dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment'Suriname' nummer 1 op lijst meest bekeken films bij Pathé Thuis

‘Suriname’ nummer 1 op lijst meest bekeken films bij Pathé Thuis

-

Does Travel - naar Suriname

De speelfilm ‘Suriname’ is sinds vorige week overal te zien via streamingservice Pathé Thuis. En deze week staat de film op nummer 1 op de lijst van meest bekeken titels bij deze online filmdienst. Dat heeft Entertainment Business vandaag bekend gemaakt.

Iedere week publiceert Entertainment Business exclusief de meest bekeken titels via streamingservice Pathé Thuis. Afgelopen week stond Penoza: The Final Chapter nog op de eerste plek. Deze misdaadfilm is één plaats gezakt en heeft plaatsgemaakt voor ‘Suriname’. 

De film ‘Suriname’, met rollen voor Fajah Lourens, Liza Sips en Fernando Holman, is daarmee de hoogste nieuwe binnenkomer. De film gaat over Winston Righter die besluit om zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap in Suriname.

Daarna wordt hij geconfronteerd met zijn criminele verleden. Een schaakspel breekt los als hij de strijd aangaat met justitie én de onderwereld. De film kwam eerder dan gepland op Pathé Thuis vanwege het coronavirus.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Wie herrinert zich de film: ‘Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan’ ?
    Die gaf een net zo totaal vertekend en onrealistisch beeld van Kazachstan, als deze film “Suriname” over het echte land Suriname.
    De hoofdrolspeler in de film Borat (Sacha Baron Cohen) is helemaal geen Kazach en Rapper Josylvio is helemaal geen Surinamer.


    Maak melding
  2. Ik begrijp echt niet waarom Suriname heeft toegelaten om deze film te schieten.. vooral een mokro erin gooien die met hun straattaal heel sranang tongo om zeep helpen wat een o zo mooie taal is. Schaam je! What’s next? Jorgen Raymann in de koningshuis?
    Idioten


    gemodereerd
  3. wat een waardeloze film zonder inhoud enige verhaal lijn met onjuiste personage ik zie alles behalfe wat er in suriname woont


    gemodereerd
  4. kawita datai& rani datai almere gangbang@ en de rest mogen klagen en zeuren tot dat jullie een gram wegen
    Maar die film staat toch op nr 1 van de meest bekeken films net als lied dat jullie niks vinden maar toch nog nummer 1 word


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES