wat best erg is .griep kan op verschillende manieren verspreid worden. als je kijk naar de spaans griep die zo in de volksmond genoemd word maar van oorsprong uit amerika komt .


  Maak melding

 4. het moment dat je met het leed van anderen wil scoren ben je naar mijn mening iemand zonder enigen menswaardige gevoel in jou donder geen moraal en normen en waarden dan heb ik het over jou pinto.
  ik heb jou reaktie gelezen waar jij bakramang zeg om over wilders en apeldoorn te praten toen ik dat las vroeg mij zelf af wat voor (mens) je bent??.. het zelfde doe jij als het over 8 dec voer die discussie eerlijk en fair en niet op deze zeer laffe manier . dit wil en moest ik even kwijt je ben ziek jongen zoek hulp no joke doe niet groot achter die pc.


  Maak melding

 5. Ik sta volledig achter DU met de opmerking tegen Pinto.

  Volgens mij komt pinto van de naam pinas toch.
  En pinas zijn mensen uit de jungle van Su dus maw een boslandcreool.


  Maak melding

 6. Ik snap niet wat zo verfoeilijk is aan reaktie no1.
  No.5 haalt 2 artikelen doorelkaar,men kan geen wijs uit worden wat ie allemaal typt,wat heeft 8dec.met dit artikel te maken,deze mongool moet geband worden van dit forum.

  Melvin van harte beterschap ,komt wel goed met je, God Waakt over je .


  Maak melding

 7. @ pinto
  je ben en blijft een laffe idioot zonder hersen. het verwonderd mij dat je het front niet de schuld geeft van de uitbraak van de varkengriep .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.