vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameKLM dik geïnteresseerd in Mid-Atlantische route

KLM dik geïnteresseerd in Mid-Atlantische route

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 15 aug – De KLM is nog immer geïnteresseerd in de Mid-Atlantische route. Dit zegt het hoofd van de KLM-afdeling in Paramaribo, Coen Asjes. Van een afname van de vervoerscapaciteit zal dan ook geen sprake zijn, althans niet op korte termijn. Zo er plannen waren voor de inzet van een kleiner toestel, dan is daar intussen van afgezien.

“Voorlopig blijft het Surinaamse product bestaan in de huidige vorm, omdat het prima voldoet”, zegt Coen Asjes tegenover de Ware Tijd. De Boeing 747-400 blijft dus vliegen op Paramaribo, ondanks de stijgende brandstofkosten. Ook het vliegschema blijft gehandhaafd op drie vluchten per week. Tot volgend jaar wordt ervoor gekozen de kat uit de boom te kijken.

“Tussen nu en de zomer van 2007 kunnen een heleboel dingen gebeuren”, aldus Asjes. Anders is de houding voor wat betreft de routes naar de Antillen en Aruba. De capaciteit zal daar wel worden teruggebracht. Er moet nog overlegd worden met de Antilliaanse regering en plaatselijke reisorganisaties. De maatregel heeft te maken met toenemende concurrentie van onder meer ArkeFly en Martinair.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
 1. Toppunt van hooghartigheid en machtwellust. Heerschap coen asjes weet precies hoe overgvoelig de klm/slm suprematie ligt bij de surinaamse bevolking, althans dat deel dat woonachtig is in nederland, de zogenoemde surneds, en toch strooit hij zout in de wonde met zo’n uitspraak


  Maak melding
 2. Beste KLM,

  Hebben jullie in 25 jaar dat jullie het alleen RECHT hadden niet eens het fatsoen om nu een BETAALBARE lijn dienst op Suriname te laten bestaan.
  Of moeten wij nu maar zien hoe we er komen ik dacht dat wij in de 25 jaar aan jullie eisen te hebben aangepast nu ook wel iets terug mogen verwachten van de KLM.

  Of Niet soms……………….

  een terleur geselde passgier????????


  Maak melding
 3. Duidelijke taal meneer Asjes. Bravo voor u!
  U weet als geen ander, dat er idiote Surneds de dure tickets zullen blijven betalen. De rest van de wereld hoeven zij niet te zien, als ze maar naar Suriname kunnen vliegen. Ze zijn nog niet zover om rationeel te denken. Meneer Asjes, alleen mijn geld krijgt u helaas niet. Ik laat me niet uitbuiten.
  Errol M


  Maak melding
 4. Klagen en nog maar klagen,iets anders weten jullie niet.Edoch,de vliegtuigen zijn steeds overvol,met DE PASSAGIERS die niet klagen,maar gewoon hun land(Suriname) blijven bezoeken.
  Steeds maar weer dat geweeklaag sari jere.

  Ik blijf gewoon vliegen met de SLM of KLM,tenslotte werk ik mijn ticket bij elkaar uhmmmm,en laat me er niet van weer houden Sweet Sranang te bezoeken.


  Maak melding
 5. De klm is zo arrogant dat ze in deze tijd
  waar iedereen probeert tickets goedkoper te
  verkopen,haar tickets voor de bussinessclass
  naar Sur.van 1700 naar 2200 te verhogen.
  Maar dat is blijkbaar niet genoeg want met de
  verhoging is ook de geldigheid van die ticket
  verkort van twee maanden naar een maand.
  Ik ben al jaren flying dutchman lid,maar dat is nu verleden tijd.
  Wat een arrogantie.
  Bouta


  Maak melding
 6. Hallo KLM

  Waarom bedonder je onze surinamers.Je moet blij zijn dat je altijd een volle kist hebt en goed eraan verdient.Ik denk ooit zal er een luchtvaartmaatschappij komen die jullie zal breken ik hoop en bid hiervoor. Jullie hebben ons genoeg uit gebuit.

  dus klm fuck you met je maatschappij
  Durf eens op een andere route naar een andere land je tickets te verhogen dan ga je schijten want niemand zal dan vliegen omdat er meer maatschappijen zijn. Jullie tijd zal ook komen op een dag.


  Maak melding
 7. Is het ook niet DE SCHULD van onze regering? Die hebben zich BLIND gestart en gefixeerd op de KLM samenwerking en wat krijgt hij er nu voor terug?
  Mensen we moeten niet kwaad worden op Nederland, maar op onze regering in suri. Nederland opent alleen velen hun ogen, als je het wil oppikken is een ander zaak.


  Maak melding
 8. “De waarde van een samenleving wordt bepaald op de wijze waarop die samenleving omgaat met de zwakkeren”

  KLM kent het klappen van de zweep: hoe buit ik jullie(Surinamers en het maakt niks of je in NL of in Su woont)zolang mogelijk uit!? Zodra je vliegt met KLM, de hypocrieten, moet je diep in de buidel tasten. Regardless………….

  We dienen voor onszelf optekomen, met de handen op tafel slaan als iets je niet zint, je mag best voor jezelf nadenken en nadenken mag sowieso, je mag best protesteren dat is echt niet fout, je mag je stem laten, je mag opstaan voor je rechten!

  Natuurlijk zijn er sommigen onder ons die dat wel doen,die wel in opstand komen en datgene halen wat hen toekomt het gaat erom dat we allemaal Gaan doen. Bewust wording creëren!! De zwakkeren in de samenleving wakker schudden, op sleeptouw nemen!

  KLM per definitie boycotten? Zijn er echt geen andere alternatieven om Thuis te komen of om naar Huis te gaan?

  It`s good when a man can think for himself!

  Grtz
  kodjo


  Maak melding
 9. Waarom komen jullie in opstand en schelden jullie?? Dat ding is gewoon markt werking mang!
  N.a.w. is de bestemming Su niet zo hot, anders waren er wel meer aanbieders geweest, zodat de prijzen naar beneden gingen. Die lijn draait op Suris die even thuis willen zijn. Dus als je even naar huis wil, ga je moeten bloeden. want wiens fa no fa we zijn de enigste klanten die van die lijn gebruik maken. Als wij zelf die maatschappij op poten kunnen zetten, gaan we ons zuurverdiende geld wederom aan die bakra man moeten geven.
  Na so a libi deh!!


  Maak melding
 10. mensen we moeten objectief bezig zijn. Mensen die van SU houden betalen de dure tickets en zij die niet willen of kunnen gaan niet naar SU. De mogelijkheid om KLM/SLM of een andere MY te boycotten is hierdoor niet mogelijk. Dit is volgens mij ook nog nooit gebeurd (andere landen).
  Zolang er vraag is en de tickets worden ondanks veel geklaag toch aangeschaft dan is er “niets”aan de hand.oasl ik eerder had aangegeven worden er gewoon smerige spelletjes gespeeld door oa KLM want zy hebben 2 docher MY aangewezen zodat er niet echt sprake is van eerlijke concurrentie. Waarom denken julie dat KLM bv China Airlines of een andere buitenlandse MY niet heeft benaderd of aangewezen !!Het juiste antwoord is denk ik bekend. Ondanks dit wens ik een ieder die met vak gaat een hele fyne vakantie !!


  Maak melding
 11. Lees hier de naakte waarheid:

  De SLM; heeft een economisch sterk verouderde kist, dwz goedkope aanschaf maar peperdure onderhoud (verdiend de KLM fiks aan)en torenhoge brandstofkosten, resultaat: hoge ticketprijzen.De SLM bobo’s hebben zich met een “kraaltjes-spiegeltjes” politiek laten omkopen door de KLM en hebben hun privé bankrekeningen flink laten aanspekken.

  De KLM;opereert met een economisch sterk verouderde kist op de Suriname route en dus torenhoge brandstofkosten, resultaat: hoge ticketprijzen.

  Marinair: idem en is een dochter van….ojaaa….de KLM.

  Kortom: de monopolie is alleen maar sterker geworden en worden geen concurrenten toegelaten met moderne kisten die goedkoper kunnnen opereren om te kunnen spreken van een open sky service waar de consument recht op heeft.De SLM-Surinamers zijn de moderne uitbuiters van hun eigen volk (Surinaamse economie stagneert mede door kunstmatig hoog te houden vliegprijzen) en de KLM en de Nederlandse Regering dragen nog steeds de criminele gedachtengoed van de VOC-bandieten en despoten.Deze monopolie doorbreken is een vorm van goodwill, goede normen en waarden en fair trade.


  Maak melding
 12. Ik heb ca 10 klaagliederen aan mij laten voorbij gaan. Natuurlijk kun je wat tegen deKLM en de SLM uitrichten. Als dit werkelijk ook wilt doen dan verneem ik dit middels een mailtje: [email protected]. Houdt u deze naam in de gaten. Wedden dat ook u hiervan deel gaat uitmaken, althans als u werkelijk gebruik wilt maken van een alternatief. Deze organisatie zal de luis in de pels zijn van de KLM!


  Maak melding
 13. Beste Errol & Prik
  ik zou met mij gezin ( 4 personen ) volgend jaar naar suri gaan. Bij deze sluiten wij bij jullie aan. dus wij gaan niet meer naar sur. samen wordt er nu 2 + 4 = 6 personen.

  Naar de klote voor KLM, SLM en Martin-Air.

  ps. ze zijn altijd parasiet geweest,

  “wie doen nog meer mee”

  groet,


  Maak melding
 14. Zolang het grootste deel van de surinamers de dure tickets blijven betalen en elke jaar naar Su vliegen blijven de ticketprijzen hoog. KLM zou toch gek zijn die prijs te verlagen? WIj suri’s zijn zo idioot om te blijven betalen. Dus zolang wij blijven vliegen blijven zij hoge prijzen vragen. Niks uitbuiting, wij zijn gewoon dom. Wijs de vinger eens naar jezelf.

  Slechts een boycot van een half jaar is nodig en de prijzen zullen dalen. Maar wat zeggen wij suri’s nee hoor ik moet naar me land. alsof er geen andere wegen zijn dan rechtreeks. De slimme verdient altijd aan de domme. en so a deh!!!!

  Ruth


  Maak melding
 15. dat de ticketprijzen hoog zijn, is wel waar, maar dat iedereen opeens een half jaar niet meer moet vliegen gaat wel een beetje heeeel erg ver.
  een reis opzeggen omdat een aantal Surinamers vind dat de prijzen te duur zijn en niemand moet vliegen, hahahahah, zo werkt t dus niet.

  Je weet niet eens waarvoor mensen naar Su gaan, het is niet alleen altijd op vakantie.
  Soms, vanwege zaken en soms……….. vanwege de dood van een familielid of goede vriend.

  en inderdaad kijk ook eens naar de Surinaamse regering(hun bepalen wat er bij de SLM gebeurd), hun zijn de vieze mensen die altijd buiten schot blijven!!!!


  Maak melding
 16. Een boycot is onhaalbaar! het is een gegeven dat surineds. naarr Suri willen\moeten. Dit is ook bekend bij de uitbuiters! Een onafhankelijk alternatief is de oplossing.

  KLm zal de capaciteit verminderen op de Curacao-route omdat daar o.a. Arkefly opereert en niet vanwege Martin Air.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES