dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit NederlandGregory Sedoc haalt nationale indoortitel binnen

Gregory Sedoc haalt nationale indoortitel binnen

-

Does Travel - naar Suriname

Hordensprinter Gregory Sedoc heeft gisteren (zondag) de nationale indoortitel op de 60 meter horden in Apeldoorn binnengehaald. De hordenspecialist van Surinaamse afkomst won de finale afgetekend in 7,60 seconden.

Sedoc bracht de afgelopen weken het Nederlands record in etappes terug van 7,60 naar 7,52 seconden. Hij evenaarde vrijdagavond in Düsseldorf nog zijn Nederlandse record, liep zaterdag de series van de NK en stond zondag op eenzaam niveau in de eindstrijd.

Het was volgens Sport.nl een roerige winter voor de indoorkampioen. Zijn ouders zijn verhuisd naar Suriname en in november zag de atleet ze voor het eerst sinds tijden. “Mijn trainers stimuleerden me naar Suriname te gaan en ze te bezoeken. Dat had ik hard nodig. Ik miste ze enorm. Dat bezoek heeft me echt goed gedaan”, zei Sedoc zaterdag over zijn opvallende indoorseizoen tot nu toe.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. My dear friend,
    Het is heel erg triest gesteld met de Surinaamse sportminnenden om geen aandacht te besteden aan de topprestaties van deze nazaat. Me dunkt dat alle beetjes helpen.
    Gregory van harte gefeliciteert en nog vele triomfen na deze.

    YU BIGI!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES