vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenBinnenlandSuriname niet vooraf geïnformeerd over hulpzending

Suriname niet vooraf geïnformeerd over hulpzending

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 29 jun – Suriname is niet vooraf geïnformeerd door Venezuela over de komst van 120.000 liter brandstof voor helikopters en vliegtuigen. Dit zegt minister Ivan Fernald van Defensie. Onder meer zijn geen documenten opgestuurd, waaruit blijkt om welke soort het gaat. Er was dan ook geen ruimte en tijd om voor behoorlijke opslag te zorgen.

“Je weet dus niet wat je bunkert. Omdat ze allemaal softdrinks zijn, kun je bijvoorbeeld cola bij cola opslaan, maar je kunt cola niet bij pineapple opslaan. Dat is het probleem geweest”, zegt Fernald tegenover de Ware Tijd. Er was dan ook geen andere keus dan de schenking te laten varen. Het Venezolaanse marineschip Tango 81 moest onverrichter zake terug keren.

Er is dus hooguit sprake geweest van een communicatiestoornis. De relaties blijven even hartelijk. “Met Venezuela hebben we een goede verstandhouding en ze hebben het ons niet kwalijk genomen. We zijn niet in gebreke gebleven. We hebben niet kunnen lossen door omstandigheden buiten ons om”, aldus Fernald. Andere hulp, waaronder 1 miljoen liter diesel, is wel afgenomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Hierbij wil ik de heer of mevrouw M. Fleur een oorkonde geven voor helderziendheid.
  Enkele dagen geleden voorspelde deze persoon dat Suriname de schuld zou geven aan Venezuela voor alles dat gebeurd is t.a.v. de misgelopen hulp verlening.
  Geachte M. Fleur, gefeliciteerd met je oorkonde.


  Maak melding
 2. Beste RastaKrabita, thanks hiervoor maar dit hadden we allemaal kunnen zien aankomen, want deze Suri regering is voorspelbaar.
  Het is echt triest met deze leiders en vind het ook heel erg dat de bevolking dit zomaar pikt. Jammer dat de mensen niet durven op te staan en zeggen van: enough is enough !


  Maak melding
 3. Tj,mensen dat bedoel ik nou,het volk wordt van alles voorgespiegeld.
  Leugens en bedrog,dat zijn het enige waarin deze boeventuig goed in zijn.
  Ze weten op voorhand,dat het volk alles gelooft wat ze vertellen.
  Venezuela,zal ze toch zeker geinformeerd hebben het hoe of wat?
  Wat denkt min.Ferdinant wel, dat wij dat geloven?????????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES