Contante koop vliegtickets wurgend voor Surinamer

37

PARAMARIBO, 29 jun – Het nieuwe verkoopsysteem voor vliegtickets is wurgend voor Surinaamse reizigers. Dit stellen reisbureaus. Nu gelijk voldaan moet worden bij boeking, is het aantal annuleringen radicaal toegenomen. Hoewel er nog geen overzicht is, wordt verwacht dat het alleen maar erger zal worden. De mogelijkheid om te sparen naar de vertrekdatum toe, is in één klap weggenomen.

Maar weinigen verwachten in staat te zijn te voldoen voor 1 juli, de datum waarop de maatregel van kracht wordt. “Het is killing, het aantal annuleringen toont direct aan dat het voorvelen moeilijk is om bij reservering direct het volledige bedrag te voldoen”, directeur Waldo Gobardhan van Waldo’s Worldwide Travel Service, tegenover de Ware Tijd. Reizigers zelf zien het weer alleen maar betrekken.

Het Billing Settlement Plan van de internationale luchtvaartorganisatie, IATA, komt boven op het tergende visumbeleid van Nederland en de VS. “Hoever gaan ze om je het reisplezier te ontnemen”, zegt Josta Vianen, die gewend is te sparen om elke twee jaar op vakantie te gaan. Het is al genoeg mensonterend om in de rij te moeten staan voor je visumaanvraag en dan maanden te moeten wachten op antwoord.


37 REACTIES

 1. tja, dat heb je internationalisering…. In Nederland is ’t heel normaal dat je je ticket betaald wanneer je deze koopt. Je kunt daarbij ’n annuleringsverzekering afsluiten. Nadat je betaald hebt kun je nog gaan sparen voor de vakantie zelf…hiervoor heb je tenslotte ook geld nodig.
  Je moet dus eerst gaan sparen zodat je genoeg hebt om niet afhankelijk te zijn.!!


  Maak melding

 2. Arme reisagenten, nu kunnen ze niet geweldig en interessant meer doen om je zogenaamd aan een plaats te helpen.
  En maar zeggen dat het wurgend voor de bevolking is ha ha.
  Als burgers van plan zijn te reizen heeft men het geld op een of andere manier bij elkaar geraapt. Nu gaat eindelijk service verlening een rol spelen want vroeger moet je mensen bedelen om een plaats wat nu komt te vervallen.


  Maak melding

 3. Het doek is vevallen voor de surinaamse reisagenten. Als je naar suriname wilt gaan, is er volgens dezelfde reisagenten nooit een plaats . Je was toch gedwongen om 100 euro of meer aan steekpenningen te betalen en daarna had je gelijk een plaats in het vliegtuig. Ze hebben altijd geprofiteerd van arme volk van Suriname. Het is nu voorbij voor de surinaamse reisagenten ( oplichters). Ik heb altijd geboekt bij een surinaamse reisburo en werd altijd genaaid. Het is nu voorbij maatennaaiers. Ik vlieg nooit meer met SLM . En beste mensen boek je vliegreis via klm, martinair of Arke Fly en dan ben je zeker van je vlucht naar suriname.Slm is mede verantwoordelijk voor de hoge ticket prijzen. Wat betreft het service in het vliegtuig, het is echt nul komma nul met al die dikke vette en lelijke stewardessen. Dit is allemaal vriendjes politiek binnen de SLM.

  Brammie


  Maak melding

 4. Zijn reisburo’s in suriname een soort spaarbank?En wie vangt rente over de al gestorte bedragen?Ja u raad het al de reisburo’s!!
  Het is eerder slecht voor de reisbur’s dan voor de klanten..mensen die kunnen reizen..betalen hun ticket zoals ieder normale reiziger anno 2006 !
  Wat een idioot idee om te sparen voor je ticket..de reisburo’s kunnen beter een finacierings buro erbij oprichten zodat klanten daar een contract afsluiten en zo toch nog kunnen sparen voor hun reis….dus eerst contractje tekenen en dan ticket reserveren !
  Voor meer advies omternt andere problemen contact GRATIS ADVIES BURO PUCK !
  Voor alle problemen een slimme oplossing !
  groeten Puck


  Maak melding

 5. Ik heb nog nooit direct voor een reis hoeven te betalen, noch bij de reguliere reisburo’s noch bij SLM, dus degene die zegt, dat dit de normale gang van zaken is, moet maar eens gaan informeren bij een bijv. D-reizen. Zo wordt voor veel mensen de gelegenheid ontnomen om naar Suriname te gaan. Wat SLM vergeet is dat, ondanks de dure reizen, de vliegtuigen toch altijd weer bomvol zaten met pasagiers naar Suriname.


  Maak melding

 6. Wat een ellende.

  nu alles boven water dreigt te komen ,worden er zulke uitspraken gedaan.
  suri’s hebben toch een grote mond en zijn toch trots op hun nationale leiders die op zijn beurt het volk van voren en van achteren flink beetpakken.

  Nu kunnen de zogenaamde reisagenten niet een forse doekoe maken om de arme stervelingen te helpen met een plaats in de vliegtuig om de witte dagoes te gaan zien.

  Maar aan de ene kant dachten deze reisagenten dat je naar het westen gaat om doekoe te halen dus je kunt het wel betalen.

  Maar jammer is het wel dat men nu past inziet.De belasting dienst moets het allang hebben ingezien.
  Maar de directuer daar heeft ook flink geprofiteerd hiervan door die djoekoe’s.

  Dus arme stervelingen ,straks heb je weer verkiezing ,denk goed na wat jullie gaan doen.

  En als je het maar gezellig vindt om van achteren en van voren genomen te worden door Vene,Brunsie,Pa-olo Somo(zeer goed in) Sardjoe,Gilds,Bouta en niet te vergeten die arme Willy Soemita die op de reserve bank zit te kijken, zou ik zeggen .. geniet maar….


  Maak melding

 7. Of wij contant of op rekening moeten betalen voor de vliegtickets maakt helemaal niets uit.
  SLM directeur Henk Jessurun heeft via radio Zorg en Hoop verklaard dat de SLM tickets niet omlaag zullen gaan vanwege de voortdurend stijgende brandstofkosten.
  En Martin Air liet ook weten slechts een euro goedkoper dan de SLM en KLM te zullen vliegen.
  Dus liberalisatie of geen liberalisatie:
  De reizigers zijn dus altijd de gebeten hond.


  Maak melding

 8. Jennifer, je hebt gelijk.
  Zelf heb ik ook nooit direct voor een reis hoeven te betalen (maar misschien dat het bij sommige reisbureaus wel zo is??????)

  wat betreft Brammie ofzo, volgens mij ben je een keer zwaar gedisd door een SLM stewardess toen je tof wilde spelen, wat hebben die stewardessen nou met dit onderwerp te maken ????????
  Volgens mij heb je zelf nooit met SLM gevlogen, want er zitten zeker een paar leuke tussen! (of je hebt schijt in je ogen, dat kan ook)
  Straks ga je nog zeggen dat het uniform lelijk is, rot toch op!!!

  Oke Laterzzz


  Maak melding

 9. Ja valentino je heb groot gelijk hoor .

  Die brammie is gek in zijn hoofd .
  Hij mag slecht over Sur te praten .
  Maar ik weet dat de Surinamers beter hebben dan die Nederlanders .
  Ik ben al 9 keren naar Nederland geweest omdat ik ook een nederlandse man hebt en ben getrouwd .
  Maar als ik met vakantie naar Nederland ga zorg ik alles voor zoals :handgeld ,onderdak ,opstappen enz enz .
  Want op hun moet je niet rekenen ,want ze gaan niets eens reageren en doen als ze niets van weet dat daar in Holland met vakantie bent .
  MAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………..rrr als die Nederlanders naar suriname komen dan plunderen ze van alles wat we hier hebben .
  Dan moet je ze nog onderdak voor ze zorgen en zodra ze opstaat scheppen ze eten alsof ze de baas zijn in huis ,als je ff met ze uitgaat dan moet je nog voor drinken ,eten alles wat ze maar wil en ziet ervoor betalen.
  De Nederlanders kopen alleen maar hun ticket en klaar is kees en voor de rest zorg de Surinamers .
  En als wij met vakentie gaat doen wij alles zelf :ticket kopen en als wij al daar zijn moeten wij zelf weten hoe wij het gaat redden .
  Maaar wij redden het altijd wel omdat wij altijd geld bij ons hebben .

  Die Brammie kijk ook naar die vette Stewrdessen !!!!
  Ja want hij heeft inbegrepen betaald ,dus ticket om te vliegen en intussen ** in het vliegtuig !!!
  Daarom wil hij een mooie stewardes zien in het vliegtuig .
  Maar ik zie ook alleen maar wilde nederlandse stewardessen in het vliegtuig van KLM .
  Dus dat wil Brammie hebben (wild ,mooi en gemakkelijk *** worden )

  Jullie mogen slecht over SLM praten , maar de service is perfect .
  Je mag goed over KLM praten maar de service is als een bordeel .
  Eten van KlM beviel me nimmer .

  Brammie weet wat je zegt !


  Maak melding

 10. als ik op reis ga naar andere landen moet ik bij het boeken gelijk alles betalen. Alleen naar suriname was dat niet zo en LEEK het op een gunstige regeling. Maar hoevelen van ons hebben niet de deksel op hun neus gekregen op de dag van vertrek op schiphol. Men had netjes 6 weken voor vertrek betaald, maar het reisbureau bleek achteraf hun plaats aan een ander te hebben vergeven. Als je tegenwoordig op internet boekt (want die kant gaan we zo langzamerhand op) moet je het geld onmiddellijk storten en krijg je niet lang daarna je e-ticket. Niks is beter dan dat. Dus wie op vakantie wil gaan moet gewoon sparen of elders geld lenen, niks meer en niks minder. Een reisbureau is geen kredietinstelling. En gelukkig zijn ze geen lang leven meer beschoren.
  A tang so


  Maak melding

 11. Beste Soesie ( Soesoe Toero ietil) en Valentino,

  Ik heb jullie lekker op de kast gejaagd.

  Hahahahahahahahahahahahahahahah. En Soesoe , wat je nu zegt over de surinaamse nederlander is heel niet waar . Dus hou voortaan je grote waffel dicht.Je bent gewoon zielig en je profiteert gewoon van je nederlandse man . Hij heeft het geld en jij niet ( snot neusje). Ga een fatsoenlijk werk zoeken en dan moet je komen praten . Etter wijf.


  Maak melding

 12. die bramie toch,wat is hij een gifkikker,alsof al die ned stewardessen zo leuk zijn.jij vindt ze mischien leuk,maar ze vinden ons maar lastig.terwijl onze eigen echte stewardessen weten hoe stront vervelend sommige van ons zijn,en mischien werd je eens keihard op je nummer gezet,vandaar die rotopmerking dat ze dik en niet mooi zijn.ze blijven beleefd en blijven lachen,en die meiden werken keihard om ons op onze wenken te bedienen.sommige van ons denken soms dat ze in een hotel zijn.voor elk wisje wasje roepen ze die meiden.vlieg toch lekker met de k.l.m. als het je niet bevalt.de s.l.m. zit heus niet op je wachten.zielig mannetje

  Legs.


  Maak melding

 13. Die Brammie is inderdaad gek in zijn kop .

  Brammie weet precies hoe de nederlanders zijn .
  Blunderen , uitbuiten , als een geweldige persoon naar Suriname komen .
  Maar Brammie is niks waard .
  Genieten jullie maar als je naar Sur. komt .
  Want daarom komen elkedag flink Nederlanders naar Suriname .
  Het gaat om GRATIS ETEN en GRATIS ONDERDAK .
  Wij Surinamers gaan niet gauw opreisd omdat wij liever met dat geld auto of een huis ermee koopt .
  80 % van de Nederlanders gaan met de trein naar het werkt of ergens anders gaan en 80% wonen in een huurhuis.
  Maar 99 % van de Surinamers wonen in hun eigenhuis en 99% kennen geen trein/metro omdat ze hun eigen vervoer hebben .
  De nederalnders pienaren als ratten daar in hun kleinhokje .
  Wij Surinamers hebben een frisse lucht elkedag en onmoeten wij elkedag of dagelijkis onze maatjes .
  Zitten wij elke morgen op het balkon en geniet van de ochten zon .
  Maaaaaaaaar ik zie geen van jullie die dat kunnen doen in Nederland .
  “ALLEEEEEN MAAR STRESS lijden jullie ”
  En mijn heeft in Suriname het lekkers en daarom heeft hij voor Suriname gekozen .
  Met mij (ik ben een Surinaamse )heeft het heeeeeeeeel goed dan toen hij nog een Nederlander was .
  Want anders als hij niet met mij was getrouwd zou hij nu ook scheiten als die brammie !!!!

  “Mijn Swietie Sranang ik ben trots op jullie”

  Brammie weet wat je zeg !!!!

  Jammer dat ik niet weet wat je mij als bijnaam geeft .

  Maar Geeft niet !!!!
  GODS MOLEN DRAAIT LANGZAAN MAAR ZEKER !!!!

  Thanks ” Swietie Sranang ”
  ” Ik kom gauw terug “


  Maak melding

 14. Color man that’s nice to see. Wit ain’t a color. Een voorkeur heeft een ieder dus ook Brammie. Wat Soesi zegt geldt niet voor een ieder. Wat ik wel kan bevestigen is dat er geen verandering is in de ticketprijzen van de SLM, KLM en Martin Air.
  Ik ben te weten gekomen dat Does Travel alle goedkope stoelen van Martin Air heeft opgekocht. Dat de goedkope stoelen zo weinig zijn dat ze binnen no time waren uitverkocht.
  De tickets voor de feestdagen (december) zijn ontzettend duur. 3 weken voor circa 1.100 euro. Betaal dit maar voor een gezin van 5 personen.
  Waarom is een ticket van Parijs naar Cayenne zo goedkoop terwijl deze nagenoeg dezelfde afstand is van Amsterdam naar Paramaribo?
  Tja sa oen sa taki. A tang so mi boi en de armen “keistenen met spinazie eten” (dit is een citaat van mijn leraar Hayme op de Paulusschool, wan echte redi sranang mang.
  Wie heeft de oplossing voor goedkope tickets naar Suriname.


  Maak melding

 15. Wat een wous is die brammie toch volgens mij heeft ie nog nooit gevlogen ,geen geld toch,soos is niet meer als vroeger.

  En Soesie ik moet je volkomen gelijk geven,ik althans heb geen problemen als ik naar Sur.op vakantie ga,hahahhah ik logeer bij mijn ouders ,mijn grootouders zien mij ook gaag.Maar de soos-vakantiegangers,doen alsof ze uit Wassenaar komen hahahahahahhaha terwijl no money in hun pocket,en maar teren op hun familie`s zakken.Juist hun die van de sociale dienst leven doen hoogmoedig,de gewone hardwerkende ,gedraagt zich normaal.
  Hahahhaaha de soosen hebben niet door dat hun gedrag achterhaald is,en worden uitgelachen door de Sur.hihihihihihi.

  Idd reisbuo`s zijn geen kredietinstellingen,gewoon bij reserveringen kontant betalen,werkenden,hebben geen moeite om kontant afterekenen,zijn de uitkeingstrekkrs die op hun achterste benen gaan staan bij het lezen van dit bericht pffffffffffff.

  Dus brammie kop houden en go wroko jere,misschien dat je nog wat kan sparen om met de KLM te gaan vliegen,DOMBO.


  Maak melding

 16. Ik ken personeel van een SLM boekingskantoor die van te voren stoelen bezet voor de vluchten. Wanneer je plaats komt zoeken, dan wordt gezegd dat de vlucht al vol is. Maar dat zij hun best voor je zullen doen…. Natuurlijk hoort hier een behoorlijke steekpenning bij, anders wordt je niet geholpen. Ik hoop dat hiermee deze praktijken komen te vervallen, maar bij God en in Suriname is alles mogelijk R.J.


  Maak melding

 17. Brammie heb jij je nu door ????

  Heb je je zin al gekregen van die Nederlandse stewardessen?

  Want ik hoor niets meer van je .

  Soesie leeft nog en leeft met vreugde .
  Soesie kent geen stress !!!

  Zie reactie van SO SAD :

  “Wat een wous is die brammie toch volgens mij heeft ie nog nooit gevlogen ,geen geld toch,soos is niet meer als vroeger.

  En Soesie ik moet je volkomen gelijk geven,ik althans heb geen problemen als ik naar Sur.op vakantie ga,hahahhah ik logeer bij mijn ouders ,mijn grootouders zien mij ook gaag.Maar de soos-vakantiegangers,doen alsof ze uit Wassenaar komen hahahahahahhaha terwijl no money in hun pocket,en maar teren op hun familie`s zakken.Juist hun die van de sociale dienst leven doen hoogmoedig,de gewone hardwerkende ,gedraagt zich normaal.
  Hahahhaaha de soosen hebben niet door dat hun gedrag achterhaald is,en worden uitgelachen door de Sur.hihihihihihi.”

  Heb je nu echt door Brammie ????

  Brammie weet wat je zegt !!!
  En nog een vraag ????
  Ben je inderdaad al met de vliegtuig gereisd ??

  Surinamers joe na mang !!!
  We love you !
  A Tang SO !!!

  Van Soesie dat veel om Sur.geeft.


  Maak melding

 18. Ik ben vanmorgen een man zien lopen op de bezuidenhoutse weg/vlakbij de hofzich laan. hij had een muts op, en hij zag eruit als een zwerver, maar dat was natuurlijk vermomming, het was Venetiaan, hij liep van de paleis van Beatrix naar de richting Marlot, alsof hij een jogger was, en ik kan je wel zeggen dat ik gisteren ochtend op schiphol de CD-wagen van de surinaamse ambassade uit de alexander gogelweg heb betrapt met de chauffeur, ik vertelde hem dat ik weet wie hij is, en hij wees mij de vinger alsof hij mij zou schieten…….Venetiaan is stiekum op kwakoe in amsterdam, in suriname werd bij bedreig door het water en daarom is hij als vluchteling naar nederland gereisd om Minister verdonk tevens te troosten. kijkuit voor de bedelaar…..


  Maak melding

 19. Oh Soesie,

  Ben je lekker op je reet getrapt. Ik walg van Suriname en daarom ga ik niet naar Suriname.Ik vlieg maandag 3 juli voor 15 dagen naar Singapore en dat is veel en veel goedkoper dan Suriname. Ik ga de Surinaamse oplichter’s niet rijk maken. Jullie zijn Dombo’s om z’n dure ticket te betalen. Suriname is niet de enige vakantieland en er zijn meerdere mooiere landen op de wereld die beter en goedkoper is dan Suriname.Jullie zullen je hele leven van voren en keihard van achteren genomen worden door SLM, KLM, Martin Air en Arke Fly. Wat zijn jullie toch zielig.

  brammie


  Maak melding

 20. Ey brammie jij bent een echte azijnzeikerd.
  Wij gaan naar Suriname omdat we Surinamers zijn,ik denk eerder dat Suriname jouw soort uitkotst,hahahahahahahje kan je Surinaamse identiteit verloochenen ,maar in de bakra`s hun ogen ben jij gewoon een surinamer,hahahaha en jouw soort vertrappen ze,tja waarom verspil k mijn energie aan jouw soort.
  Hahahahhahahaah joe lee mofo je gaat now where ,je hebt geen poen,want zeker weten leef jij van en sociale uitkering,Singapore is goedkomer dan Suriname????????? Haahahahhahah je gaat me toch niet vertellen dat je een charter vlucht neemt he,want een vakantiereis kan je NIET betalen , rattekop.
  Domme zwarten als jij kunnen we missen als kies pijn boy.


  Maak melding

 21. P.S,
  Aleen als je van een sociale uitkering leeft,kan je klagen dat ,de tickets naar Suriname o zo duur zijn.
  Als je werkt en je spaart zal je daar geen problemen mee hebben ,azijnzeiker bammie.


  Maak melding

 22. Bram, wat heb ik toch een medelijden met je.Waar een wil is een weg. Het mag nog zo duur zijn zo een ticket naar Suriname maar ik betaal het toch voor. En waarom?? Mijn familie (ouders) gaat boven alles. Dat jij niet om je familie geeft of bekommerd dat moet jij zelf weten. Mijn ouders willen niet naar Nederland komen omdat ze veels te oud zijn en reizen heel vermoeiend vinden. Een ieder heeft zijn eigen rede waarom ze naar Suriname gaan. Je zal wel ook je reden hebben waarom je naar een ander land dan Suriname. Geniet ze en ik zal zeker weten genieten van mn dure reis naar Suriname.


  Maak melding

 23. Jongoe, wat kunnen jullie als sranangmangs elkaar uitschelden. Ik heb geleerd om grappen te maken. Fattoe’s. Reizen naar Suriname is gewoon duur. “Klaar is Kees”. Maar we hebben onze familie daar die we graag bezoeken. En als je gaat neem a.u.b. wat lekkers mee voor die mensen. Je hoeft ze niet veel te geven is mijn ervaring maar het respect, de liefde en de vrede die geeft vinder ze belangrijker. Doe geen dingen uit berekening want dat past niet bij onze familie- en vriendschapsbanden. En neem alsjeblieft heel veel humor mee want dat maakt dat je de volgende keer weer welkom bent. Ga daar niet de miljonair uithangen terwijl je hier €1500, per maand verdient. Trouwens ik vind ook dat je, je ticket direct moet betalen. “Borgoe no e sorgoe”. Okee dan brada nanga siesa’s ik hoop dat ik jullie wat goede tips heb gegeven om het naar je zin te hebben in Suriname.

  Sweet Bonkie

  P.S. De heer Haime is ook mijn leraar geweest, ik ken die uitdrukking: Keistenen met spinazie eten van hem. Ik vond hem ook een aardige man. Leef hij nog?


  Maak melding

 24. ee, voor familie bezoek naar suriname jaaa.
  tuurlijk zijn er mooiere plekken dan su.
  het is zielig met jullie allemaal. surinamers die denken dat ze altijd gelijk hebben, jullie moeten vaker leren luisteren naar anderen en leren andere meningen te respecteren en voor de rest laten leven. Geniet van je leven voor degenen die het kan perimiteren, tuurlijk we werekn er hard voor toch. en bovendien als we dood gaan brengen we ons geld niet mee.
  Al dat gekakkel en vergelijking tussen su en ned. rot op mang.!!!!! deng ede porrie ekte!!!


  Maak melding

 25. Beste BiBi,

  Je hebt helemaal gelijk. Ik heb alle lezers in de maling genomen. Natuurlijk hou ik van Suriname. Mijn ouders wonen nog in Suriname en ik ga elk jaar daarheen. Wat hebben de lezers toch geergerd op mijn berichten.Jullie kunnen toch heel erg happen. Ik ga nooit in het het hoog seizoen, want dat heb ik niet nodig . Ik heb een dochter van twee dus van daar.Nu eerst naar Singapore en daarnaa in november naar Suriname ( mie swieti sranan, mie lobi joe so te). Tot over 2 weken beste lezers. ( ik heb me krom gelachen van jullie reacties) pas maar op als de giftkikker je gaat bijten in Suriname dan ga je zeker dood hoor.


  Maak melding

 26. Brammie ,geniet maar als je naar Singapore gaat .
  Voor je fam. in Sigapore ben je nog nieuw .
  En touwens al wat jij me nu wil zeggen zijn leugens .
  Want zeker in Sur ben je niet meer welkom .
  Want jouw mensen weten precies wat voor type jij bent .
  Uitbuiters en slijmballen zijn de nederlanders .
  Jullie komen naar het buitenland is om die mensen uit te buiten en armer maken .
  Eindelijk heb je nu een ander oplossing ,en gaat naar een ander land (singapore)om daar de nieuwe mensen uit te buiten .
  Leugenaar ben jij .
  Jij hebt zelf geen geld om ticket te betalen .
  Dus wat jij zegt zijn alleen maar leugens !!!!

  De Surinamer betalen ticket duurder maar genieten van de vakantie .
  Jullie betalen goedkoper maar nog moet bedelen voor een onderdak en ETEN !!!!

  Ik heb zoveel ervaringen omdat ik veel reis !!
  Ik ga naar :Sngapore ,malaysia Frankrijk , Suriname , China (Alle provincy van China heb ik al gezien )
  Maar zover ben jij nog niet gegaan.
  Wij hebben onze vakantie genoten en zorg alles zelf .
  Ik was niet bij familie ,maar betalen zelf voor het HOTELS .
  Wij hebben geld voor over en rekenen niet op familie`s als die brammie

  Honden zijn jullie .
  Knielen maar voor je bordje eten hoor !!
  En Bye the way : je reis gaat niet om familie bezoek maar om die stewardessen !!!!

  Mijn reis gaat om mijn veilig vliegen en een goede service en wordt ik ook nog van harte verwelkomen door al mijn fam . en schoonfamilie .
  Ze zijn trots op me en zelfstandig zijn wij ook (alle Surinamers )

  Brammie weet wat je zegt !!!

  Surinamers ik ben trots op jullie .

  A tang so !!!!


  Maak melding

 27. Lage Brammie ,

  Eerst zei je dat je niet meer naar Suriname gaat.
  En nu ineens veranderd je van mening .
  Zo zie je maar dat het alleen maar leugens zijn die rond aan het vertellen zijn .
  Lage hond bij jij .
  Toc durf je nog te zeggen dat je in november naar suriname gaat .

  Wat een lage vent ben jij .

  Weet wat je zegt jongen !!!!

  Soesie dat veel om Sur. geeft .

  ” dit waren Brammie vorige reactie`s ”
  Ben je lekker op je reet getrapt. Ik walg van Suriname en daarom ga ik niet naar Suriname.Ik vlieg maandag 3 juli voor 15 dagen naar Singapore en dat is veel en veel goedkoper dan Suriname. Ik ga de Surinaamse oplichter’s niet rijk maken. Jullie zijn Dombo’s om z’n dure ticket te betalen. Suriname is niet de enige vakantieland en er zijn meerdere mooiere landen op de wereld die beter en goedkoper is dan Suriname.Jullie zullen je hele leven van voren en keihard van achteren genomen worden door SLM, KLM, Martin Air en Arke Fly. Wat zijn jullie toch zielig.

  brammie

  ==================================

  ” en dit was zijn 2 de reactie ”

  Beste BiBi,

  Je hebt helemaal gelijk. Ik heb alle lezers in de maling genomen. Natuurlijk hou ik van Suriname. Mijn ouders wonen nog in Suriname en ik ga elk jaar daarheen. Wat hebben de lezers toch geergerd op mijn berichten.Jullie kunnen toch heel erg happen. Ik ga nooit in het het hoog seizoen, want dat heb ik niet nodig . Ik heb een dochter van twee dus van daar.Nu eerst naar Singapore en daarnaa in november naar Suriname ( mie swieti sranan, mie lobi joe so te). Tot over 2 weken beste lezers. ( ik heb me krom gelachen van jullie reacties) pas maar op als de giftkikker je gaat bijten in Suriname dan ga je zeker dood hoor.

  brammie

  Zo zie je maar hoe laag die brammie is !!!


  Maak melding

 28. Hi baja Brammie ,je bent inderdaad gek !!
  lees al je vorige raktie`s .

  Je bent laag hoor .
  Moet je je schamen jongen !!!

  hahahahahahahah jullie zijn laag hoor en leugenaar .
  Jullie praten als een kip zonder kop !!

  Bibi


  Maak melding

 29. Ik ben al heel lang getrouwd met een Surinaamse en ga om de 2 jaar naar familie. Tot dusver altijd geboekt rechtreeks bij een SLM kantoor. Altijd een aannbetaling gedaan bij het boeken, en ca. 8 weken voor vertrek het restant betaald. De reservering werd dan direct omgezet in echte tickets, stoelen werden gereserveerd etc. Volgend jaar gaan we weer (altijd voor 6 weken –> schoolvakantie) en ik ga er van uit dat het bovenstaande nog steeds geldt.

  @Armando. Vorig jaar heb ik eens uitgezocht of er geen goedkoper alternatief is. Eigenlijk is dat er niet. Via Parijs-Cayenne lijkt goedkoop (€ 340,- in december), maar vanaf Cayenne wordt niet meer op Paramaribo gevlogen. Je moet dus op een andere manier (met de bus!) naar Suriname (kan wel, maar is omslachtig). Ook vanuit andere plaatsen (Belem, Antillen, Miami) sluiten vluchten niet op elkaar aan en zit je met extra kosten.

  groet,
  Hans


  Maak melding

 30. Wat een zielige Surinamer, is die Bram, een
  “sell out nigga” die hangt aan zijn blanke plantage eigenaar. Duidelijk is dat hij de prachtige Surinaamse vrouwen niet kan bevredigen, geestelijk noch sexueel, moet hij zijn heil zoeken bij de in uniform gestoken “bedienden” van de KLM, ik kan mij voorstellen dat hij “better served” is daar door die hersenloze wichten. Vandaar dat hij ook een reis boekt naar Singapore, want bevrediging moet hij kopen. In Suriname moet je sterker in je schoenen staan om een integere vrouw aan de haak te slaan. Ik denk dat dit een serieus forum is, waar wij Suri-namers ons genoegen en ongenoegen kunnen uiten over zaken die ons elke dag raken en het is misselijkmakend dat een idioot daar een “grap” van denkt te maken door eerst af te geven op zijn eigen mensen, wat een zielig geval ben jij, Bram. Maar genoeg geluld over die idioot.
  Ik weet dat je in Nederland bij verscheidene reisburo’s en alle vliegmaatschappijen je ticket in delen kan betalen als je toch heel graag op vakantie wil naar je moederland. Ondanks je werkt, maar door de uitgaven van elke dag, kan ik mij indenken dat het voor een heleboel Surinamers in Nederland een uitkomst is. Wat zou er gebeuren als dat weg zou komen te vallen? De toestroom van Ned naar Suriname zou ook afnemen, denk ik. Maar het zijn deze zelfde vliegmaatschappijen als de K(koloniale).LM., waar Martin Air een aftakking van is en Air France/KLM, de prijzen van Air France liggen dan ook niet lager, die deze hoge prijzen in stand houden. Zo zie je weer dat wij nog steeds niet af zijn van het juk en de minachting van deze bakra’s. Wordt het niet tijd dat wij massaal een aantal maanden weigeren tickets te kopen, ik wil dan zien als die bakra’s niet gelijk de prijzen verlagen, wanneer hun winsten gaan dalen. Maar het probleem is steeds dat wij niet één vuist kunnen maken, want, zegt de één: ik kan het bedrag van b.v. € 1300,– betalen, dus mijn buurman bekijkt het.
  Krijgen wij dit ook nog van de IATA over ons heen. Worden wij niet genoeg getergd door het visumbeleid? Anno 2007 hebben wij het over kosmopolie, dus heb ik niet evenveel recht als ieder ander op deze wereld mij te mogen vestigen anywhere in this world of op vakantie te gaan? Dat kan de Nederlander toch ook vrijelijk doen, kijk maar naar de toestroom naar Suriname. Of is dit alleen het recht van de bevoorrechten?

  Mariska


  Maak melding

 31. ik wil later bij SLM gaan werken
  als stewardess 🙂
  ik ga dit jaar nog naar suriname en als ik daarna terug ben in nederland ga ik de opleiding volgen
  zijn er mischien nog meiden die als stewardess werken of willen werken bij SLM
  voeg me (oude)msn dan toe
  wil wat dingen vragen …
  BABY_DUSHII@hotmail.com
  lobi

  daphne


  Maak melding

 32. DAT is het laatste of laagste wat men ons SUrinamers kan aan doen op die manier worden wij tekort gedaan in eigen land

  SURINAME moet denken aan hun eigen volk en niet blijven denken dat GELD belangrijker is dan de mens


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.