zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit NederlandLiverpool komt met officieel bod op Ryan Babel

Liverpool komt met officieel bod op Ryan Babel

-

Does Travel - naar Suriname

Ryan Babel staat in de nadrukkelijke belangstelling van Liverpool. In The Independant staat maandag ochtend te lezen dat Liverpool een bod van 10 miljoen Euro heeft neergelegd bij Ajax. De redactie van TeleSport maakt zelfs melding van een bod dichtbij de vraagprijs van 15 miljoen.

Volgens De Telegraaf is Ajax bereid om over een transfer te onderhandelen. Babel zelf is op dit moment op vakantie in Suriname en zal de ontwikkelingen rond een eventuele overgang rustig afwachten. ,,We houden ons nog niet bezig met een eventuele transfer”, aldus Babels’ zaakwaarnemer Winny Haatrecht.

Volgens de krant heeft Ryan Babel inmiddels wel aangegeven graag naar Liverpool te willen vertrekken. Onlangs gaf hij echter nog aan volgend seizoen gewoon bij Ajax te spelen en ooit de overstap naar Arsenal te willen maken.

Update:
Volgens de BBC is Liverpool bereid om een prijs van twintig miljoen euro voor Ryan Babel op tafel te leggen. Dit zou manager Rafael Benítez aan het betrouwbare Britse medium toe hebben gegeven.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES