Miss India Suriname vierde schoonste Worldwide

3

PARAMARIBO/DURBAN, 16 feb – Miss India Suriname Pamela Mangroelal is de vierde schoonste geworden tijdens Miss India Worldwide 2009. Dit meldt Dagblad Suriname. De winnares, Nikkitasha Marwaha, heeft weliswaar even de Surinaamse concurrente benijd.

Pamela Mangroelal kreeg, als wedstrijdonderdeel, de vraag of Barrack Obama als bron van inspiratie gezien kan worden. Nikkitasha Marwaha, communicatiestudente uit de Verenigde Staten van Amerika, had graag die vraag voor zichzelf gehad. De reden ligt voor de hand. Pamela’s positieve antwoord is naar eigen zeggen in goede aarde gevallen bij de winnares.

Miss India Worldwide toetst jonge vrouwen van Indiase afkomst op hun uitstraling. Ook kennis van Indiaas geschoeide cultuur is bepalend. Suriname neemt al enkele jaren deel. Dit keer hebben vijfentwintig landen deelgenomen. Gemikt wordt op dertig. De Surinaamse Fareisa Joemmanbaks won het contest in 2007. Zij heeft onder meer mogen meespelen in een Indiase film.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.