Coalitie Suriname werkt aan beter imago parlement

7

PARAMARIBO, 23 jun – Zoals het er nu aan toe gaat in het parlement, is onhoudbaar. Dit zegt Caprino Alendy, ondervoorzitter van het parlement. Het betekent wel dat zowel oppositie als coalitie elaar beter zullen moeten begrijpen. Daar is zeker de afgelopen tijd bitter weinig van te merken.

Het resultaat is zowel politiek als maatschappelijk merkbaar. De output is bittern weinig en erger nog, belangrijke onderwerpen blijven onbesproken in het hoogste college van staat. De coalitie wil nu de knoop doorhakken, zij het met een krappe meerderheid. “We gaan ervoor zorgen dat wij als coalitie altijd en zelfstandig ons quorum kunnen verzorgen”, zegt Alendy tegenover Dagblad Suriname.

Dat zal zoveel mogelijk op eigen kracht moeten gebeuren, temeer daar de oppositie zich halsstarrig opstelt. De eis dat eerst een aantal interpellatievoorstellen behandeld moet worden, eer aan quorum wordt meegewerkt, is een hard breekpunt. Volgens Alendy komen de voorstellen ooit wel aan de beurt, maar dan niet onder druk. Of er dan minder gereisd zal worden, moet nog worden bezien.


7 REACTIES

 1. Deze kakelende kippen leggen met veel gekakel een ei, bakken het en eten het zelf op en gaan vervolgens verder kakelen dat hun ei is opgegeten en dat ze dan opnieuw een ei MOETEN leggen


  Maak melding

 2. A torie smeer dictatuur of beter gezegd a no smeer boeng.
  Het wordt een hele kluif met zulke zware roofvogels in de coalitie.

  Bikazie so langa krutu-bakra no tapu Basie.B
  A pasie ne krin gi verduisteraars,zwendelaars,corruptelingen en fufuruman, dan a kust strook faja.

  Ding man disie e corrumpeer na heer volk, zie: Jeugd parlement, zij zijn nu ook al bezig.
  Dat na wan libie !


  Maak melding

 3. Alleen maar poppenkast,toneel wie houdt wie voor de gek.
  het is prettig omdaar te zitten het is zelf geleerd aan de jeugdparlementaires hoe te frauderen en anderen te belasseren din dry eng na mamaboby.

  Akuba


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.