Surinaamse HIV & AIDS NGO krijgt regionale prijs

0

PARAMARIBO, 12 nov – De Stichting Mamio Namen Project is onderscheiden met de Caribische Micheal D. Fox Award. Dit meldt de stichting zelf. De prijs is een blijk van erkenning voor de voortreffelijke dienstverlening aan nationale netwerken en supportgroepen voor mensen die leven met hiv / aids.

De uitreiking aan voorzitter Ethel Pengel geschiedde tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Caribbean Regional Network of People living with HIV & AIDS, CRN+. Aan de prijs is ook een bedrag verbonden van tweeduizend dollar. Pengel is ook benoemd tot coördinator voor het Nederlandstalige deel van het Caribisch gebied en adviseur van het regionale bestuur van CRN+.

De stichting Mamio Namen Project is opgericht in augustus 1990 om te voorzien in de behoefte aan hulp en voorlichting over HIV/AIDS in Suriname help. Tot de dienstverlening behoren counseling en begeleiding. Ook wordt getracht het bewustzijn over de aandoening te vergroten. Sinds enkele jaren wordt gebruik gemaakt van ondersteuningsgroepen en een Buddy System.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.