Drie man vast vanwege moorden Surinamers

1

De politie heeft drie Surinaamse Amsterdammers opgepakt die worden verdacht van betrokkenheid bij de moorden op René Karamatali en Bryan Stein. Het gaat om twee mannen van 35 en 47 jaar en een vrouw van 43 jaar.

René Karamatali’s levensloze lichaam werd 14 november vorig jaar ontdekt in een riool in Almere. Het lijk van Stein werd ontdekt nadat een bewoner alarm sloeg over een onbekende auto die al weken in de woonwijk Wielestein stond geparkeerd.

Uit sectie bleek dat beide mannen door schoten om het leven zijn gekomen. Volgens de politie lijken de moorden verband met elkaar te houden. Dat werd gisteren ook aangegeven bij een speciaal item over deze zaak tijdens Opsporing Verzocht.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.