maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGezochte Guyanees bij ontmantelde drugsbende

Gezochte Guyanees bij ontmantelde drugsbende

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 jun – De internationaal gezochte Guyanees Shaheed ‘Roger’ Khan bevindt zich onder de drugsverdachten die enkele dagen terug zijn aangehouden bij politie-invallen. Khan wordt in Guyana verdacht van betrokkenheid bij diefstal van een partij AK47-geweren van het Guyanese leger. Hij wordt ook gezocht door de Amerikaanse justitie.

Khan wordt in de VS verdachte van betrokkenheid bij cocaïnehandel en er is een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd. In Guyana werd al lang rekening mee gehouden dat hij naar Suriname was uitgeweken. Er is nog geen contact geweest met Georgetown. Tijdens de invallen op twee adresssen in Paramaribo is ruim tweehonderd kilo cocaϊne in beslag genomen.

Er zijn twaalf mannen aangehouden, waaronder vier Guyanezen en acht Surinamers. Onder hen bevindt zich de eigenaar van de handelszaak The Tackle Box, die al geruime in de gaten werd gehouden. Hij werd al verdacht van betrokkenheid bij geldsmokkel, toen vorig jaar een Guyanese zakenman met miljoenen Amerikaanse dollars werd aangehouden in Nickerie. “We hopen dat we nu een sterke case tegen hem hebben”, zegt Punwasi tegenover de Ware Tijd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Hallo broerders en zusters,

  Eindelijk goeie berichten de laatste tijd, dat suriname beetje bij beetje de rovershol
  dicht maakt.

  Al die rovershol brandhaarden moet dicht gemetseld worden, zo kan de roversbende die suriname onveilig maakt geen kans meer krijgen suriname tot een rovershol bende te maken.

  Want suriname moet mooi en veilig blijven,een thuis haven straks voor ons ouwe dag in sur. waar we rustig kan slapen.


  Maak melding
 2. Alleen jammer dat er ook onschuldige beschuldigt zijn vorig jaar in Nickerie.
  Gewoon een hard werkende man die alles verloor door valse aantijgingen. En die man beschuldigde de echte boef die nu nog vrij rond loopt in Nickerie. Functionarissen blijven toch vrijuit gaan zeker in Suriname.


  Maak melding
 3. die functionrissen, die boeven moeten ze alle =maal opsluiten die brengen het land alleen maar achteruit. er moet een wet gemaakt worden ,in sur voor dat soort mensen die het
  land alleen maar achter uit krengen, en uitbuiten.


  Maak melding
 4. ik ben toch duidelijk genog, al die mensen die letterlijk het land uitbuiten,,,moeten er zeker iets aan gedaan worden,het is alle maal jammer dat wij ons land niet kunnen beheren ,daar ben ik niet slim genoeg voor ,maar laat andere het doen die het wel kunnen en de boeven nu een keer opsluiten,die ons land zo verschut zetten………..


  Maak melding
 5. nog meer ,er zitten alleen boeven aan de top van het land ,,,boeven die niet aan de bevolking denken ,niet iedereen wil met die durgs iets temaken hebben,,maar het overheerst.mensen die een kans willen op een andere manier ,die krijgen die kans niet omdat de drugs overheerst


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES