Surinam Airways blij met noodplan luchthaven

7

PARAMARIBO, 28 dec – De maatregelen die de autoriteiten hebben getroffen in het kielzog van de luchtverkeersleidersstaking komen de sector prima uit. Dit stelt de SLM. Vooral het extra passagiersaanbod rond deze periode van het jaar, kan onverstoord worden bediend. Tot nog toe was dit de grootste zorg.

Bij het uitbreken van de staking enkele dagen terug, was de hamvraag of de luchthaven te Zanderij wel open gehouden zou kunnen worden. Het noodschema laat ten minste het intact houden toe van de belangrijkste routes. “Er is geen reden om het schema van de Mid-Atlantische route te wijzigen”, stelt SLM. De operaties kunnen redelijk goed worden uitgevoerd.

Alleen de regionale vluchten van zowel SLM als Caribbean Airlines zijn aangepast. Een spoedige oplossing van het conflict tussen de luchtverkeerleidersbond, Satca, en de regering, wordt wel als dringend aangemerkt. De eisen voor onder meer beter loon, blijft een heikel onderhandelingspunt. “We blijven in actie. De overheid houdt zich niet aanafspraken”, zegt Satca-voorman John Seedorf.


7 REACTIES

 1. ik wacht op de dag dat men in suriname gaat staken omdat de zon te vel schijnt waarom ik dat zeg omdat iedereen maar staakt waneer ze maar willen in suriname omdat het slecht gaat met suriname maar de grooste deel van de bevolking bezit een mobile telefoon met beltegoed rara hoe kan dat en maar klagen .


  Maak melding

 2. door wie van de slm is de uitspraak gedaan?komt dit van de publicrelations of van een lid van de directie? met dit ongeoorloofd bericht te lanceren probeer men de slm in een ondoordachte positie te plaatsen,met alle nare gevolgen van dien.men moet voorzichtig zijn om niet blindelings uitspraken van niet deskundigen over te nemen.want in de luchtvaart sector is het niet grappen met leven van anderen. tot nu toe gaat alles vrij redelijk goed en hoop dat dit zo blijft. als vervoersbedrijf zijn deze lang blij met het noodplan van de regering in het bijzonder van de luchtvaartdienst. wat niet betekent dat de vlieg maatschappijen bevrijd zijn van hun verantwoordelijkheid tegenover de passagiers.


  Maak melding

 3. Blijdschap alleen is niet voldoende! Waarom niet een bijdrage geleverd om de doelgroep adequaat toe te rusten? Waar is het wachten op? Is deze dienst niet los te koppelen van de overheid? Het management van TCT heeft blijkbaar geen flauw benul van wat er nu wel of niet gaande is.


  Maak melding

 4. John Seedorf kan misschien bij clarence terecht voor loonsverhoging

  Datravisie

  Hallo hello a.u.b jouw bovenkamer gebruiken wij hebben hier niks en ook niks aan.

  Domkop Datravisie


  Maak melding

 5. tja ik snap het niet s.l.m een klein maatschapij met 1 boeing en dan circa 600 mensen in dienst…ja vindt je het gek dat het niet goed gaat…ze moeten juist bezuinigen maar nee hoor als je iemand kent die bij slm werk heb je zo een baan…. alleen vriendjes politiek..kijk maar naar antillen met 16 vliegtuigen en circa 300 mensen in dienst..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.