Surinaamse oud-minister Errol Alibux naar NDP

19

PARAMARIBO, 24 mrt – De ex-minister van Natuurlijke Hulpbronnen, Errol Alibux, is terug bij zijn oude politieke partij, is gisteren toegetreden tot de Nationale Democratische Partij, NDP. Alibux wil partijgenoten van het Democratisch Nationaal Platform 2000, het goede voorbeeld geven.

De bedoeling is dat alle leden van deze politieke partij zich aansluiten bij de NDP van Desi Bouterse. “Om alle gelijkgerichte partijen bij elkaar te krijgen, willen we regeermacht krijgen”, zegt parlementariër Yvonne Raveles-Resida. Ook zij volgt te zijner tijd Alibux en ex-president Jules Wijdenbosch. Het Democratisch Nationaal Platform 2000 zal ophouden te bestaan.

Het terugkeren naar de NDP wordt ervaren als een logische stap. “De zaken die niet bespreekbaar waren toen, zijn nu wel bespreekbaar”, aldus Raveles-Resida. De breuk ontstond ten tijde van de regering Wijdenbosch. Bouterse vond dat de partij te weinig greep had op het regeringsbeleid. Wijdenbosch vond dit correct, omdat de regering armslag nodig had. Ook vond Bouterse bepaalde toppers corrupt.


19 REACTIES

 1. ja klopt een hele goede voorbeeld is dat . de hele ndp is een slechte voorbeeld voor suriname laat dat duidelijk zijn ,noem maar op en ze zijn te vinden binnen de ndp landverraders landrovers oplichters drugs dealers , de bekende bloedgroep massa moordenaars . ja wat voor voorbeeld willen we nog meer. soort zoek soort.


  Maak melding

 2. mr…trauma nr1 hoe kan men een trauma van ndp of het naam Bouta hoord hebben .front is ook 1 boeve bende opelijk ding e foeroe………………….


  Maak melding

 3. Sorry ik was Brunswijk die in de Front zit vergeten. Maar in het Front zitten dus ooklandverraders, verkrachters, bankrovers,drugsdealers,oplichters, noem het maar op en het zit in het Front.


  Maak melding

 4. Politiek zullen sommigen nooit begrijpen en daarom is een breuk soms nodig zoals een brug om boven water te reizen, een vliegtuig in de lucht,ENZ ENZ.
  Er is sinds dag 1 geopperd het weer bij te leggen maar eerst op eigen kracht verder te gaan zoals een kind die eerst naar een internaat gaat en later toch volwassen zijn eigen huis heeft en toch de liefde voor zijn ouders heeft kunnen hervinden.
  As simpel as that.


  Maak melding

 5. Welkom thuis hoor Alibux, en blijf nu gewoon thuis, bij onenigheid de zaken binnenskamers uitpraten.
  Elke ouder wil vrede met zijn familie en kinderen hebben, so have hart please.


  Maak melding

 6. laat mij één ding duidelijk zeggen ik ben geen voorstander van brunsie.
  maar brunsie kwam in opstand tegen de man die met behulp van het buitenland het wettelijke gezag van suriname met uzi naar huis heeft geschoten.eigelijk dankzij brunswijk is bouterse naar zij hok gegaan, laten wij de dingens niet omdraien .en over alibux en bosje wil kort zijn deze mensen zijn niet te vertrouwen.bouterse zou bosje over het bronsplein slepen .alibux heeft de staat opgelicht .dus nummer 4 het zou je niet lukken want ik blijf een felle tegenstanders van deze stelletje landverraders die bij de ndp zijn .


  Maak melding

 7. de A-combinatie,is ook een goede voorbeeld van voortbrengers van roofmoordenaars,ergste in zijn soort,moordenaars,drugscriminelen,rovers enz.enz.ga naar de Surinaamse politie-site,om je er van te overtuigen.Brunswijk steelt hele bossen ,en Suriname maar roepen dat ze de natuur beschermen,maar deze dommie mag en kan alles,om aan zijn illegale houtkap te doen.


  Maak melding

 8. Welkom Errol,
  Please drive slowly.
  Vooral niet te hard van stapel lopen. Laten wij dit land voor eens en voor altijd uit de blubber trekken.


  Maak melding

 9. 😆 😆 Eerst schelden ze de overlopers verrot en nu zijn het helden en was het nodig 😆 😆

  Wat een opportunisme. Ze hoepen zeker allemaal dat de NDP straks wint, maar dat DDB eerst de bak in gaat. Kunnen ze leuk smane om de stoel dansen en het geld en de grond onder hun armen verdelen.


  Maak melding

 10. Heren jullie hebben gelijk nl,SOORT ZOEKT SOORT en dat ben ik heel blij om te horen
  het enige wat er aan gedaan moet worden is
  dat hele kliek als ze bijeen zijn en vorm
  te noemen bij de OCER of elders rest mij een nuttig raad aan jullie te geven is huur
  moslim die uit een van de landen die de zelfmoord aanslagen plegen en hij klaart de boel voor jullie op rest ze op te vegen en
  als voer te gebruiken voor de vissen of de tijgers.
  Tang Boeng


  Maak melding

 11. Nu zijn alle schurken bij elkaar om bij de volgende verkiezing weer aan het bewind te komen. Het Front was niet goed,maar deze schurken zijn nog erger.Het wordt weer stelen zo als voorheen zonder dat er wat tegen gedaan wordt.Surinamers zullen dan in grote getallen het land verlaten om elders een betere toekomst te vinden.Wijdenbosch en Alibux hebben hun tijd gehad ze moeten er uit,het land heeft jonge mensen met goede idealen nodig die voor het land willen werken en vechten.Ik zeg weg met deze partijen die het belang van het volk niet zien en alleen aan zich zelf denken.


  Maak melding

 12. ik moet soms lachen om mijn landgenoten echtwaar .
  Iemand hier verwelkomt alibux om te komen helpen om suriname uit de blubber te trekken .deze man vergeet één ding dat het deze zelfde klik is die suriname naar de afgrond hebben geleid. die blubber waar ze zelf voor verantwoordelijk zijn .de man die oplichter errol verwelkomt doet mij aan verhaal denken, een man die in een mango boom klimt om te voelen als er rijpe vruchten zijn en keurig naar beneden zakt om het vervolgens met stenen te bekogelen .


  Maak melding

 13. NO 10 Duidelijk ze hebben er geen van alleen wat van gebakken!
  Wat komen ze weer doen?
  Dat ze zich zelf niet schamen om zich zelf weer verkies baar te stellen zegt al genoeg over sommige ratten.


  Maak melding

 14. Als ik dit alles zo lees ben ik god dankbaar dat ik niet meer in suriname woon,door het gedonder van deze gasten ben ik het land moeten verleaten.
  Ik kon niet toezien dat mijn prachtigland werdt vernietigd door deze criminelen van de ndp en cosorten te weten revo figuren.
  Er heeft zich weer een top bandiet gemeld bij de NDP alibuk.Hij gaat ja weer bukken in de pot om aan het geld te komen weer zo een schurk suri open je ogen en zie wat er gaat gebeueren


  Maak melding

 15. Konderman, vergeven en vergeten, het gaat om het land genoemd: Suriname. Dit land moet centraal staan en geen persoonlijke successen.

  By the way: eenieder heeft het recht om zich aan te sluiten bij welk politiekpartij dan ook.

  Als dit maar democratisch blijft en achter het beleid staan van de betreffende politieke partij.

  Ik geef de voorkeur aan een NATIONALE KABINET
  waar eenieder ongeacht etnische afkomst, zonder “name and faces” en politieke kleur, op de juiste plek zit.

  the right man/woman on the right place.

  Vergeven en vergeten.

  Sranangman…
  Wij zijn met ons allen een speciale natie, vind je nergens op deze wereld.

  Be blessed.!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.