Mtnl doet verslag van proces Decembermoorden

16

Jessica Dikmoet, voormalig eindredacteur van Mtnl, vertrok dit jaar naar Suriname om verslag te doen over de aanloop naar het strafproces rond de Decembermoorden. Exclusief voor Mtnl herschreef zij haar dagboekaantekeningen en doet zij vanaf maandag jl. verslag uit Suriname.

In haar laatste verslag geeft Dikmoet aan dat Irwin Kanhai, advocaat van Desi Bouterse, heeft gezegd dat zijn cliënt vandaag op de zitting zal verschijnen. Op de vraag of dat op aanraden van Kanhai is, antwoordt de advocaat: ‘Nee, hij wil zelf gaan’.

Niet alleen Bouterse zal morgen verschijnen, maar in ieder geval ook Imro Themen, Errol Alibux , Iwan Krolis en Ernst Geffery.’ Allen cliënten van Kanhai.

Lees meer op de Mtnl site.


16 REACTIES

 1. Mevr dikmoet heb je niks anders te doen met je tijd heb jij niet door dat dit alles gewoon een spelletje is om het surinaamse volk zogenaam te geven en ze tevreden te stellen op wat ze jaren hebben gewacht,maar wat de rest van het volk en daar buiten niet moet vergeten is dat ze niet versteld moeten staanwaneer de daadwerkelijke daders bekend gemaakt zullen worden dit is gewoon een politieke stunt om geen gezichs verlies te leiden bij het volk en om weer een stunt (zogenaam)uit te halen om te gebruiken bij de volgende verkiezing om dit te gebruiken om het volk zand in de ogen te strooien dat ze zogenaamd hun best hebben gedaan maar dat hij OM DESI onschuldig blijkt te zijn maar dat het recht heeft gesproken en dat OOM DESI een vrije man is geweest ,is en altijd zal zijn en dat hij het surinaamse volk nu en in de torkomst zal leiden en zal bewijzen dat hij OOM DESI de ultime leider van suriname is en zal blijven ” LANG LEVEN DESI DELANO BOUTERSE”


  Maak melding

 2. wiens brood men eet,wiens taal men spreekt .
  Hij zei ooit:velen heb ik te eten gegeven ,velen hebben met mij gedronken, maar als ik val , val ik niet alleen .
  citaat van de gevallen Engel Desi .


  Maak melding

 3. Wat een Onzin, Laat OOM DESI tonen dat hij niet laf is en zichzelf dus verdedigen, in plaats van iedere als een debiel te keer te gaan op de Televisie.

  Stimo


  Maak melding

 4. Mevrouw Dikmoet die heeft het heel goed gezien,dit proces is een politieke stunt.Deze hele regering heeft bloed in zijn handen en weten allemaal wat er speelt.Ik hoop eens dat de waarheid aan het licht komt over deze moorden.Ik neem het niet op voor Bouterse het recht moet zege vieren.Ik vind dat er niet zo met de nabestanden gevoelens gespeelt moet worden want dat gebeurt zeker wel.


  Maak melding

 5. Ik vind dat er niet zo met de nabestanden
  gevoelens gespeeld moet worden wat dat
  gebeurt zeker wel.

  Ilonka.

  schrijf een protest brief naar jouw vene,
  dat is zijn politieke stun,de nabestaanden
  doen even hard mee.tot 2010.dan is er weer verkiezing dat heeft Bouterse je toch duidelijk gemaakt.???


  Maak melding

 6. het verweer van de raadsman van bouterse, kanhai, dat het tribunaal niet bevoegd zou zijn is juridisch gezien niet juist. bouterse was ten tijde van de moorden geen staatshoofd. men kan geen staatshoofd worden door dat zelf te roepen. in 1982 was neijhorst premier en ramdat misier staatshoofd en waarnemend president. ik mag aannemen dat men in paramaribo de feiten kent.

  r.a.c.m. van dijk
  advocaat te bergen op zoom, nederland


  Maak melding

 7. Wat voor een held is dat, die niet bij de rechter durft te verschijnen.Weerloze mannen uit hun bed halen,ze folteren en doodschieten was zeker een heldenhaad ?? Als parlementariër
  nooit zijn werk doen maar wel het salaris jarenlang opstrijken is ook een heldendaad.


  Maak melding

 8. Wat mij verbaast ik zie geen postings meer van mevr. buiteman kennelijk heeft ze een baan gevonden. langs deze weg ik je feliciteren mede namens raad van bestuur de kinderen en de goudvisjes.
  Deze persoon is bekend omtrent haar anti-hollandse en anti-aziatische sentimenten.
  Maar geen nood gerechtigheid wil geschiede in suriname heeft wel lang geduurd maar het komt wel.

  Dhr. langabere


  Maak melding

 9. nou MIJN held is het niet hoor. Laten ze hem maar opsluiten. ZIjn leuke acties hebben we wel wat jaren van jeugd in angst laten doorbrengen. Ik moet hem niet. weg ermee met dat gespuis.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.