zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEconomieMaatregel Telecommunicatiebedrijf Suriname steekt

Maatregel Telecommunicatiebedrijf Suriname steekt

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 20 mrt – Het besluit van het Telecommunicatiebedrijf Suriname, Telesur, om definitief te kappen met de TDMA-dienstverlening is klantonvriendelijk. Dit stelt de Consumentenbond. Consumenten zijn jaren geleden geïnteresseerd in het investeren in een TDMA-toestel. Nu wordt een campagne gevoerd voor vervanging door GSM-toestellen tegen betaling.

Dat is geen acceptabel gedrag. Er wordt geen rekening gehouden met het budget van consumenten. “Nu worden zij opgezadeld met onnodige hoge kosten door de aanschaf van een nieuw GSM-toestel”, zegt Balker tegenover Dagblad Suriname. Telesur zou zijn monopolistische positie misbruiken ten koste van vooral kansarme consumenten, bejaarden en gehandicapten.

Aangedrongen wordt op gedragsverandering. Anders stapt de bond binnenkort naar de rechter. Balker hoopt dat de toetreding van twee particuliere bedrijven tot de lokale telecommunicatiemarkt een positieve verandering teweeg zal brengen. De consument kan dan rekenen op concurrerende prijzen en betere dienstverlening. In elk geval zal gewaakt moeten worden voor kartelvorming.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES