• Het boek '#Suriname in het hart' van Diederik Samwel wordt opnieuw uitgebracht. Win een exemplaar op Suriname.NL - http://t.co/bN9ybrPxbo

Suriname Foto van de dag

Laatste berichten

Special

vlag.2013 Algemene Kinderbijslag voor alle kinderen?! - PARAMARIBO, 26 mrt – De Algemene Kinderbijslag, AKB, mag niet beperkt blijven tot vier kinderen per gezin. Dit stelt parlementariër Marinus Bee van A.. Lees verder »
Waterkant.TV

Laatste reacties

Recente forum topics

VN ambassadeur MacDonald steunt ‘Sranan Dei’ New York

SrananDei

De Surinaamse ambassadeur bij de Verenigde Naties, Henry MacDonald, heeft zich bereid verklaard om alles te doen om ondersteuning te krijgen van de Surinaamse regering voor de komende Sranan Dei (Suriname Day) op 5 augustus in Roy Wilkins Park in Queens(New York).

Leden van de nieuw gevormde Sranan Dei Commissie hadden afgelopen donderdag een ontmoeting met de Ambassadeur op zijn kantoor bij de VN waar voornamelijk zaken betreffende de organisatie van de Sranan Dei besproken werden. “Ik ben hier om de gemeenschap zo goed als mogelijk te dienen”, zei de ambassadeur. Hij zegde toe te proberen om een directe link te zijn tussen de Surinaamse gemeenschap in New York en de Surinaamse overheid.

De minister van Buitenlandse Zaken, Winston Lackin, had reeds bij de viering van de vorige Sranan Dei toegezegd daar waar mogelijk evenementen als de Sranan Dei te willen ondersteunen. Dit jaar markeert de 36ste verjaardag van het grootste Surinaamse evenement in de Verenigde Staten van Amerika.
Van het “Sranan Dei comite” waren aanwezig: Jerrel Malone, Robert Pinas, Cynthia Pieters, Diana Chung en Wim d’Agrella. Alsook Fiesta Sound’s Michael Sparendam.

Bezoek Suriname.NL: platform voor Suriname, Surinamers en Surinaamse zaken
Adverteer ook op de Vraag & Aanbod site over Suriname: www.suritrade.com.

Er zijn 8 reacties

 1. ********BREAKING NEWS*************
  We gaan een feestje ondersteunen!!!

  Beoordeel Thumb up Thumb down +4
 2. vreetzak van de bevolking!!!!!!!!!!!!

  Beoordeel Thumb up Thumb down +1
 3. MacDonald, de NPS-er die NDP-er werd omdat hij in NEW YORK wilde blijven wonen? Big deal, dat hij de Sranan Dei bijwoont….Ik denk dat mensen teveel waarde hechten aan dit soort van symbolen, mensen belangrijker maken dan ze zijn. Hoop voor de rest dat het een mooie dag wordt voor de mensen in New York.

  Beoordeel Thumb up Thumb down +4
 4. Mooi initiatief hoor!

  Beoordeel Thumb up Thumb down -1
 5. Srananmangs moeten elkaar overal ter wereld steunen. Lobi Sranan!

  Beoordeel Thumb up Thumb down +1
 6. jammer dat het geen kleurenfoto is?

  Beoordeel Thumb up Thumb down +1
 7. McDonald opportunist.

  Beoordeel Thumb up Thumb down +1
 8. sranangdei in NY, been there, stelt eigenlijk niets voor (mijn mening) een park met wat eet standjes en een muziekbandje, meer een ontmoetingsplaats voor velen. merendeels Guyanezen en een handjevol Surinamers. kijk op fawaka.net
  persoonlijk vind ik het meer iets voor volwassenen, voor kids niet veel te doen dan een paar shows van sportscholen en clubs, geen leuke activiteiten en maar rondlopen in de brandende zon, want muziek mag alleen tot 18.00 uur. maar voor degenen die ernaartoe willen veel plezier

  Beoordeel Thumb up Thumb down 0

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Reacties moeten inhoudelijk zijn en iets toevoegen aan het bericht, persoonlijke aanvallen worden verwijderd.
 • Reacties met scheldwoorden en/of beledigingen worden verwijderd
 • Constant typen of overmatig gebruik van hoofdletters is niet toegestaan
 • Bij herhaald overtreden van de regels wordt u op de zwarte lijst geplaatst en komen reacties niet meer door
Voor andere discussies kunt u terecht op ons forum:
http://www.waterkant.net/suriname/forum/index.php
Spotlight

Wereld erfgoed

Hoe duur was de suiker

vakantiebeurs

film Jörgen Raymann

RTL late night

PARAMARIBO, 13 jan – Minister Ashwin Adhin van.. Lees verder »
De openingsfilm van de 33e editie van het.. Lees verder »
De Stichting toerisme Suriname staat van 14 tot.. Lees verder »
Cabaretier Jörgen Raymann en Aliyah Kolf, de winnares.. Lees verder »
Humberto Tan wordt door De Telegraaf de nieuwe.. Lees verder »