Digicel Suriname wars van tegenwerking Telesur

6

PARAMARIBO, 8 mrt – De problemen met de onderlinge verbinding tussen Digicel Suriname en Telesur lijken meer gekunsteld dan echt. Dit zegt Digicel-directeur Philip van Dalsen. Het is haast onlogisch dat na maanden nog steeds storingen optreden. Aan de nieuwkomer kan het niet liggen.

In elk geval wordt er vanuit gegaan dat de oorzaak bij Telesur moet worden gezocht. “De voormalige monopolist moet eindelijk gaan beseffen, dat zijn monopoliepositie voltooid verleden tijd is”, staat in een paginagrote advertentie in de dagbladen. De advertentie maakt deel uit van een campagne om de aanhoudende stremming aan de kaak te stellen.

Met name de kennelijke onwil steekt. Weliswaar beroept Telesur zich op technische tekortkomingen. Van Dalsen denkt er het zijne van. Digicel-abonnees blijken steeds minder te bellen naar Telesur-nummers. Dat zou dus een verlichting moeten sorteren op het netwerk van de concurrent. Telesur zelf kan met geen mogelijkheid aangeven wanneer de zaak zaal zijn opgelost.


6 REACTIES

 1. af un jep un srefy,niets lijkt te lukken daarin Suriname,hebben jullie het niet door dat Sranan gron wery.een gehal en getrekt de hele Telesur is geen Telesur meer van vroeger,alles speelt om macht te hebben,en elkaar dwars zitten.


  Maak melding

 2. dan maar naar de rechter stappen,om vast te stellen waar de fout ligt.makkelijk kon het niet

  alex

  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  Bij een kotluku man/vrouw of bonu man/vrouw.
  Zou men zeker meer respons krijgen…eide van de rit zijn jouw zakken ook leg(opgelicht).
  Maar bij de rechter mi-boi nog meer verkwansel en meer verkwansel…..din man dati din no smeerboeng…. luku boeng hoor.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.