Surinam Airways hoeft niet meer te herstructureren

9

PARAMARIBO, 12 nov – De SLM hoeft niet meer te herstructureren. Dit zegt directeur Henk Jessurun. Het personeel heeft niets meer te vrezen van afvloeiing. Dankzij gunstige marktontwikkelingen en het kundig inspelen op kansen, lijkt het tij drastisch te zijn gekeerd.

“De efficiëntie en productiviteit zijn door de recente ontwikkelingen naar een hoger peil geklommen”, zegt Jessurun tegenover de Ware Tijd. Onder meer wordt verwacht dat de lijndienst naar Miami, in de Verenigde Staten, op korte termijn weer wordt hervat. De internationale certificering is een kwestie van tijd, waarna de weg vrij is naar hervatting van de lijndienst.

Tegen april 2008 moet het al zover zijn. Op de vluchten naar Miami zullen ook Aruba en Trinidad worden aangedaan. Er wordt definitief afgezien van het herstructureringsplan dat voor 2008 was opgesteld. Het personeelsbestand van ongeveer vierhonderd man en nog zo’n honderd man extra via contractbedrijven, zal hard nodig zijn. “Door de toegenomen vluchten naar Suriname is de productiviteit van onder meer catering en afhandeling toegenomen”, aldus Jessurun.


9 REACTIES

 1. Goedzo en nu surinamers leren dat ze miami natuurlijk niet via nederland hoeven aan te doen

  Want alles is holland voor surinamers.

  Wordt tijd dat ze hun ogen open doen voor andere prachtige landen


  Maak melding

 2. Lees ik goed, op een vliegmaatschappij met 2 vliegtuigen en heel veel vertragingen en defecten aan die kisten, 500 man in dienst. Het lijkt wel werkverschaffing!!! Nog 2 vliegtuigen erbij en de werkloosheid van de werkloze Surinamers is opgelost. wat een bedrijf.!!!


  Maak melding

 3. Ik hoop dat men nu eindelijk een beslissing durft te nemen omtrent het aanschaffen van een nieuw toestel.Is de SLM niet uitgenodigd op Dubai Airshow??????Het geld stroomt nu toch eenmaal binnen.500 man personeel???????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.