donderdag, mei 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameAmbtenaren Suriname kunnen 10 procent krijgen

Ambtenaren Suriname kunnen 10 procent krijgen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 nov – Ambtenaren kunnen rekenen op hooguit tien procent salarisverhoging. Dit meldt de Ware Tijd. De regering wil dit voorstellen aan de ambtenarenvakbonden. De verhoging moet per 1 oktober 2006 ingaan. De verhoging moet gelden voor alle groepen ambtenaren.

Voor de staat betekent dit extra maanelijkse loonkosten van ongeveer zes miljoen Surinaamse dollar (ongeveer twee miljoen euro). De kosten liggen nu op ongeveer vijfenveertig miljoen Surinaamse dollar (ongeveer vijftien miljoen euro). Minister Maurits Hassankhan van Binnenlandse Zaken die het onderhandelingsteam van de overheid leidt, houdt zich op de vlakte.

Hij bevestigt wel dat de onderhandelingen binnenkort beginnen. “Ik ga geen uitspraken doen over cijfers, want zo hoort het niet. Wel ligt het in de bedoeling in december de overeen te komen verhoging uit te betalen. Maar dat is ook afhankelijk van de vlotheid van de onderhandelingen”, aldus Hassankhan.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Een druppel op een gloeiende plaat.

    Wat zouden wij zeggen in Su.

    Alle beetjes helpen of liever iets dan niks.
    Maar liever.. nog meer dan deze of nog meer na deze


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES