Lichte aardbeving veroorzaakt paniek in Suriname

17

PARAMARIBO, 30 nov – De lichte aardbeving in het Caribisch gebied heeft voor enige paniek gezorgd in Suriname. Met name in Paramaribo is op diverse locaties deining ontstaan, toen de beving zich enkele seconden lang deed voelen. Mensen renden winkels en woningen uit en sloegen het fenomeen op straat gade.

Elektriciteitsdraden trilden licht en de grond schudde merkbaar onder de voeten. Bij de Ma Retraite Mall in Noord-Paramaribo werd besloten tot ontruiming en werd de brandweer gebeld. Uiteindelijk werd het gebouw veilig verklaard. Het Nationaal Coördinatiecentrum Rampenbestrijding hoefde nergens in actie te komen. Volgens de Meteorologische Dienst lag het epicentrum bij Martinique.


17 REACTIES

 1. 5,6,7,8 jullie reactie slaat nergens op,

  porty jullie moeten wat neer typen,Godo sor un wan finga.dat de wereld van hem is,en niet van jullie.de schok had langer moeten duren liefs bij vene en sandopie om ze hun bij verstand te brengen samen,met hun boevenbende.


  Maak melding

 2. Hallo dames en heren i.h.b de Suri’s de NPS was bezig met een seismisch onderzoek zie daar het resultaat.

  En nog erger er is plechtig beloofd dat men constant in contact zou blijven om land en volk te informeren.

  Maar u ziet het alweer Front het blijven liegers en bedriegers.Front neem je bundel en ga.


  Maak melding

 3. Mama gron en bari, mama gron e krey , mama gron e seki.
  De weer goden komen halen wat ze moeten halen omdat het tijd is voor aandacht aan de armen in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.