za 21 okt 2017 04:52

VN ambassadeur MacDonald steunt ‘Sranan Dei’ New York

8
post thumbnail

De Surinaamse ambassadeur bij de Verenigde Naties, Henry MacDonald, heeft zich bereid verklaard om alles te doen om ondersteuning te krijgen van de Surinaamse regering voor de komende Sranan Dei (Suriname Day) op 5 augustus in Roy Wilkins Park in Queens(New York).

Leden van de nieuw gevormde Sranan Dei Commissie hadden afgelopen donderdag een ontmoeting met de Ambassadeur op zijn kantoor bij de VN waar voornamelijk zaken betreffende de organisatie van de Sranan Dei besproken werden. “Ik ben hier om de gemeenschap zo goed als mogelijk te dienen”, zei de ambassadeur. Hij zegde toe te proberen om een directe link te zijn tussen de Surinaamse gemeenschap in New York en de Surinaamse overheid.

De minister van Buitenlandse Zaken, Winston Lackin, had reeds bij de viering van de vorige Sranan Dei toegezegd daar waar mogelijk evenementen als de Sranan Dei te willen ondersteunen. Dit jaar markeert de 36ste verjaardag van het grootste Surinaamse evenement in de Verenigde Staten van Amerika.
Van het “Sranan Dei comite” waren aanwezig: Jerrel Malone, Robert Pinas, Cynthia Pieters, Diana Chung en Wim d’Agrella. Alsook Fiesta Sound’s Michael Sparendam.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
88 Reacties | Plaats Reactie

 1. ********BREAKING NEWS*************
  We gaan een feestje ondersteunen!!!

  zondag 17 juni 2012 om 17:46 uur.
 2. vreetzak van de bevolking!!!!!!!!!!!!

  zondag 17 juni 2012 om 18:41 uur.
 3. MacDonald, de NPS-er die NDP-er werd omdat hij in NEW YORK wilde blijven wonen? Big deal, dat hij de Sranan Dei bijwoont….Ik denk dat mensen teveel waarde hechten aan dit soort van symbolen, mensen belangrijker maken dan ze zijn. Hoop voor de rest dat het een mooie dag wordt voor de mensen in New York.

  zondag 17 juni 2012 om 20:51 uur.
 4. Mooi initiatief hoor!

  maandag 18 juni 2012 om 15:11 uur.
 5. Srananmangs moeten elkaar overal ter wereld steunen. Lobi Sranan!

  maandag 18 juni 2012 om 15:16 uur.
 6. jammer dat het geen kleurenfoto is?

  maandag 18 juni 2012 om 16:08 uur.
 7. McDonald opportunist.

  dinsdag 19 juni 2012 om 03:15 uur.
 8. sranangdei in NY, been there, stelt eigenlijk niets voor (mijn mening) een park met wat eet standjes en een muziekbandje, meer een ontmoetingsplaats voor velen. merendeels Guyanezen en een handjevol Surinamers. kijk op fawaka.net
  persoonlijk vind ik het meer iets voor volwassenen, voor kids niet veel te doen dan een paar shows van sportscholen en clubs, geen leuke activiteiten en maar rondlopen in de brandende zon, want muziek mag alleen tot 18.00 uur. maar voor degenen die ernaartoe willen veel plezier

  dinsdag 19 juni 2012 om 12:59 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:

Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com