woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenEconomieLuchthavens Suriname, Frans Guyana werken samen

Luchthavens Suriname, Frans Guyana werken samen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 dec – Er komt een nauwere samenwerking tussen het management van de Johan Adolf Pengel luchthaven en dat van Rochambeau in Cayenne, Frans Guyana. Via een partnerschapsovereenkomst zal het accent vooral vallen op veiligheid.

Directe aanleiding is de sterke toename van het onderlinge personen- en vrachtverkeer. “Wij willen dat via de overeenkomst de relatie wordt versterkt op het gebied van passagiers- en vrachttransport”, zegt Jean Paul Pelletier, manager van Rochambeau. Via een actieplan zullen wederzijds opleidingen worden verzorgd en zal ook het bewustzijn wat betreft veiligheid verhoogd worden.

Reeds begin volgend jaar zullen de eerste stappen worden gezet. “Veiligheid is een aspect dat alle landen raakt, er zal dus moeten worden samengewerkt om de gestelde doelen te bereiken”, aldus Pelletier. Sinds de terroristische aanslagen in de Verenigde Staten is de druk alleen maar toegenomen, wat vooral financieel veel vergt van de kleinere luchthavens. Samenwerken is dus een logisch gevolg.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES