Surinaamse fans Tony Braxton bij de neus genomen

15

PARAMARIBO, 2 mrt – Duizenden fans van de Amerikaanse R&B-zangeres Tony Braxton zijn stevig bij de neus genomen. Een wekenlange reclamecampagne rond de komst van de artiest, bleek een loze belofte. Het resultaat: een show met nep Tony, ontgoochelde showgangers en onbetaald randpersoneel.

Ook dienstverleners zoals limousineverhuurders mogen fluiten naar hun geld. Tony Braxton zelf is nooit verschenen. En naar de media nu breed uitmeten was ze ook nooit van plan te komen. Achteraf werd massaal de officiële website van Tony bezocht. daar staat te lezen dat voorlopig geen shows staan gepland. Maar dat is nakaarten. Feit is dat een beetje Amerikaans accent duizenden erin heeft laten stinken.
Fony Tony
De hoofdrolspeler, ene Ventura, heeft wekenlang in keurig Amerikaans lopen rondvertellen dat Tony komt. Zelfs de omzetbelasting is keurig betaald. Een reclamespot waarin een dame met lichte stem aankondigt dat ze gauw naar Suriname komt, heeft dan ook geen argwaan gewekt. De anticipatie was waarschijnlijk zo krachtig, dat Tony’s diepe, zwoele stem vergeten werd.

De betovering heeft kunnen duren tot het moment van de show. De zangeres kwam hjet podium op en wist nog applaus en gejuich te oogsten. De ontgoocheling kwam met de schijnwerpers. De vrouw had nog gevraagd dat die uit bleven. Gelijk nadat ze werd belicht, kwamen de blikjes en flessen het podium van alle kanten aangevlogen. De vrouw, naar achteraf bleek een Engelssprekende stand-in, moest in allerijl worden afgevoerd.

Suriname blijft achter met een stevige kater. En wellicht een lesje meer. Het is nog niet zeker of Ventura vervolgd zal worden. Sinds de openbaring van zijn stunt, is hij nog maar één keer gezien. Dat was daags na de show toen hij bij een verkooppunt de opbrengsten van de kaartenverkoop ging halen. Het geld kreeg hij zonder enig probleem of verzet toegeschoven.


15 REACTIES

 1. Suriname is een geld paradijs geworden
  voor rover van alle pluimages.
  het benadelen van feest grage surinamers
  waardeer eerst je eigen artiesten nu
  zitten ze met hun hongerige maagjes te kijken ik begrijp dat ze ontspanning willen vooral met al die dagelijkse beslommeringen
  in het land ik hoop dat Justitia dit oplost
  er is belasting betaald dus de staat heeft ook verdiend hier aan een uitverkochte nis heef veel geld opgeleverd goed witgewassen dus hoe zit het met de zwarte zogenaamde hosselaars wederverkopers die moeten ook aangepakt worden uitbuiters zijn het
  laat dit een les zijn voor een ieder


  Maak melding

 2. zo kan je zien hoe achterlijk en dom sommigen zijn in suriname niemand heeft uitgezocht of het om de echte toni ging de media ook niet achteraf gaan ze op haar website kijken . ik kan mij niet voorstellen dat zoiets hier in nederland kan gebeuren. hoe haal je zoiets in je hoofd om de bevolking op deze manier te bedonderen zo kan je zien dat het heel makelijk is om de surinamers voor de gek te houden en maar klagen dat er armoede is in het land.


  Maak melding

 3. De groep Milli Vanilli heeft eind jaren 80 de wereld voor de gek gehouden, maar dat zijn vele van ons vergeten en moesten ze zelfs een Grammy inleveren. Feit is dat duizenden Surinamers door een redelijk goed opgezet plan zijn opgelicht en daar moeten juridische en financiele consequenties tegenover staan. Verder waren er wel geruchten, dat het hier ging om bedrog, maar velen hebben de organisatie het voordeel van de twijvel gegeven. Ik denk dat we hieruit gewoon moeten leren.


  Maak melding

 4. Zie hier weer hoe belangrijk het is informatie te hebben dan wel te verkrijgen. Surinamers, hoe zit het met jullie honger naar informatie? Volgen jullie nog steeds kritiekloos de massa? Waarom heeft de media dit niet opgemerkt? Waarom zien ze alles als vanzelfsprekend? In deze moderne tijd met allerlei flitsende communicatiemiddelen had dit toch niet mogen gebeuren? Open de ogen en de oren. Probeer altijd de klepel te vinden.


  Maak melding

 5. Ai mi boi…Toni Braxton was verhinderd. Dus stuurden ze Tony Braxton!!!!! Hahahahahaha…een omgebouwde boeler compleet met pruik!!!Ik zou zeggen..Srananmang lets hang him high!!!Dead or alive!!!Deze oplichters Angel Ventura(is een valse naam) en Siegmien Samson moeten een pakslaag krijgen!!!!


  Maak melding

 6. what I believe is they must trust in only one person and that is THE LORD JESUS CHRIST why JESUS is THE WAY, THE TRUTH and THE LIFE…..may GOD BLESS YOU all SURINAMERS HOPE THAT YOUR EYES WILL BE OPEN..


  Maak melding

 7. Ja hoor duffe DU, in Suriname hangt iedereen in bomen hoor.

  Iedereen is dom en niemnd heeft verstand jo onding jo.

  Alle wijsheid komt jou toe stuk betweterigheid! Het wordt tijd dat jij ook maar jou steentje komt bijdragen i.p.v. at all cost ten eeuwige dage te lopen ouwtakkenbossen!


  Maak melding

 8. Overigens hebben showgangers doorgaans niet te eten maar willen de beste artiesten ter wereld zien om de volgende dag weer de boel bij elkaar te landlopen en bietsen. Het is onderhand cultuur.


  Maak melding

 9. Het is weer eens gebleken dat in Suriname alles mag. Massaal wordt de bevolking opgelicht en huiswerk wordt nooit gemaakt.Vergunningen worden a la dol verstrekt en info wordt pas achteraf gewonnen als we reeds zitten met een kater. Rara wanneer komt de dag dat de betrokken autoriteiten hun werk naar behoren gaan doen???.


  Maak melding

 10. @ pinto weet jij niet wat goed lezen is?? . hang jij lekker in jou hangmat onder jou boom ja . in de jaren tachtig haden jullie ook niets te eten toch maak jij reclame voor die tijd en de mensen die toen aan het bewind waren. hoe tegenstrijdig kan iemand zijn.over bijdragen leveren gesproken weet jij wat jou bijdragen is terug naar af naar die puinhoop van vroeger.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.