do 21 sep 2017 05:30

In Dubai vermiste man na elf dagen terecht

7
post thumbnail

Een Nederlander van Surinaamse afkomst, die al elf dagen werd vermist in Dubai, is terecht. De 41-jarige Wisnu Datadin was sinds 8 oktober spoorloos nadat twee mannen in gele hesjes hem uit het vliegtuig haalden meldt Het Algemeen Dagblad.

Volgens de krant raakte de bagage van Datadin, waarin zijn medicijnen zaten, zoek. Hij ging hierover in discussie met een stewardess en werd vlak na de landing meegenomen door twee mannen met gele hesjes. Sindsdien werd dagenlang niets van de Hindoestaanse Surinamer vernomen .

Het Nederlandse consulaat in Dubai vond Datadin aanvankelijk niet. Maar gisteren werd hij ineens in verwarde toestand aangetroffen in een ziekenhuis in de hoofdstad van Dubai. Onduidelijk is hoe en waarom hij daar terechtkwam. Lees het complete verhaal in Het Algemeen Dagblad.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
77 Reacties | Plaats Reactie

 1. Deze landen zijn geen landen om naar toe te gaan. Niet voor werk en geen vakantie.Het zijn landen waar demonen regeren.Een mensen leven is niets waard tenzij je het kan offeren aan de joden god allah.

  vrijdag 19 oktober 2012 om 12:35 uur.
 2. Wisnu mi boy je hebt geluk gehad dat je nog leeft, wat ga je doen in die zooi daar, had een ander plekej opgezocht, het is een harde les voor je, deng mang moeilijk dape, maar aboeng tek eng rustig now nooit meer gaan ja, noso joe kaka dape.

  vrijdag 19 oktober 2012 om 12:43 uur.
 3. Tsja,

  Nooit…..en te nimmer in discussie treden met “hare majesteit’, de stewardess.
  Voordat je beseft wat er gebeurt, wordt je geboeid afgevoerd.

  Off topic,

  Komt er ook een berichtje over de verkiezingen te Curaçao?
  Ik bedoel de ondergang van schotte.

  vrijdag 19 oktober 2012 om 15:56 uur.
 4. Wel , de jomnge man heeft met KLM gevlogen, zijn bezorgdhied geuit naar de geweldige KLM dames, die vondan dan dat ze moetsen werken door nu een dienst te verlenen. Moeilijk geval dus dan maar aangeven dat de man lastig is> deze dames, de crew van de klm die wordt altyd in het gelijk gesteld. maakt niet uit al spuugt zo een stuwadoos op je , jij hebt het gedaan.Moet je nog met ze vliegen dan maar met de emiraten vliegen.

  vrijdag 19 oktober 2012 om 19:17 uur.
 5. ik vraag mij af wat deze man in dat soort landen is gaan doen .wij willen geen taliban toestanden let op die gasten mang .jihad willen wij niet in su .houden jullie het in europa amerika of de moslim landen.

  vrijdag 19 oktober 2012 om 20:25 uur.
 6. niet alleen bij KLM! Ga je tekeer in welk vliegtuig dan ook….baas, weet wat je te wachten staat wanneer je geland bent…ja, precies, gele hesjes!!

  zaterdag 20 oktober 2012 om 21:57 uur.
 7. O mi mama….Die vishnu heb ik jaren niet gezien.goed dat ie terecht is.Hij is mijn neef.Ik heb ook niets van de familie vernomen zo erg is dat.Maar goed dat ie goed maakt.Jongen wat was je bij die takroes gaan doen?

  zondag 21 oktober 2012 om 03:38 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com