dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWraking rechter in beroepszaak Surinaamsche Bank

Wraking rechter in beroepszaak Surinaamsche Bank

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 6 dec – Rechter John von Niesewand is partijdig in het hoger beroep rond de beslaglegging van tegoeden van De Surinaamsche Bank. Dit stellen Ghautam Parbhoe en Parbhoe’s Handelsmaatschappij in een formeel wrakingverzoek. Bepaalde persoonlijke relaties van de rechters lopen dwars door het proces.

Er is dan ook alles behalve zicht op een rechtvaardige besluitvorming. Onder meer wordt een vriendschapsband vermoed tussen Von Niesewand en Fred Kruisland, advocaat van de bank. De relatieve voortvarendheid bij afhandeling van de zaak wordt ook als verdacht aangemerkt. Von Niesewand gaat eind dit jaar met pensioen en volgens Parbhoe is dat ook van invloed.

De zaak moet dan rond zijn. De beslaglegging is in eerste instantie terecht bevonden. Von Niesewand had in het hoger beroep al beslist dat enkele door de bank gepleegde geldtransacties legaal waren. Het betreft transacties voor Parbhoe’s voormalige casinopartner, het Amerikaanse Dorsett Hotels & Resorts. Volgens Parbhoe is geen van de transacties koosjer, omdat er geen toestemming voor is verleend.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
 1. Dan wil ik weten hoe Parboerrrrrr, aan al het geld kwam.(behoorlijke bedragen krijg jij niet als je zink platen verkoopt)

  Rechter kreeg of krijgt straks/later ook wat, of heeft hij al gekregen.

  Domme achterlijke rechtzaak ik weet niet waarmee zij in Su. bezig zijn….. deze gasten worden steeds dommer en dommer.

  Asmeertakru


  Maak melding
 2. Hallo Parbuur u krijgt alvast een belasting aanslag door het niet opgeven van deze bedragen ….Betaal staat Su. incl. boete 250 miljoen USD.

  Verder zadel Su. niet verder op, met de door jullie ontwikkelde schurken praktijken.
  Anders moet Su. toch gaan denken 500 miljo.usd. aan aanslag te vorderen.
  GEEF BOETE AAN SCHURKEN.


  Maak melding
 3. Ben nu echt wel benieuwd waar dit eindigt.Indien het Management van de Bank daadwerkelijk wordt berecht hoe moet het dan verder met deze Bank?zullen cliënten het vertrouwen in deze Bank verliezen en overstappen naar een concurrent?Kan de Bank adequate vervangers vinden om de Bank te besturen?al met al vragen die rijzen en voor onzekerheid kunnen zorgen binnen Suriname’s fragiele bankwereldje.Als deze zaak in het nadeel valt van DSB kunnen er misschien nog meer van zulke zaken volgen tegen deze en andere Banken die Misschien ook zulke laakbare handelingen hebben gepleegd en dan hebben we dan onze eigen kleine Bankcrisis.Time will tell!!!!!


  Maak melding
 4. Het zal je overkomen dat je door je banker bedrogen wordt,het is toch duidelijk welke partij de DSB GEKOZEN HEEFT,DE RECHTER HEEFT ZIJN SCHAAPJES OP HET DROGE GEZET VOORDAT HIJ MET PENSION GAAT. Vandaar zijn opdracht en geleiding en bevel deze zaak met voorrang te behandelen voordat hij achter de geraniums gaat zitten!Wij volgen deze zaak ook op de voet, maar hebben ook gelijk onze tegoeden op een ander banker overgeheveld…..het zou je maar overkomen!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES