dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameHartingreep minister Binnenlandse Zaken Suriname

Hartingreep minister Binnenlandse Zaken Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 nov – Minister Maurits Hassankhan van Binnenlandse Zaken, Biza, ondergaat binnenkort een hartingreep. Dit meldt Dagblad Suriname. Hassankhan is opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, de tweede keer in enkele maanden tijd.

In navolging van de eerste opname zal nu een bypassoperatie worden verricht. De rustperiode was aanbevolen om aan te sterken nadat Hassankhan voor een hartinfarct moest worden opgenomen. Vice-president Ramdien Sardjoe vermoedde toen oververmoeidheid als oorzaak. “Ik ben volledig optimistisch gestemd en heb vertrouwen in ons hartchirurgisch team”, zegt een optimistische Hassankhan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Soh, eerst van harte beterschap meneer Hassankhan en voorspoedig herstel.

  Maar dan begrijp ik iet dat Pultoo naar NL moest. Ik heb dit al die tijd verdacht gevonden. In Sur. kan men heel veel, zo niet alles al doen op het gebied van hartproblemen. Dus wat is de ware reden dat Pultoo naar NL moest afreizen als hij zgn. alleen last had van zijn hart?


  Maak melding
 2. Ook van harte beterschap minister hassankhan
  ———————————————
  Patricia, er is helemaal niets met zijn hart.
  Na dok Pultoo kon dok dja.het is te heet onder zijn zolen geworden.
  ze zeggen te joe mattie barba e brong joe moes nat die foe joe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES