woensdag, april 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse minister van Transport op dienstreis

Surinaamse minister van Transport op dienstreis

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 23 jun – Minister Richel Apinsa van Transport Communicatie & Toerisme, TCT, is naar Bridgetown, Barbados, vertrokken. Dit meldt de Afdeling Voorlichting & Publiciteit van TCT. Het is haar eerste dienstreis sinds zij vorige maanden aantrad. Apensa zal de 23ste jaarvergadering bijwonen van de Caribische Associatie van Nationale Telecommunicatiebedrijven, Canto.

Onder meer zal het regeringsbeleid voor de de telecomsector ter sprake worden gebracht. Ook zal Apensa met collega’s van gedachten wisselen over relevante ontwikkelingen in de regio. Het thema van de conferentie is Leading Connectivity through ICT, met het oog op de versnelde en voortdurende ontwikkeling van informatie, communicatietechnologie en vermaakdiensten op telecomgebied.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Een derin ander deruit, het blijft maar doorgaan.
    En bij terugkomst tien lege vinger voor land en volk.

    Waar brengt dit het land naar toe.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES