maandag, februari 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameWanhopige straatventers gaan te rade bij NDP

Wanhopige straatventers gaan te rade bij NDP

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 23 jan – De wanhopig geraakte straatventers zijn te rade gegaan bij de NDP. Dit meldt NDP -parlementariër Rabin Parmessar. Gevraagd wordt onder meer om een oplossing voor het slepende geschil rond geschikte verkoopplekken. Volgens de straatventers heeft overleg met de ministers van Regionale Ontwikkeling en Justitie & Politie en vice-president Sardjoe geen bevredigend resultaat opgeleverd.

“De NDP is benaderd. omdat men van oordeel is dat men van het kastje naar de muur wordt gestuurd,” zegt Rabin Parmessar tegenover Dagblad Suriname. De afgelopen tijd heeft de partij bewust de kat uit de boom gekeken. De regering is de gelegenheid geboden om een oplossing te vinden voor het ruimteprobleem van de venters, die sinds 15 januari niet meer wild mogen verkopen.

Op de Centrale Markt, volgens de regering de plek voor het legaal leuren, is er niet voldoende plaats. De straatventers die zeker vijftien jaar zijn gedoogd, zitten nu zonder inkomsten. “Wij hadden gedacht dat de regering met een oplossing zou komen. Integendeel blijken partijen verder van huis”, aldus Parmessar. Met de straatventers wordt nu een oplossingsmodel uitgewerkt.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES