woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenEconomieBrandstoftoeslag Surinam Airways 20 euro hoger

Brandstoftoeslag Surinam Airways 20 euro hoger

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 apr – De brandstoftoeslag op intercontinentale vluchten van de SLM wordt verhoogd met twintig euro. Dit zegt SLM-directeur Henk Jessurun. De toeslag komt binnenkort dus boven de honderd euro te liggen per retour.

“We volgen het verloop van de internationale brandstofprijs en als het deze week boven de honderd en vijftien dollar per barrel blijft, gaat de brandstoftoeslag omhoog met tussen de zeven en tien euro per enkele reis”, zegt Jessurun tegenover de Ware Tijd. Voor regionale vluchten zal hooguit vijf dollar extra in rekening worden gebracht. Intussen wordt gedacht aan uitbreiding van het routeaanbod.

In samenwerking met Finnair worden reispakketten aangeboden voor het Verre Oosten. Tickets voor onder meer China en India kunnen bij de SLM worden gekocht. De tickets bieden toegang tot alle Finnair-vluchten naar deze bestemmingen. “Er is een behoefte geconstateerd en we hebben daarop ingespeeld. We hebben voor Finnair gekozen, omdat het een goede maatschappij is”, aldus Jessurun.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Waarom geen mogelijkheden zoeken om naar Indonesie te vliegen i.s.m.bv.Singapore Airlines of via Hong Kong naar jakarta gezien er veel behoefte is van onze Javaanse mede Surinamers om hun herkomst op te zoeken


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES