woensdag, februari 21, 2024
HomeOnderwerpenEconomieVerruiming energieaanbod prioriteit Suriname

Verruiming energieaanbod prioriteit Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 17 apr – Verruiming van het aanbod van energie is topprioriteit. Dit zegt minister Gregory Rusland van Natuurlijke Hulpbronnen. De sleutelrol die Staatsolie heeft te vervullen, is meer dan ooit aan de orde. Stabiliteit in het bedrijf dan ook van groot belang.

Vandaar het besluit directeur Marc Waaldijk te vragen aan te blijven. Waaldijk heeft de pensioengerechtigde leeftijd reeds bereikt. Hij mag nog een jaar aanzitten. “Ik ben zeer content met de verrichtingen van meneer Waaldijk”, zegt Rusland tegenover de Times of Suriname. Onder meer de uitbreiding van de raffinaderij is goed geleid de afgelopen jaren. Dat moet zo blijven.

De gestelde doelen zijn heilig. Dus is een goede afronding van het hoogste belang. De lokale brandstofmarkt moet binnen enkele jaren volledig worden voorzien. De uitbreiding moet tegen 2012 zijn afgerond. “Dit is geen eenvoudig traject”, aldus Rusland. Waaldijk volgde enkele jaren terug Eddy Jharap op, die de vader genoemd wordt van de Surinaamse aardolie-industrie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Party

3 REACTIES
 1. Ik denk dat deze minister nu nergens meer kan bedelen voor steun en dat is volgens mij een van de reden dat die nu ziet dat er toch wat intelectuelen in het land zijn. Nu heeft deze meneer zijn pensioenrecht bereikt en dan toch willen ze hem niet laten gaan. Dit moet jullie ogen open maken, om in je personeel te investeren, die je dan op dit soort momenten zou moeten overnemen, maar waarschijnlijk is er niemand met die kennis omtrent dit soort zaken.Als ik deze meneer zou zijn dan zouden zij ook mijn wensen moeten respecteren en dan niet meer door deze
  mensen laten ompraten. Laat zien wat je waard bent en noem je eigen prijskaartje dan zullen ze minder over hebben om hun zakken te vullen. Ga maar part-time werken en geniet ook tegelijkertijd van je pensioen.

  Tang Boeng…..


  Maak melding
 2. alweer leuke praats van deze mini-ster.

  hij laat het zo overkomen alsof, als mnr. waaldijk niet aanblijft, de productie dan gaat dalen. deze mini-ster heeft patent op de volgende woorden: wij kunnen het beter, het moet beter kunnen, wij zullen het zus moeten doen, en wij zullen het zo moeten doen, en dat heeft prioriteit en wij moeten nu die kant opkijken, en dit is nodig om dat te kunnen doen etc etc.


  Maak melding
 3. Wat een onzin en negatieve reacties man voor goede inzet en goede daden. mensen aub niet mensen afkraken om te kraken. een forum bet. niet perse dat je negatief hoeft te zijn.
  Staatsolie is het enige bedrijf dat niet gratis weggegeven is aan buitenlansdse graaiers, en zie het resultaat is er. Nu is het streven om de lokale behoefte te dekken, mooi toch?
  Zowel staatsolie (voorheen Jharap, nu Waaldijk) als Rusland hebben een posit en nationale opstelling. Van Rusland merk ik dat die buitenlandse graaiers weinig ruimte geeft en wil saneren wat er te saneren valt. waarom nog negatieve reacties dan?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES