donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRijinstructeur botst tegen boom langs Magentakanaalweg

Rijinstructeur botst tegen boom langs Magentakanaalweg

-

Does Travel - naar Suriname

Een 63-jarige rijinstructeur is vanmorgen omstreeks 08.25 uur gebotst tegen een boom langs de Magentakanaalweg in Suriname. De man kreeg vermoedelijk een beroerte achter het stuur en raakte met de auto daardoor van de weg.

De dochter van de bestuurder die van beroep arts is, reed toevallig voorbij en zag het voertuig van haar vader tegen de boom.

De arts verleende terstond eerste hulp en schakelde daarbij meteen de politie en ambulance in.

De bestuurder Wiedjaykoemar K. werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. John paarse dropl@l.
    Dan was die boom toch paars geweest.als de vorige regering die had gepland.
    Moraal van dit verhaal, ndp heeft alleen maar ellende gezaaid.
    Ga nu niet doen als of je dat niet weet.


    Maak melding
  2. John, jij bent zelf een onderkruiper zeg maar kakkerlak, maar dan wel een van de ergste, besmettelijke soort. Jouw soort leeft in riolen en wacht tot de volgende lading stront over ze heenkomt, dan hebben jullie weer volop eten.
    Niemand van de VHP zal zeggen dat die boom door de vorige regering is geplant, want iedereen weet inmiddels dat dit geboefte (2010-2020) niets anders deed dan te liegen, bedriegen en te roven.


    Maak melding
  3. @ FILLIA & JOHN Volgens mij eten mensen in Su allemaal NDP en VHP stront en een behoorlijk deel van Su lijkt inderdaad op een riool, dus ik zou zeggen correct, maar voor mij is er weinig verschil. allemaal stronteters, of het nu oranje diarree is of paarse harde poep. Ik zie dat mensen voorkeur hebben voor de stront die ze eten. Je kan het niet verzinnen. Waarschijnlijk proeft de ene nog een beetje masala in de oranje diarree en de ander wat pom en pastei in de paarse stront, wat deze voorkeur kan verklaren. Maar om nu te vechten om welke stront beter smaakt gaat erg ver. Als je het genoeg eet weet je waarschijnlijk het verschil niet meer tussen echt eten en stront en/of je bent in de stront geboren en hebt nooit echt lekker eten geproefd. Maar het blijft stront, welke kleur het ook heeft. Succes en smakelijk eten.


    Maak melding
  4. Bij zo /deze rijinstructeur zou ik graag weer willen lessen of hem aanbevelen want zelfs in zn nood wist hij de auto nog veilig voor het overige verkeer(en voor hemzelf) net te parkeren. Ook zijn dochter de dokter is een bijzondere vrouw die duidelijk die dag een missie had.
    Ik kan alleen zeggen: Sterkte en een speedy recovery


    Maak melding
  5. Nou..nou…nou…Waterkant- redactie……

    OOF 19 april 2024 Bij 19:57
    Dit is nu een typisch voorbeeld van jullie zogenaamd “beleid” tot plaatsing van reacties. Aan deze duidelijk denigrerende reactie, is volgens jullie helemaal niets verkeerd.


    Maak melding
  6. Jacko mi mati, Mi Dati is het zelfde lot beschoren baja, Mi Dati ondervind ook soso censuur!!!!!!!. Mi Dati is het met Jacko eens. sari tori


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES