zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinam Airways in Pan Caribische samenwerking

Surinam Airways in Pan Caribische samenwerking

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 jan – De SLM gaat deelnemen in een Pan Caribisch transportplan. Dit meldt Clyde Cairo, onderdirecteur Commerciële Zaken bij de SLM. De samenwerking is vooral gericht op zoveel mogelijk aansluitingen voor de deelnemende maatschappijen. Het betreft Insel Air van Curaçao en twee vliegmaatschappijen uit Venezuela en Sint Maarten.

“Met zijn vieren zullen we zoveel mogelijk vluchten op elkaar afstemmen en passagiers dezelfde connectie geven”, zegt Cairo tegenover Dagblad Suriname. Met Insel Air zijn de onderhandelingen het verst gevorderd. Die voert al op 17 januari zijn eerste vlucht uit op de route tussen Paramaribo en Curaçao. Een retourtje zal te koop zijn voor slechts ongeveer tweehonderd dollar.

De SLM vraagt iets meer. “Het zijn promotietarieven voor de eerste twee vluchten”, aldus Cairo. Spoedig zullen ‘normale’ tarieven worden gehanteerd. Voorlopig zal de SLM de ticketverkoop coördineren voor Insel Air. Dat is kostenbesparend, maar ook een uiting van de bereidheid tot samenwerken. Zelf vliegt de SLM drie keer per week naar Curaçao via Port of Spain.

opening
Fernandes Express
BODO Party

4 REACTIES
 1. Cairo en Henk Jesrun zijn goed bezig.

  Zolang ze geen last ondervinden van hoge brandstofkosten. En mocht het wel ’t geval zijn
  dan wil Hugo Chavez zeker willen bijstaan. En van lagerepassagiers aantallen is geen sprake. De SLM zal groeien!

  Groeten aan Cairo en Henk van Henk Schubert uit Zoetermeer.


  Maak melding
 2. Ja, gefeliciteerd !
  Misschien begrijp ik het niet goed maar het lijkt alleen op meer concurrentie op de lijn Paramaribo-Antillen voor de SLM. Ik begrijp de juig stemming van SLM niet. SLM zal hier niet zelf voor gekozen hebben maar zullen zich gewoon moeten aanpassen de onstane opensky situatie. We zien wel hoe het afloopt.


  Maak melding
 3. SLM, die ***, in plaats ze beginnen met die vertragingen en zelfs annuleringen van vluchten godverdomme aan te pakken.

  Vrijdag 12 januari is de SLM weeeeeeeeeeer niet gevlogen, de vleugel brak af en het weerradar brak tijdens het opstijgen.

  Het komt echt noooooooooooit meer goed met deze godvergeten maatschappij


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES