Positie directeur Surinam Airways niet ter sprake

12

PARAMARIBO, 7 dec – De positie van SLM-directeur Henk Jessurun is momenteel niet ter sprake. Dit zegt vice-president Ramdien Sardjoe. Er is geen enkele aanleiding om de kwaliteit van het management en beleid bij de SLM in twijfel te trekken. ”Er zijn natuurlijk vragen en zaken die opheldering behoeven en daarom is een interne inspectie geadviseerd”, aldus Sardjoe.

Die inspectie moet neer duidelijk brengen in de financiële positie van het bedrijf. De financiële tegenslagen door onder meer het incident met de Boeing 747-300 en de instabiele brandstofprijs zullen in het juiste perspectief geplaatst moeten worden. Om de overlevingskansen goed te kunnen inschatten, heeft de regering ook gevraagd om een strategisch plan tot 2008.

“We hebben huiswerk meegekregen en dat gaan wij nu intern bekijken”, zei Jessurun onlangs na een presentatie voor de ministerraad. Het hete hangijzer van personeelsafvloeiing wordt publiekelijk steevast gemeden. Volgens Jessurun wordt ‘intern’ bekeken hoe de SLM weer behoorlijk op de rails te krijgen. Plannen om het brandstofverslindende Boeingtoestel van de hand te doen, zijn voorlopig van de baan.


12 REACTIES

 1. Ach natuurlijk meneer sardjoe , als je stappen gaat onnder nemen tegen de slm en zijn dieven , dan hoor je er niet meer bij. Kortom niet meer gratis vliegen en ook niet voor vrienden en fam.
  En jessurun die is dom en hij zal dom blijven.
  Wanneer gaan julie ogen open.

  A tang so


  Maak melding

 2. Ik kan me niet voorstellen met die arrogante boeven zoals Sardjoe ,die nog de lef heb om te komen zeggen wie niet ter sprake kom.
  Ik weet het niet meer met deze mensen ,maar fatsoen lijk me nu heel heel heel ver weg.Amen


  Maak melding

 3. Al die tijd dacht ik dat ik een redelijke ontwikkeling had. Nu blijkt dat ik dom ben want alles dat naar mijn mening fout was met de SLM blijkt nu goed te zijn. De directie is goed, de 747 is goed, het personeels bestand is goed alleen Rastakrabita is dom.
  Geen wonder dat het bedrijf zo ‘goed’ draait.
  God zij met ons Suriname ….


  Maak melding

 4. Financiele tegenslagen door het incident………
  Kunnen jullie niet tot twee tellen? of probeert sardjoe op laffe wijze mensen zand in de ogen te strooien?
  Bij het incident was er duidelijk een externe schuldige, dus die zou opdraaien voor alle kosten. Toen was mijn reactie al. dat slm niet alleen de schade maar ook inkomstenderving moest claimen.
  Dat is dus of 1) niet gedaan, niet tot 2 kunnen tellen dus van Jesserun
  2) of slm heeft zich staande laten naaien
  3) of sardjoe liegt weer zoals altijd.

  why tell me why moeten dit soort dingen altijd in suriname gebeuren.


  Maak melding

 5. menneer Sardjoe moet zijn mond houden want zijn zoon is ook mede verandwoordelijk voor het verkeert beleid dat gevoerd is tijdens het directeur schap van Robby lachmising zijn zoon zat toen in de raad van commisarissen.
  dus sardjoe kan niet anders dan wat hij nu doet, hij moet henk jessurun dankbaar zijn dat hij de schade tot nu toe beperkt heeft gehouden ondanks alle ellende met commadant brunswijk (lees broer van lonny)

  flor


  Maak melding

 6. Waar is de “ Open Sky “ gebleven?

  De SLM heeft op de Internationale route Nederland en Paramaribo geen bestaansrecht.

  Wij zijn het roerend eens met Kolibri. Deze bende doet alsof, en denken nog steeds dat de gewone burger altijd voor de gek gehouden zal worden. Met andere woorden; deze zogenaamde intellectuelen of geleerden denken dat het volk dom is en steeds deze onzin zal aanhoren. De zogenaamde dommen zijn nu 60 jaar of ouder (de koloniale aanbidders) op enkele uitzonderingen na. Na 1980 is er een andere generatie ontstaan die ondanks vele ontberingen bewijst tot grote hoogten te stijgen. De ontberingen die zij hebben moeten doorstaan zijn hebben zij te danken aan deze corrupte bendes met medewerking van hun koloniale meester.

  De tijd is aan het wegtikken voor deze regering. Een vroegtijdige beëindiging van het juk waaraan het arme volk onderworpen wordt is naderende. De jongeren zitten te springen om het oude parlement onder de voet te lopen. Het is slechts een kwestie van tijd. Het wachten is op de nieuwe leider die uitverkoren is om ons land weer op de rails te zetten. Hij/Zij zal niet manupulatief zijn, corruptie zal uitgeroeid worden, hij zal ontvankelijk zijn voor de slaven ketens van de koloniale meester, hij zal het volk lijmen en boven het volk uitstijgen. Gelooft U mij hij/zij zal uit onverwachte hoek komen. Jawel Zij of Hij…..doesen’t matter…..

  De uitverkorene is al geïnspireerd door de huidige geestesvader in ons land. Het is te hopen dat de geestesvader nog lang blijft leven om de uitverkorene een goede begeleiding en bescherming te geven.

  Alle Surinamers in het buitenland zullen mee moeten helpen het proces te bespoedigen. Een revolutie kent verschillende manieren van strijd.
  Als alle Surinamers in het jaar 2007 te rekenen vanaf de maand maart 2007 t/m januari 2008 de uitbuitende vliegmaatschappijen SLM, KLM en de nieuwe piet hein ‘Martin Air’ boycotten en Suriname gedurende deze maanden niet bezoeken. (ziekte,overlijdens gevallen nagelaten)

  Surinamers in het buitenland worden door deze mensen op een schofterige wijze behandeld. Meer als 500 miljoen euro per jaar dragen zij bij in de kas van Suriname. Als zij gedurende deze maanden te rekenen vanaf januari 2007 t/m januari 2008 geen geld/voedselpakketten naar Suriname sturen. Dan zal het arme volk automatisch in opstand komen.

  Surinamers in Diaspora worden als doodgewone vreemdelingen behandeld en uitgekotst, Chinezen krijgen lappen grond en makkelijk een verblijfsvergunning, jongeren wonen nog op volwassen leeftijd noodgedwongen bij hun ouders, regeringsfunctionarissen frauderen,crimineren, 8000 illegale abortussen per jaar, AIDS en andere ziekten nemen ernstige vormen aan,….dit is slechts een fractie van de wantoestanden. en dan deze vliegmaatschappijen die aan kartelvorming doen en het toerisme (dus mislopen van miljarden inkomsten) naar Suriname bewust tegenwerken.

  Lieve mensen Suriname is toe aan een nieuwe Revolutie. Het gaat gebeuren……

  DyaDyaman (bewustzijnsbeweging)
  DyaDyaman@gmail.com


  Maak melding

 7. Ik,

  Je hebt niet gezegt waarmee je wel of niet een bent wat @dykyman heeft geschreven. Want ik denk niet dat alles onzin is wat @dyakyman heeft geschreven toch???

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 8. Harry, Kolibrie en andere criticas’ters(schelpetrappers, zoetwatermarozen) Ik ken Henk vanaf z’n dertiende. Ik weet wat hij wilt/kan. Jullie kunnen niet aan hem tippen. Hoe zouden jullie het doen? Jullie bekritiseren Henk met woede en venijn, maar aan de andere kant stellen jullie daar niets tegenover.

  Henk keep on going! Je bent goed bezig.

  Groeten uit Zoetemeer
  Henk S.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.