Drugslijn Lemmer-Suriname opgerold

3

De politie heeft een drugslijn tussen Lemmer en Suriname opgerold. Twee bolletjesslikkers en hun leider, alle drie afkomstig uit de gemeente Lemsterland, zijn onlangs aangehouden. Dat meldt de Leeuwarder Courant.

,,Hiermee is een behoorlijke slag geslagen in de handel van drugs in Lemmer”, aldus Auke Beekhuizen, teamchef van Skarsterlân-Lemsterland in de krant. De mannen hadden respectievelijk 1,6 kilo en 1 kilo cocaïnebolletjes in hun lijf, ter waarde van €130.000.


3 REACTIES

  1. de bolletjes zijn meer waard dan goud.

    armoede laat soms de mens dingen doen,dat zeer gevaarlijk is.een ieder dat rijk is geworden,komt niet door hard werken.maar hebben gefraudeerd of vermoord.door je baas elk dag goeie morgen te zeggen,wordt je nooit rijk.dus brada no du,of dan moet je een keuze maken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.