• DAMARU uit #Suriname is de special guest op de Caribbean Easter Party op zondag 20 april - http://t.co/jFtohBn1LR http://t.co/CgwsVeAsSS

Suriname Foto van de dag

Laatste berichten

Special

vlag.2013 Algemene Kinderbijslag voor alle kinderen?! - PARAMARIBO, 26 mrt – De Algemene Kinderbijslag, AKB, mag niet beperkt blijven tot vier kinderen per gezin. Dit stelt parlementariër Marinus Bee van A.. Lees verder »
Waterkant.TV

Laatste reacties

Recente forum topics

In Dubai vermiste man na elf dagen terecht

Datadien

Een Nederlander van Surinaamse afkomst, die al elf dagen werd vermist in Dubai, is terecht. De 41-jarige Wisnu Datadin was sinds 8 oktober spoorloos nadat twee mannen in gele hesjes hem uit het vliegtuig haalden meldt Het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant raakte de bagage van Datadin, waarin zijn medicijnen zaten, zoek. Hij ging hierover in discussie met een stewardess en werd vlak na de landing meegenomen door twee mannen met gele hesjes. Sindsdien werd dagenlang niets van de Hindoestaanse Surinamer vernomen .

Het Nederlandse consulaat in Dubai vond Datadin aanvankelijk niet. Maar gisteren werd hij ineens in verwarde toestand aangetroffen in een ziekenhuis in de hoofdstad van Dubai. Onduidelijk is hoe en waarom hij daar terechtkwam. Lees het complete verhaal in Het Algemeen Dagblad.

Bezoek Suriname.NL: platform voor Suriname, Surinamers en Surinaamse zaken
Adverteer ook op de Vraag & Aanbod site over Suriname: www.suritrade.com.

Er zijn 7 reacties

 1. Deze landen zijn geen landen om naar toe te gaan. Niet voor werk en geen vakantie.Het zijn landen waar demonen regeren.Een mensen leven is niets waard tenzij je het kan offeren aan de joden god allah.

  Beoordeel Thumb up Thumb down -4
 2. Wisnu mi boy je hebt geluk gehad dat je nog leeft, wat ga je doen in die zooi daar, had een ander plekej opgezocht, het is een harde les voor je, deng mang moeilijk dape, maar aboeng tek eng rustig now nooit meer gaan ja, noso joe kaka dape.

  Beoordeel Thumb up Thumb down +8
 3. Tsja,

  Nooit…..en te nimmer in discussie treden met “hare majesteit’, de stewardess.
  Voordat je beseft wat er gebeurt, wordt je geboeid afgevoerd.

  Off topic,

  Komt er ook een berichtje over de verkiezingen te Curaçao?
  Ik bedoel de ondergang van schotte.

  Beoordeel Thumb up Thumb down +7
 4. Wel , de jomnge man heeft met KLM gevlogen, zijn bezorgdhied geuit naar de geweldige KLM dames, die vondan dan dat ze moetsen werken door nu een dienst te verlenen. Moeilijk geval dus dan maar aangeven dat de man lastig is> deze dames, de crew van de klm die wordt altyd in het gelijk gesteld. maakt niet uit al spuugt zo een stuwadoos op je , jij hebt het gedaan.Moet je nog met ze vliegen dan maar met de emiraten vliegen.

  Beoordeel Thumb up Thumb down +2
 5. ik vraag mij af wat deze man in dat soort landen is gaan doen .wij willen geen taliban toestanden let op die gasten mang .jihad willen wij niet in su .houden jullie het in europa amerika of de moslim landen.

  Beoordeel Thumb up Thumb down +2
 6. niet alleen bij KLM! Ga je tekeer in welk vliegtuig dan ook….baas, weet wat je te wachten staat wanneer je geland bent…ja, precies, gele hesjes!!

  Beoordeel Thumb up Thumb down +1
 7. O mi mama….Die vishnu heb ik jaren niet gezien.goed dat ie terecht is.Hij is mijn neef.Ik heb ook niets van de familie vernomen zo erg is dat.Maar goed dat ie goed maakt.Jongen wat was je bij die takroes gaan doen?

  Beoordeel Thumb up Thumb down 0

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Reacties moeten inhoudelijk zijn en iets toevoegen aan het bericht, persoonlijke aanvallen worden verwijderd.
 • Reacties met scheldwoorden en/of beledigingen worden verwijderd
 • Constant typen of overmatig gebruik van hoofdletters is niet toegestaan
 • Bij herhaald overtreden van de regels wordt u op de zwarte lijst geplaatst en komen reacties niet meer door
Voor andere discussies kunt u terecht op ons forum:
http://www.waterkant.net/suriname/forum/index.php
Spotlight

Wereld erfgoed

Hoe duur was de suiker

vakantiebeurs

film Jörgen Raymann

RTL late night

PARAMARIBO, 13 jan – Minister Ashwin Adhin van.. Lees verder »
De openingsfilm van de 33e editie van het.. Lees verder »
De Stichting toerisme Suriname staat van 14 tot.. Lees verder »
Cabaretier Jörgen Raymann en Aliyah Kolf, de winnares.. Lees verder »
Humberto Tan wordt door De Telegraaf de nieuwe.. Lees verder »