wo 1 jul 2015 13:59

‘President Bouterse gaf wel geld aan Kwakoe’

106
post thumbnail

De Surinaamse president Desi Bouterse was wél betrokken bij een sponsorbedrag voor het noodlijdende Kwakoe Festival in Amsterdam. Dat zegt Evelien Arler van het tentenverhuurbedrijf Witte Tenten vandaag in een interview met dagblad Het Parool over de donatie van de Surinaamse regering.

Eerder deze week meldde de Surinaamse krant De Ware Tijd nog dat Bouterse minimaal vijftigduizend euro aan het festival zou hebben gegeven. De president zou dat hebben gedaan om iets terug te doen voor de diaspora. Bouterse ontkende direct na het uitkomen van dit nieuws zo’n schenking te hebben gedaan.

Arler zegt vandaag tegen de krant: ‘We hebben erover gesproken of we het konden aannemen. Geld is voor mij geld, maar er waren ook mensen die het er moeilijk mee hadden.’ Volgens haar was de afspraak dat de Surinaamse regering twee keer 25.000 euro zou doneren.

De krant meldde eergisteren ook dat Het Kwakoe Festival begin augustus al 25.000 euro cash ontvangen heeft uit Suriname. In ruil heeft de onbekende schenker een paviljoen gekregen op het festivalterrein, de zogenoemde Surinametent. (Bron/Lees verder in Het Parool)

106 Reacties | Plaats Reactie

 1. Bouterse doneert 50.000 aan het grootste multi cultureel festival in Nederland om een feestje te vieren en heel ‘politiek correct’ Nederland inclusief het Amsterdamse grachtengordel is over de zeik.

  De PVV van Geert Wilders teert op geld uit het buitenland waar niemand weet van welke duistere organisaties dat geld afkomstig is.
  Terwijl werkelijk niemand maar dan ook niemand zich
  een seconde daar druk om maakt. De minister van buitenlandse zaken niet, Rutte niet, wethouder Asscher van Amsterdam niet, de koningin niet.
  Niemand en nog eens niemand.
  Dat racisten, brievenbuspissers, vrouwenmeppers, islamhaters en andere soort gekken plaats kunnen nemen in de tweede kamer is te danken aan allerlei financiële giften van vage gasten uit vreemde landen die op die manier macht kopen in onze (Nederlandse) parlement en waar geen haan naar kraait, dat is nou echt erg.
  Sterker nog, in ons land is het als politieke partij niet verboden om gedoneerd geld geheim te houden. wat niet weet wat niet deert he?
  Kan iemand mij uitleggen waarom het toegestaan dat duistere buitenlandse clubs en dito individuen onze politieke partijen mogen steunen en zodoende mee kunnen regeren in onze nationale politiek?
  Kan iemand mij uitleggen waarom politiek Den Haag daar haar schouder over ophaalt en zich wel gigantisch druk zitten te maken over die lullige 50.000 euro voor Kwakoe om een feestje te vieren?
  Hypocriet gedoe!

  maandag 20 augustus 2012 om 09:13 uur
 2. Ik zie dat niemand nog antwoord heeft gegeven op mijn vraag.
  Had het Kofoe bestuur voor aanvang van het festival een sluitende begroting??

  Ik rust
  Djamoe.

  maandag 20 augustus 2012 om 09:16 uur
 3. Beste Djamoe:

  dat is inderdaad de enige vraag die er toe doet.
  Natuurlijk is er een sluitende begroting ingediend.

  Maar een planning maken is iets anders dat een planning uitvoeren. En om tienduizenden euro’s HALVERWEGE een evenement te kort te komen is (opnieuw!) een brevet van onvermogen van de Kwakoe organisatie.

  maandag 20 augustus 2012 om 11:03 uur
 4. Bouterse zal zeker zijn medewerking hebben gegeven, contacten hebben aangesproken,gelobbyd hebben om het geld bijeen te brengen.Proficiat President Bouterse.Uw medewerking past zeker in het raamwerk van een op te starten diasporabeleid.

  Neem b.v. de Turken. Turken kunnen niet zomaar meer door de Nederlandse politie gediscrimineerd worden. Een aantal jaren terug werd een Turkse automobilist opgepakt door de Nederlandse politie omdat hij slingerend op straat reed.De bestuurder werd door de politie opgepakt en in een cel letterlijk gesmeten.De man huilde en smeekte de politie omdat hij medicijnen nodig had. Hij overleed in de politiecel.

  Later bleek de man last te hebben gehad van een epilepsie aanval.De politie bood haar excuses aan.Het kwam erop neer dat de Turkse man zijn verhaal niet goed had verteld aan de politie. De agenten viel niets te verwijten. Het is bekend dat men in Nederland een verhaal met mooie woorden goed weet te formuleren om je om de tuin te leiden.

  De Turkse regering pikte dit niet.Men deed aangifte van de agent bij Interpol, wegens dood door schuld.Deze Nederlandse politieagent kan nooit meer naar het buitenland.Ook de Nederlandse regering kan niets meer voor hem doen.De man is veroordeeld om in Nederland te blijven. Dit noem ik goed diosporabeleid.De Surinaamse regering moet nu ook goed voor haar (ex)landgenoten opkomen.

  RobG

  maandag 20 augustus 2012 om 11:22 uur
 5. Beste Djamoe….JA, bij aanvraag moest iedereen (alle organisaties die inschreven) een sluitende begroting overleggen. Ook KOFOE. Na vorige week weten we dat dit het laatste weekend van wat Kwakoe is/was zal zijn. Inderdaad, men heeft van alles geprobeerd, zowel de Gemeenteraad als de mensen van Witte Tenten. Kofoe zette eigen tenten neer, en sommige standhouders moesten cash betalen…De begroting blijkt dus een leugen, eigenlijk bedrog te zijn geweest. De vraag is nu wat er verder gaat gebeuren, vooral als men bedenkt dat volgens de berichtgeving iedereen die ‘tegen’ was door de mensen van KOFOE werd bedreigd met geweld.
  Ja de mensen staan schitterend op de kaart!

  maandag 20 augustus 2012 om 11:27 uur
 6. Ik heb begrepen dat het gisteren de laatste dag van Kwakoe 2012 was, met wel of niet een donatie van onze president.
  Tegen alle zeikerds op dit forum, die altijd tegen alles wat Suriname en Surinamers zijn zeg ik, jullie hebben nu ruim een jaar om de koppen bij elkaar te steken en het festival volgend jaar te organiseren, inplaats van altijd te lopen zeuren.
  Ik heb een tip, @Henk Molenaar en @GMAP als voorzitter en penningmeester benoemen.
  Moet geen probleem zijn, want zeikerds zat op dit forum.

  maandag 20 augustus 2012 om 13:19 uur
 7. @pta pta boy,

  Als er een puntenverdeling was voor hypocriete houding dan zou Nederland zeker hoog scoren.
  Ook ten aanzien van schendingen van mensenrechten.

  Bij Buitenlandse zaken (Rosenthal) hebben ze hun mond vol van mensenrechtenschendingen en democratie.
  Met betrekking tot de mensenrechtenschendingen in Suriname zei Nederland dat elk land zich dient te houden aan de beginselen van de rechten van de mens
  Echter verbazingwekkend is de houding van Nederland ten aanzien van andere landen die constant de mensenrechten schenden en waar Nederland een uitstekende zakenrelatie mee heeft.
  Nederland heeft totaal geen moeite om zaken te doen met corrupte dictatoriale staten als Oman en Qatar, Bahrein etc.. waar demonstraties tegen de dictatuur met harde hand worden onderdrukt.
  Volgens onderzoek heeft Nederland vanaf 1990 voor totaal een miljard dollar aan wapens geleverd aan
  foute landen als Egypte, Libië, Bahrein, Syrië, Qatar..
  Een deel van deze wapens (‘Made in Holland’) wordt de laatste maanden tegen demonstranten die opkomen voor hun rechten gebruikt.
  Als overweging om zaken te (blijven) doen met deze
  foute Staten geeft Nederland aan dat goede relaties
  met foute regeringen ruimte scheppen voor steun aan
  mensenrechtenverdedigers en onafhankelijke media.
  ja,ja..
  Nederland vergeet daarbij wel te vermelden dat
  economische belangen de werkelijke reden zijn.
  Niks voor niks heeft Rosenthal onlangs nog verkondigd
  dat mensenrechtenschendingen een onderdeel geworden is van een totaalpakket waarbij de belangen van het Nederlandse bedrijfsleven voorop staan en mensenrechten een derde speerpunt geworden is.

  Vandaar de innige banden met een land als Israël
  waar de joden meer en meer land stelen van de Palestijnen en schendingen van mensen rechten meer regel dan uitzonderingen zijn.
  Heeft ooit een Nederlands politicus gepleit voor boycot
  van Israël op basis van deze schendingen van mensenrechten? Geen enkele Nederlandse regering heeft ooit een bevriende dictator in de regio laten vallen voordat ze hem eerst zag wankelen.

  Nu springen dezelfde Nederlandse politicus uit hun vel wanneer Bouterse een donatie doet aan Kwakoe terwijl ze bij die schendingen van mensenrechten van bijvoorbeeld Israël een oogje toe knijpen, zeg maar beide ogen.
  Hoezo Nederland hypocriet???

  Het bovenstaande is geen GEEN pleidooi voor Bouterse. Allerminst. Die strijd tegen die mensenrechten schendingen in Suriname moet zeker voortgezet worden.

  Maar waar het mij om gaat is dat Nederland met betrekking tot de mensenrechten schendingen in Suriname ten opzichte van de rest van de wereld totaal niet geloofwaardig overkomt.
  Ten aanzien van Suriname speelt Nederland de dominee
  met dat vingertje maar ten aanzien van andere landen waar schendingen van mensenrechten net zozeer worden geschonden maar waar Nederland een prima zakenrelatie mee heeft dan speelt Nederland meer koopman dan dominee.
  Ten aanzien van Suriname vertoont Nederland een voorbeeldige houding van moraal, waarden, normen, geloof en deugden. Maar waar het om de eigen zakelijke belangen van Nederland gaat in andere landen die ook de mensenrechten schenden dan neemt Nederland een houding aan die niet verdedigbaar is en worden moraal, geloof, normen en waarden net zo makkelijk overboord gegooid.
  Wat mij betreft is dat hypocrisie ten top.

  maandag 20 augustus 2012 om 14:03 uur
 8. Beste Gronman:

  Het is zo simpel: niet meer geld uitgeven dan dat er binnenkomt. Dat is toch niet zo moeilijk.

  maandag 20 augustus 2012 om 14:16 uur
 9. @ Gronman en Dusdat.
  Lees de reactie van Djoemoe, Olivia en Henk molenaar.
  verder maak ik geen woorden vuil aan die achterlijk en stompzinnige argumenten van jullie.
  Met die 50000 euro kon je de beloftes van die laptop nog inlossen voor de jeugd. Aan de ene kant bedel je en aan de andere kant geef je 50000 euro weg voor een dag feesten.

  maandag 20 augustus 2012 om 15:49 uur
 10. @p’tata boy, wij amsterdammers hebben geen behoefte aan sponsors die bloed aan hun handen hebben. Iedere horeca ondernemer in A’dam wordt onderworpen aan een Bibop toets. Dus waarom niet voor Kwakoe. Amsterdam kies zelf haar vrienden uit. Er is maar 1 oplossing voor Kwakoe, de organisatie overlaten aan professionele organisaties. En ja, die gierige bezoekers moeten dan ook entree gelden gaan betalen. Zo niet, dan Kwakoe volledig opheffen !!!

  maandag 20 augustus 2012 om 15:58 uur
 11. Oom Des, Pres.,Baas san pasa!!!
  Kan mijn ogen niet geloven, allemaal positief, yu Bigiiiiiiiiiiiii!!! 😆

  maandag 20 augustus 2012 om 17:42 uur
 12. Waarom wordt de waarheid verdoezelt, dat KOFOE zich niet hield aan afspraken of zo? Dat ze de mensen van Witte tenten bedreigden….Wat de waarheid is hard? En mensen willen niet dat de waarheid hier verschijnt, dat de mensen met geweld werden bedreigd? Ik schrijf het weer. Want dit is echt terreur van de mensen van de orga zelf! Ja KOFOE, vertel waarom je extra tenten liet plaatsen, waarom je mensen cash voor tenten liet betalen.

  maandag 20 augustus 2012 om 17:56 uur
 13. Koos de jong zegt
  “wij amsterdammers hebben geen behoefte aan sponsors die bloed aan hun handen hebben.”

  Koos de jong is helaas vergeten dat al het geld van Nederland doordrenkt is met bloed. Piet Hein met zijn zilvervloot was echt geen lieverdje hoor, hij heeft nu een standbeeld. In je hele amsterdamse grachtengordel waar men zo prat op gaat woonden bijna alleen slavenhouders.

  Ik neem je niet kwalijk hoor, die hypocrisie zit in sommige hun DNA.

  maandag 20 augustus 2012 om 18:01 uur
 14. Beste Olivia: Je hebt gelijk, vertelt je verhaal maar aan mensen als Mr ZuidOost, Sempa, Paraman en Anna_Z.

  Dan word je ongetwijfeld uitgemaakt voor racist, bounty en vijand van het Surinaamse Volk.

  maandag 20 augustus 2012 om 19:25 uur
 15. Sang die pro-boutas zijn aktief moet ik zeggen, of is er 1 persoon die verschillen nicks aan neemt om al die minnetjes te plaatsen. Zeker goed betaalde baan hier op WK in dienst van Bouta?

  maandag 20 augustus 2012 om 22:13 uur
 16. @KOOS DE JONG :Ik ondersteun je posting….

  maandag 20 augustus 2012 om 23:42 uur
 17. @HENK MOLENAAR: Mr.ZUIDOOST kan het niet helpen, hij is per slot van rekening een NDP dwaallicht……..

  maandag 20 augustus 2012 om 23:49 uur
 18. Dus dan weer opschrijven mensen: KOFOE MOEST een sluitende begroting inleveren bij de stadsdeelraad: En hoe meer minnetjes, hoe dichter bij de waarheid. De waarheid is hard voor de mannen van KOFOE nietwaar..Maar a keba, wiens’ sa we du…Eens gefopt, altijd wijs. Volgend jaar gaat niemand meer geld verdienen, hihihihihi, ja blijf maar lekker negatief beoordelen….want de waarheid is hard, harder dan geweld en terreur…

  dinsdag 21 augustus 2012 om 00:42 uur
 19. Baasje kan geven maar hoe kan kofoe dit geld legaal ontvangen? Deze transactie is natuurlijk illegaal als het van baasje kwam was het cash bezorgd in een diplomatieke zak?
  De belastiingsdienst kan altijd beslag op het geld leggen. In elk geval dank ie masra foe à ontwikkelingshulp aan de surineds, laten we gaan eten, drinken, dansen en dan meer geld vragen.

  dinsdag 21 augustus 2012 om 02:44 uur
 20. Ha ha haaahaaaaaiiiiii jere ding dommies foe DiDiBrie if DiDiBrie no bing de zouden mensen gewoon thuis zitten.Ha ha haaaiiii soso K.K, Nogmaals dan was de andere DDB Dino De Beul er wel met zijn drugsgeld en geld uit de Wapenhandel.Oeng rot op grappenmakers.
  Glenny

  dinsdag 21 augustus 2012 om 08:23 uur
 21. Forummers, Odi odi.

  Lezen jullie ook de FONDSENWERVING van ……..!!!!
  En hiervan heb ik nimmer een reactie in de PERS vernomen van dhr. Uri Rosenthal.

  Kortenoeven: PVV stelt joodse aanhang teleur
  Gepubliceerd op 21 augustus 2012 – 8:37 am

  DEN HAAG (ANP) – Joodse organisaties en particulieren in de Verenigde Staten zijn zeer teleurgesteld in de PVV omdat in het verkiezingsprogramma een verbod op ritueel slachten is opgenomen.

  Dat zegt voormalig PVV-Tweede Kamerlid Wim Kortenoeven dinsdag, nadat hij vorige week een reis langs de PVV-sympathisanten maakte. Kortenoeven bevestigde daarmee berichtgeving in De Telegraaf.

  Het gaat om organisaties die Wilders hielpen bij fondsenwerving.

  Volgens Kortenoeven trapt Wilders zijn sympathisanten hard op de ziel met het verbod op ritueel slachten.

  Ook Henk & Ingrid begrijpen er geen moer van in Ned.
  Die eten alleen maar Anton & Plofkippen.

  dinsdag 21 augustus 2012 om 10:00 uur
 22. Speciaal voor Koos de Jong

  Indonesiërs hebben water door hun aderen stroom .
  Dat is bloedgeld.

  dinsdag 21 augustus 2012 om 11:07 uur
 23. Ben trots op Bouterse.
  Nederland doet geen moer voor de Surinamers. Alle Bakra festiviteiten krijgen geld en worden gedoogd. Surinaamse hulp voor kwakoe vond ik een goede inzet voor Bouterse.
  Bouterse heeft veel welvaart gebracht naar Suriname. Wat hebben we in de koloniejaren van Nederland gehad?
  Niets.
  Ze hebben alles geplunderd we kregen nog geen eens een brug. Nederlanders zijn profiteurs. Ik snap niet waarom ze als prinsen en prinsesjes worden behandeld in Suriname. Het zijn kakkelakken

  dinsdag 21 augustus 2012 om 11:33 uur
 24. Hhahahaha hij is trost op Bouta ai me gado,
  Ik heb ergens gelezen dat Wijdenbosch grootst is ontvangen bij Kwakoe.
  Sommige Surinamers zijn trost op Figuren die hun land hebben berooft van alle normen en waarde.
  Wat Bosje en Bouta met Suriname hebben gedaan kunnen alleen maar ezels trost op zijn.

  dinsdag 21 augustus 2012 om 12:19 uur
 25. Eens met Koosje,wij hebben het geld van die moordenaar niet nodig.
  Eens met Olivia, stichting kofoe is zo langzamerhand verworden tot een criminele organisatie.
  En weer geld de gouden regel, soort zoekt soort.

  Het grootste multicultifeest is nog steeds het Zomercarnaval, hoe haal je het in je stomme kop dat het kwakoe is, ja voor ndp-slaven, die eens het jaar “gelucht” moeten worden.

  Onvoorstelbaar hoe achterlijk deze loosers zijn.
  Gelukkig is het voorbij.
  Weg met die troep, terug naar je holletjes.

  dinsdag 21 augustus 2012 om 14:48 uur
 26. Jules Wijdenbos is Boos baja , de man die door Bouterse door straten van paramaribo gesleept zou worden het kan verkeren daar in die bananenrepubliek.
  Bosje ben jij die ruzie tussen jou en je holmaatje vergeten ???

  dinsdag 21 augustus 2012 om 16:40 uur
 27. Dat pro bouta schaamteloos was wist ik wel, maar zooooo schaamteloos, ongelooflijk, weet ik nu pas. Elke keer gaan ze zich verdedigen door de vinger naar een ander te wijzen.Dat bewijst weer hun IQ. Wat heeft men van de fouten van een ander geleerd,NIKS. Drugsgeld aannemen om te kunnen feesten, hoe laag kan je gaan. Als alle surinamers 10 euro had gegeven was het een eerbiedig evenement geweest.Bloedgeld, iemand anders kind is naar de bliksem geholpen,een familie is verwoest etc. etc.en dan stelt de groep pro bouta zich schaamteloos defensief op. Realiseert men zich hoe diep men in de stront is gedompeld, dat met die stank niet meer waarneemt. De hulp moest andersom; de vraag luidt dan:”wat heeft de Surinamer in NL bereikt? Schamteloosheid!!!!!

  dinsdag 21 augustus 2012 om 17:00 uur
 28. Neckerie Net, zondag 19 augustus 2012
  Bouterse en zijn kabinetschef vergalopperen zich in amateuristische leugens inzake Kwakoe
  Paramaribo-Los van het feit dat Kwakoe Zomerfestival ne vergoed is met besmet met de naam Bouterse, hebben zowel boutersew als zijn kabinetschef zich lelijk vergaloppeerd in amateuristische leugens over financiele steun aan kwakoe-Zomerfestival in amsterdam. dat zegt Evelien Arler van het tenten verhuurbedrijf Witten Tenten vandaag in een interview met dagblad parool over de donatie van de Surinaamse regering.
  Leest dit stuk verder op http://www.nickerie.net

  dinsdag 21 augustus 2012 om 18:56 uur
 29. ik ben heeeelll trots op Bouta wat hij doet.Tenminste is er een president die voor zijn eigen broeders en zusters in blanda voor uitkomt. laat deze bleekscheten zien dat wij suri`s in nederland niet in de steek worden gelaten omdat er zogenaamd geen geld voor deze jarenlange festival is.
  dit moet gewoon doorgaan. misschien ook een hind voor dhr.bouterse.. om milan festival in den-haag op een of ander manier te sponseren. wij alle suri`s zal heel trots op zijn.
  mvg
  suri

  dinsdag 21 augustus 2012 om 19:57 uur
 30. Stem voor de nationale democratische partij!!stem NDP!!!

  dinsdag 21 augustus 2012 om 23:49 uur
 31. baasje laat zijn zaka zaka mutante ndp kloontjes hier beoordelen, dus hoe negatiever de beoordeling hoe serieuser de ndp het neemt.

  woensdag 22 augustus 2012 om 04:12 uur
 32. @Ram Singh

  Ik denk eerder dat de mensen genoeg hebben van alle warhoofden met een Bouterse-syndroom. Het oeverloze negatief gemekker en geblaat begint zo langzamerhand eentonig te worden. Degeneratie van een gemuteerde frontdwangbuis ligt altijd op de loer bij zoveel hersenloos anti-Bouterse braaksel.
  Wees dus serieus en stel je niet zo aan!

  woensdag 22 augustus 2012 om 04:51 uur
 33. Waterkant.net grijpt hier niet in……maar propaganda maken voor Bouterse via internet, social media in de hoop dat mensen steun gaan verlenen…Elke vorm van bedreiging, terreur en intimidatie wordt genoteerd en elders beschreven en bediscussierd. Bouterse heeft alleen steun van een groep mensen in Suriname die geen internet hebben. In Nl hetzelfde…Dat Kwakoe druk was, is geen teken van steun, mensen zijn gekomen en hebben alles wat met NDP en Bouterse te maken had genegeerd, en KOFOE, is KLAAR, want KOFOE dat is een stel ongeregeld waar niemand meer iets te maken wil HEBBEN! Als de reacties negatief zijn , maak ze open en lees de waarheid.

  woensdag 22 augustus 2012 om 05:48 uur
 34. Solaris

  Voel je je aangesproken als een zaka zaka ndp volgeling voor een broodje bakkeljauw en een soft?

  woensdag 22 augustus 2012 om 06:49 uur
 35. Een verslag van Sam Jones op RNW. dd. 22/08/2012

  Nederlanders en Surinaamse Nederlanders in Sranan. Merken ze iets van de politiek stroeve relatie tussen de twee landen? Blijven ze ook in Suriname wonen? Jetty Polanen (69) woont in het Surinaamse Groningen en is niet van plan daar weg te gaan.

  Ze werd geboren in het Nederlandse Beverwijk en woonde al van 1973 tot 1989 in Surinam en sinds 2008 woont ze er weer. Polanen ontmoette in Amsterdam Rudy Polanen en trouwde met hem. Met hem kwam ze naar Suriname. Na het overlijden van haar man in januari 2008 zette ze de verhuisplannen die ze samen hadden door.

  Van hun twee kinderen was er een al naar Suriname gegaan en Jetty wilde eigenlijk elk half jaar pendelen. “Maar het half jaar in Suriname werd steeds langer en het half jaar in Nederland steeds korter.” Het huis in Suriname voelde prettiger en ze vindt Suriname prettiger om oud te worden.

  Bouterse:
  Dat de twee landen geen vrienden meer zijn, heeft geen invloed. Polanen is bepaald geen aanhanger van president Bouterse, die er alles aan doet om de rechtszaak tegen hem te dwarsbomen. En haar man Rudy is niet goed behandeld door het vroegere regime van Bouterse. Maar ze ergert zich net zo hard aan de Nederlandse politiek met alle uitspraken over Suriname. “Maar ik heb nergens last van. Ik maak me wel zorgen over de toekomst van mijn kind en kleinkind hier.” Zelf heeft ze het prima naar haar zin.
  En ze wil ook (oud) worden in Suriname.
  Haar man is (wijlen) Ds. Rudy Polanen.

  woensdag 22 augustus 2012 om 15:01 uur
 36. Mie Swiet bouta fa mi Libië Joe sote wans mie de so fara we mie sa tang foe Libië Joe Somen somma bing de na Joe fesie foe bondroe en mek oeng fier hey maar ding soekoe ding kolokoe Nanga Boeng foer lee ma mie e tang briebie Inie Joe bouta Joe na alla gie wie dja dat mek mie sa tang foe lobie Joe (van een oud lied mie Swiet staangeld)maar nu is het mie Swiet bouta biggup the president off Suriname

  woensdag 22 augustus 2012 om 16:05 uur
 37. Herstel mie e tang foe lobie Joe het lied bedoelde ik mie Swiet sranang

  woensdag 22 augustus 2012 om 16:09 uur
 38. ach, is het zo erg om een donatie te ontvangen van sur. ik dacht het niet, want als je hier naar allerlei dingen kijkt van deze overheid, schrik je nog veel erger, dus pak aan deze schenking het gaat toch om een evenement voor surinamers en niet surinamers gesteunt door surinamers.
  hier in nederland pakken ze steeds meer af, inplaats van schenken door de overheid.
  gr. schoerpioen

  woensdag 22 augustus 2012 om 22:07 uur
 39. We houden van Suriname.
  We houden van Bouterse.
  We houden van Kwakoe.
  We blijven verliefd op alles wat Surinaams is.

  donderdag 23 augustus 2012 om 05:30 uur
 40. Triest dat mensen een moordenaar, snuiver, alcholist en drugsdealer als rolemodel nemen.

  Hoe ver kun je niet zinken.
  Hebben die mensen geen waardigheid meer in hun grote teen.
  Net een kudde slaafjes.

  donderdag 23 augustus 2012 om 15:02 uur
 41. @Boycotten

  Jullie hebben haatzaaier Wilders als rolmodel en wij hebben onze antikoloniale volksheld Bouterse. Wilders zegt op te komen voor Henk en Ingrid en Bouterse komt op voor de Surinamers. En zelfs voor de SuriNeds! 😉
  Heb je al geprotesteerd tegen het neermaaien van 30 mijnwerkers in Zuid-Afrika? Heb je ‘Uri R’ al gebeld? Wanneer gaan jullie Zuid-Afrika boycotten? Spelen er wellicht economische motieven? Boycotten doet dus niet mee aan boycotten!

  Ver kun jij niet zinken. Maar wel diep!!!!!! 😉

  donderdag 23 augustus 2012 om 15:58 uur
 42. Beste Boycotten:

  Het is niet alleen triest, het is verachtelijk en zielig

  donderdag 23 augustus 2012 om 22:35 uur
 43. Beste mensen,

  Kwakoe blijft gewoon bestaan. Volgend jaar gewoon €5 betalen om binnen te komen, en het festival kan altijd blijven bestaan. Stel, in die 5 weken komen er plus minus 500000 bezoekers, dan hebben ze gauw plus minus 2,5 miljoen omzet gegenereerd.De omzet van de tentenhuur zijn nog niet inbegrepen. Nadat ze alle kosten in mindering gebracht hebben, moeten ze minimaal een nettowinst na belasting van €600000 overhouden.

  De jaar daarop kunnen ze op de laatste dag een betaalbare publiekstrekker programmeren,en dan is het weer kassa geblazen. Als men het zo doet, is Kwakoe over een jaar of 5 een gezonde orga, met miljoenen in kas. Kwakoe heeft eigenlijk geen subsidie nodig van gemeente Zuid Oost. Betalen aan de deur en is het hele geldprobleem opgelost. Bijna nergens in Nederland kom je tegenwoordig gratis binnen bij een festival.

  Ze moeten me in die Kwakoe orga nemen. Ik kan ze heel veel geld legaal laten verdienen.

  Peace out,

  Kwamma (de Saamacca)

  vrijdag 24 augustus 2012 om 00:38 uur
 44. Beste Kwamma: Keep on dreaming.
  Er zal nooit een euro in de kas van Kwakoe zitten>
  Dat geld verdwijn direct in de zakken van de organisatie.

  vrijdag 24 augustus 2012 om 08:24 uur
 45. @Anna_zoeloe,was het toch.

  “Heb je al geprotesteerd tegen het neermaaien van 30 mijnwerkers in Zuid-Afrika?”
  Waarom zou ik, dat laat ik over aan die bejaarde, grijze corrienters, zoeloe chicks, van wkn, zoals jij.

  Als jij je nu focused op je super-moordenaar, super-junkie en super-drugsdealer, dan zal ik kijken hoe ik die blonde pinda in het gareel houd.

  Die super-criminele baas van je komt inderdaad op voor die bijlmer-extensions-corrienters,vers 2.
  De rest van de surineds, spugen op hem.

  vrijdag 24 augustus 2012 om 10:24 uur
 46. @Kwamma,…tai hori!!

  alleen, bij wie gaan wij de tenten huren???

  deze hele djoekoe-djoekoe is ontstaan omdat Kofoe in gebreke is gebleven, en geloof mij, de tenten-verhuurders nederland gaan zich eerst goed achter de oren krabben eer……

  vrijdag 24 augustus 2012 om 10:51 uur
 47. Degenen die van bouta,
  ik hoop dat jullie je kinderen eerlijk vertellen wat voor crimineel en massamoordenaar deze gemene BEEST is

  vrijdag 24 augustus 2012 om 15:27 uur
 48. @Boycotten

  Doe de groeten aan Henk Molenaar en pinda Wilders. Dat is wel peanuts voor je denk ik. 😉

  zaterdag 25 augustus 2012 om 06:36 uur
 49. @Boycotten

  Vergeet bounty Esmerald ook niet. Ik groet graag! 😉

  zaterdag 25 augustus 2012 om 06:46 uur
 50. @Poema007
  Hartelijk dank voorje wijze woorden.

  Special request voor zoeloe_z

  “Dat pro bouta schaamteloos was wist ik wel, maar zooooo schaamteloos, ongelooflijk, weet ik nu pas. Elke keer gaan ze zich verdedigen door de vinger naar een ander te wijzen.Dat bewijst weer hun IQ.
  Wat heeft men van de fouten van een ander geleerd,NIKS.
  Drugsgeld aannemen om te kunnen feesten, hoe laag kan je gaan. Als alle surinamers 10 euro had gegeven was het een eerbiedig evenement geweest.
  Bloedgeld, iemand anders kind is naar de bliksem geholpen,een familie is verwoest etc. etc.en dan stelt de groep pro bouta zich schaamteloos defensief op.

  Realiseert men zich hoe diep men in de stront is gedompeld, dat met die stank niet meer waarneemt. De hulp moest andersom; de vraag luidt dan:”wat heeft de Surinamer in NL bereikt?
  Schamteloosheid!!!!!”

  zaterdag 25 augustus 2012 om 12:33 uur

106 Reacties | Plaats Reactie

Ads:


Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com