woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameTelecommunicatiebedrijf Suriname strikt Elson

Telecommunicatiebedrijf Suriname strikt Elson

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 jul- Het Telecommunicatiebedrijf Suriname, Telesur, heeft een promotiecontract gesloten met sterbasketballer Francisco Elson. Gedurende een jaar zal Elson het gezicht zijn van Telesur’s prestatievermogen. Het moment is bewust gekozen.

Elson is net basketbalkampioen geworden met de San Antonio Spurs en waarom zou Suriname niet mee mogen profiteren. Met name Telesur kan het momentum goed gebruiken, nu het voor de uitdaging staat van liberalisatie en concurrentie. “We proberen zoveel mogelijk Surinamers te betrekken bij onze activiteiten, waar ze ook zijn”, zegt Telesur-directeur Dirk Currie.

Francisco Elson zal volgens contract het Tele G systeem promoten, waar het mobiele telefoonsysteem van Telesur op draait. “G staat dan voor Great, voor een Surinamer die Suriname op de wereldkaart heeft geplaatst. We zijn er trots op dat Surinamers Suriname internationaal hoog houden en we ontkomen er niet aan deze Surinamer in te zetten bij het koppelen van ons bedrijf aan grootse prestaties”, aldus Currie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Jaja zoveel mogelijk Surinamers inzetten. Waarom geen behoeftige Surinamers inzetten en bijstaan? Ik gun Telesur dit maar vraagt Elson ook geen geld of doet hij dit gratis (wat ik niet geloof)?
  Het geld zou Elson ook kunnen doneren aan bijvoorbeeld bejaarden/kinder tehuizen en andere stichtingen.
  Telesur zou ook behoeftige Surinamers kunnen laten meedoen onder het motto van “wij willen ook vooruit en Suriname werkt daaraan en in het bijzonder Telesur om de kontakten tussen ons zo goedkoop mogelijk te laten plaatsvinden via telecommunicatie”.


  Maak melding
 2. Is Elson (op papier) een Surinamer, een Nederlander of een Amerikaan ?

  quote
  ———
  We proberen zoveel mogelijk Surinamers te betrekken bij onze activiteiten, waar ze ook zijn.

  Unquote
  ———

  Voor zulke prestatie’s (en voor overmakingen) zijn we wel Surinamers, in alle andere gevallen zijn we Surineds en buitenlanders !


  Maak melding
 3. Ja, tuurlijk moet Suriname trots zijn op Elson en met hem samenwerken, die man is gewoon een Sranan mang,op paspoort misschien niet.

  Laatst hoorde ik dat hij in Rotterdam werd “gehuldigd” en stel je voor hij had het niet gered dan had je ze moeten horen.Net als die situatie toen met Seedorf weet je nog?

  En daarom zeg ik Suriname doe iets aan die dubbele paspoorten dan kan Boogaarde aan het werk met de jongens om Suriname nog meer op de wereldkaart plaatsen en kunnen we met zn allen nog trotser zijn als ze al die hoofdprijzen winnen.

  Stel je voor dat de Surinaamse volkslied op elke grote toernooi en in elke grote stadion van de wereld te horen zal zijn en de vlag te zien.


  Maak melding
 4. Fantastisch, Geweldig…

  Eindelijk ontdekt de Surinaamse zakenwereld sport waarin wij Surinamers superieur zijn…

  Staatsolie, doe je ding…


  Maak melding
 5. Pas op ! Francisco mag niet met een Surinaamse vlag zwaaien !!!Hij is nu een Nederlander !! Maar als hij iets negatiefs doet is hij een Surinamer !!! Dan mag jij wel met de Surinaamse vlag zwaaien !!!


  Maak melding
 6. Ik denk niet dat men moet wachten op een dubbele paspoort en dan pas onze jongens trainen met basketbal.Elson moet meer kijken naar de jongens die talent hebben en graag de top willen bereiken met basketballen ,maar het niet kunnen betalen.

  De jongens zullen je dankbaar zijn


  Maak melding
 7. GSM=great surinam mobile system; een lachertje, telesur kan niet een een goed netwerkbereik realiseren in canawapibo en in het binnenland………


  Maak melding
 8. wie de geschiedenis van telesur kent weet ook
  wie telesur heeft gemaakt tot wat het is.
  en wat ze met hem gedaan hebben.

  durf je land op te bouwen dan lusten ze niet alleen je zweet maar ook je bloed.
  voorbeelden te over om deze kunu te staven.

  hoe het zit met de concuentie ten aanzien van
  het telefoon bedrijf van neede?

  zijn de lange rijen weg bij telesur?

  blij voor elson.

  a tang so


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES